Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ο ΞΥΔΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΕΚ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!

Συμβουλεύτηκε τη νομική του υπηρεσία και αύριο το πρωί απευθύνεται στη Δικαιοσύνη
Μεγάλο αγκάθι φαίνεται πως είναι η υπόθεση ΚΕΚ Χολαργού για τη δημοτική αρχή και τελικά ο Β. Ξύδης αποφασίζει να την στείλει στη Δικαιοσύνη. Αυτό αναφέρουν καλά διασταυρωμένες πληροφορίες. 
Το λάθος τακτικής που έκανε ο κ. Ξύδης απευθυνόμενος προς τους δημοτικούς συμβούλους, ζητώντας τους να αποφανθούν αυτοί για την παραπομπή ή μή της υπόθεσης ΚΕΚ στη Δικαιοσύνη, δεν αποθάρρυνε τον Δήμαρχο. Και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι, προσπερνώντας την απόφαση του ΔΣ να μην παραπέμψει στη Δικαιοσύνη τον κ. Νικολάου και τους εμπλεκόμενους στο ΚΕΚ Χολαργού, παίρνει την υπόθεση στα χέρια του, συμβουλευόμενος τη νομική του υπηρεσία. Η νομική υπηρεσία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού λοιπόν, συστήνει στον Δήμαρχο να στείλει άμεσα την υπόθεση ΚΕΚ στη Δικαιοσύνη.
Όπως φαίνεται, τον ενημερώνει ότι εάν η υπόθεση ΚΕΚ Χολαργού δεν ανατεθεί στη Δικαιοσύνη, μένει έκθετος και ο ίδιος διότι ενδεχομένως να κατηγορηθεί ότι συμβάλει σε ...κουκούλωμα μιας σοβαρής περίπτωσης. Κι εκτός των άλλων, ενδεχομένως κι ο ίδιος να έχει νομικές συνέπειες.
Του θυμίζουν δε ιδιαίτερα ότι υπάρχει ένα...αγκάθι που ακούει στο όνομα "ΔΑΟΧ" το οποίο εμφανίζεται στο ΚΕΚ Χολαργού με ένα τεράστιο ποσό 168.000 ευρώ και με...μπακαλοαποδείξεις!
"Πώς λοιπόν θα δικαιολογηθεί αυτό το τεράστιο ποσό; Με την δήλωση Νικολάου ότι ...αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη; Και ποια είναι η ευθύνη η πολιτική και πώς την αναλαμβάνει;", διερωτήθηκαν με νόημα οι σύμβουλοι του κ. Ξύδη. 

Το γεγονός επίσης ότι φέρεται να υπάρχει χαρτί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, το οποίο υπογράφει σημαίνον στέλεχος της Δημοτικής Αρχής και αναφέρει ότι η υπόθεση χρειάζεται να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, αποτελεί ακόμη ένα πρόσθετο στοιχείο που ωθεί τον κ. Ξύδη να ζητήσει την ετυμηγορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου