Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΤΟ GOLDEN BOY ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 50ΑΡΑ!

 Πολύκροτο ερωτικό σκάνδαλο συγκλονίζει την κοινωνία του Δήμου Χαλανδρίου. Ένα σκάνδαλο που η «γαργαλιστική» του πλευρά θα μπορούσε κάλλιστα να συναγωνιστεί το best seller « Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι» της E. L. James.
Εκείνος το «χρυσό αγόρι» του Χαλανδρίου. Εκείνη 50άρα, σύζυγος μεγιστάνα, μητέρα μεγάλων παιδιών αλλά και λάτρης της πλαστικής ομορφιάς.
Εκείνος πολιτικό πρόσωπο, με έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική παρουσία, που μέχρι σήμερα δεν έδινε δικαιώματα και οι περισσότεροι στοιχημάτιζαν ότι θα συνεχίσει να έχει λαμπρή πορεία.
Εκείνη μεγαλύτερη ηλικιακά από εκείνον. Με σύζυγο που τον σέβεται απόλυτα η κοινωνικοπολιτική ελίτ. Έναν άριστο οικογενειάρχη που είδε τον πολύχρονο γάμο του να διαλύεται από τον παράφορο έρωτα της γυναίκας του με τον νεότερό της Χαλανδραίο παράγοντα.
Η κοινωνία των Βορείων Προαστίων συγκλονίζεται από τους έντονους ψιθύρους για την παράνομη σχέση. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι το Golden Boy του Χαλανδρίου έχει ερωτευτεί μία ώριμη κυρία που μάχεται τη φθορά του χρόνου με συνεχείς πλαστικές επεμβάσεις. Φημολογείται ότι το κίνητρο δεν είναι ο έρωτας αλλά το χρήμα. Προσβλέπει στη χρυσή αποζημίωση της κυρίας από το διαζύγιό της με το μεγιστάνα. Αλλά φευ!
Ο μεγιστάνας σύζυγος ως γονιός, την περιουσία του θα την διαφυλάξει «με νύχια και με δόντια» για τους απογόνους του και όχι για τους . . . επίγονους. Έμπειρος από μάχες, έχει «κρυφά χαρτιά» που οι γνωρίζοντες λένε ότι θα τελειώσει κοινωνικά και πολιτικά τον Χαλανδραίο εραστή. Θα μείνει στο τέλος με την 50άρα και οικονομικά . . «μπουκάλα»! Σε μια εποχή που οι οικονομικές του υποχρεώσεις είναι μεγάλες, αφού οι δουλειές του - λόγω της κρίσης – ολισθαίνουν και αδυνατεί να ανταπεξέλθει μετά και την κατασκευή πολυτελούς κατοικίας του.
Προβλέπεται μία σκληρή αντιδικία, μέχρι εσχάτων. Μια αντιπαράθεση για γερά νεύρα, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των κατοίκων των Βορείων Προαστίων και όχι μόνον...
Συνεχίζεται... 
Πηγή: omertanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου