Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Αξιότιμε κ. Βραχιολίδη,
Σχετικά με τη σημερινή ανάρτησή σας που αφορά σε εκτιμήσεις και μια υποτιθέμενη δημοσκόπηση του aftodioikisi.gr, απαραίτητο είναι να τονιστούν τα κάτωθι:
1.      Καμμία δημοσκόπηση, συμβατή με τους οριζόμενους από τη νομοθεσία και τον σχετικό κώδικα δεοντολογίας κανόνες, η οποία να αφορά στο δήμο Παπάγου-Χολαργού, δεν έχει δημοσιοποιηθεί επίσημα. Διαδόσεις, ανυπόστατες φήμες και διαρρέοντα στοιχεία σε καμμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν έγκυρες μετρήσεις, που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αναφέρουν μεταξύ άλλων το όνομα της εταιρείας που διενεργεί τη δημοσκόπηση, τον εντολέα, τη μεθοδολογία, τον αριθμό των ερωτηθέντων και το χρονικό διάστημα στο οποίο έλαβε χώρα η δημοσκόπηση.
2.      Εκτιμήσεις κάνουν πολλοί, όπως και το συγκεκριμένο site. Όμως η εκτίμηση των δημοτών εκφράζεται στην κάλπη και η ώρα της κάλπης πλησιάζει. Οι δημότες του Παπάγου και του Χολαργού έχουν και κρίση και μνήμη.
3.      Σε ότι αφορά αυτό καθεαυτό το κείμενο του aftodioikisi.gr, οι αναφορές και μόνον στα πρόσωπα των υποψηφίων δημάρχων δείχνουν και το βαθμό που ο συντάκτης του γνωρίζει την πραγματικότητα και τα σχετικά με τον δήμο μας  ( Ο κ. Τίγκας δεν ανήκει στην παράταξη του νυν δημάρχου κ. Ξύδη, ούτε είναι αντιδήμαρχος).


Η Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού, μέρα με τη μέρα δυναμώνει. Ολοένα και περισσότεροι συνδημότες μας, τόσο στο Χολαργό όσο και στον Παπάγο, ασπάζονται τις θέσεις μας, ενστερνίζονται τις απόψεις μας, μοιράζονται τους προβληματισμούς τους μαζί μας και έχουν κοινά οράματα με εμάς. Η Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου- Χολαργού, συνεχίζει τον αγώνα με στόχο την προσφορά στο δήμο και τους δημότες και στις 18 Μαΐου ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

1 σχόλιο: