Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ! "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΚΑΙ "ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" ΤΟΝ ΛΕΝΕ!

Ο κόσμος όχι μόνο θέλει τον Σαμαρά στο τιμόνι της χώρας αλλά τον θεωρεί και πατριώτη και σωτήρα της Ελλάδος. Μόνο τα μηνύματα και τις ...γονυκλισίες που κάνουν μέσω αυτών προς τον Σαμαρά (στο facebook) θα καταλάβετε γιατί ο τόπος και ο λαός βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Μπράβο στον Σαμαρά που δουλεύει ψιλό γαζί το πόπολο και τα καταφέρνει μια χαρά. Σφάξε με αγά μου ν΄αγιάσω!

Δείτε μερικά από τα χιλιάδς μηνύματα που στέλνουν στο προσωπικό προφίλ του Πρωθυππουργού. 
Σας ευχαριστώ για την τιμητική για μένα αποδοχή του αιτήματος διαδικτυακής φιλίας ! Σας εύχομαι , ολόψυχα & ειλικρινά , να είστε γερός, υγιής , διαυγής & ψυχωμένος ώστε νς φέρετε εις πέρας την εθνική αποστολή των αναγκαίων δημοσιονομικών & θεσμικών μεταρυθμισεων που τόσο ανάγκη έχει η πατρίδα μας ώστε να γίνει & πάλι ένα σεβαστό , αξιόπιστο & φυσιολογικό εθνικό κράτος - μέλος της Μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας !! Αφήστε τους ενόχους να κατηγορούν ... Αφήστε τους λύκους να σκούζουν ....προχωρειστε μεθοδικά & με θάρρος !!! Η ιστορική συγκυρία " διψάει " για μεσσηνιακό νεύρο & μεσσηνιακό πείσμα !! .... Επιτέλους ένας εργατικός Έλληνας πρωθυπουργός από την φιλόπονη Μεσσηνία , που δεν διστάζει να δοκιμάσει τις αντοχές της υγείας του για το καλό της Ελλάδας μας !! ....δυνατά Αντώνη !!! .... Καλή Ανάσταση με υγεία & οικογενειακή ευτυχία !!!


ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΟΥ . ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΑΙΟΙ ΜΑΤΩΣΑΜΕ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΝΘΕΡΜΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ Ε. ΑΒΕΡΩΦ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΟ Π Α Σ Χ Α , ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Π Α Τ Ρ Ι Δ Α Σ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!



Προεδρε,το φως το ανεσπερο να σε οδηγει σε μονοπατια φωτεινα για το καλο της Ελλαδας.Καλο Πασχα

Ευχαριστώ για την αποδοχή εύχομαι η προσπάθεια για την σωτηρία της Ελλάδας μεχρι το τέλος να έχει την επιτυχία που έχει σημερα . Αγωνιζόμαστε για το αύριο μαζί σας.καλο Πάσχα και καλή Ανάσταση


Πρόεδρε είμαστε μαζί σου. Να σ'έχει ο Θεός πάντα καλά για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις τον τιτάνιο αγώνα σου για να ορθοποδήσει η πατρίδαμας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - Θέμης Βραχνός


ΤΙΜΗ! & ΧΑΡΑ! ΜΟΥ! Η ΑΠΟΔΟΧΗ! ΣΑΣ!!! ΠΡΟΕΔΡΕ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ! ΣΤΑ ΘΕΛΩ! ΣΑΣ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ! ΕΥΗΜΕΡΙΑ! & ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ! ΣΑΣ!!!

Σας ευχαριστω για την αποδοχη να ειστε παντα καλα.. Δυνατος και μην μασατε πουθενα ...Καλο πασχα..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου