Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ¨Η ΤΙΓΚΑ;

Σήμερα και αύριο αναμένονται να πέσουν...βροχή οι  ανακοινώσεις από τις δημοτικές παρατάξεις στον δήμο Παπάγου-Χολαργού. Ζήκας, Κεχρής, Δασκαλόπουλους, Κουγιουμτζόπουλος (ίσως και Νικολάου) οι οποίο απέτυχαν να περάσουν στον 2ο γύρο θα βγάλουν ανακοινώσεις για το ποια είναι η προτίμησή τους. Αποστολόπουλος ή Τίγκας;
Η κα Πολυκαλά πιθανόν να μην βγάλει καμία ανακοίνωση, όπως και ο Ρεμούνδος. 
Ίδωμεν...

25 σχόλια:

  1. ΚΟΙΤΑΞΤΕ.........,
    ΟΠΟΙΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ , ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΕΠΕΙ "ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ ΤΗ ΤΡΥΠΑ" !

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΠΙΠΕΛΟΥΝ .
    ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΛΕΥΣΗ", ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ,ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
    ΚΟΙΝΩΣ ,ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !
    ΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ, ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ,ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΝΕΟ,ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ, ΤΟΝ ΓΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΙΟ ,ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ "ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ" .

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ,ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ" , ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ .

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΞΥΔΗΣ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΥΠΟΣΧΕΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΣΤΟ ΑΒ , ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ, ΣΤΑ ΑΛΣΗ .
    ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΒ ,ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ !

    ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ,ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΟ SUPER MARKET AB ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ .
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ,ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ή ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esu pia, ta xereis ola...aporo giati den evazes esi gia ipopsifios simvoylos i dimarxos...
      ego mia fora tha se psifiza giati vlepo oti xereis ta panta kai eheis gia ola tin sostoterh kai sovaroteri apopsi...


      yg. ektos kai an evazes kai ton ipies kai gi auto ta les ola auta.. kati pou den thelo na pisteuo giati tha me apogoiteuseis...

      Διαγραφή
    2. Έλα πες την αλήθεια εισαι ΚΚΕ. Μη κρύβεσαι!! Βάλε το λογότυπο από κάτω!!

      Διαγραφή
  2. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.
    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ .ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ .
    ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝ.

    ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ Η ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ , ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
    Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ "ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ .

    ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ "ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ" , "ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ" ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ.
    ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΛΕΓΑΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ .

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ , ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ.

    ΤΟΝ ΑΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ,ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ Ή ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ Ή ΑΝ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΟΜΟΡΦΗ Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ" Ή ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΓΡΙΑ (ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ) , ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ, ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΕΣΙΑ .

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ .

    ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ , ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ , ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΑ ΜΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ .

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ , ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ,ΚΥΡΙΩΣ ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ .

    ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.
    ΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΣΤΟΝ ΤΙΓΚΑ , ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΣΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ .
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή δεν σου άλλαζε τις λάμπες. Τώρα ξέρεις γιατί.Εκλέγεται από τις πρώτες. Είναι από το site του δήμου:

      κα Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, με θητεία από 1ης Ιανουαρίου 2013 μέχρι 31ης Αυγούστου 2014 με τις εξής αρμοδιότητες:

      Ευθύνη και έλεγχο κλιμακίων Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου-Περιβάλλοντος της δημοτικής κοινότητας,

      Διαγραφή
    2. Ψηφίζεις χειρότερα ως συμφεροντολόγος!!!

      Διαγραφή
  3. Ετόιμαστέιτε μαζί με τον απόφοιτο Λυκέιου τον Ηλία, να μας διοικη΄σουν και οι Απόφοιτοι Γυμνασίου(Μουντάκη,Αυγουρόπουλος,Παρίση,Μποθφόυνου) που θα πάρουν τισ αντιδημαρχίες αν βγεί ο Αποστολόπουλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα πανεπιστημιακέ να διοικήσεις εσύ!!! Αλλά δεν σε βλέπω... Είσαι βολεμένος?? Δημόσιο??

      Διαγραφή
    2. εγώ λέω την επόμενη φορά που θα έχουμε εκλογές να αναρτήσουν όλοι οι υποψήφιοι τα απολυτήρια λυκείου-γυμνασίου-δημοτικού (και αυτός που έγραψε το πιο παραπάνω σχόλιο και νηπιαγωγείου) για να αποφευχθούν τέτοια αποτυχημένα σχόλια. τουλάχιστον μη γράφονται σχόλια χωρίς αποδεικτικά στοιχεία ή σχόλια που εύκολα μπορούν να αποδειχθούν λανθασμένα. Δυσκόλεψε λίγο και εμάς τους ψηφοφόρους! μη μας λες τόσο εύκολα ψέμματα...δεν είμαστε τόσο ζώα όσο νομίζετε!

      Διαγραφή
  4. Να προσέξετε τους Συμβούλους του Ηλία.
    Αυγουρόπουλος ( όποιος τον ψήφισε πρέπει να πάει σε γιατρό κανονικά ), Νικάκη ( όταν δεν διαβάζει κείμενο μιλάει σαν λιμενεργάτης ), Παρίση ( είδε ότι δεν θα κατάφερνε τίποτα στου Παπάγου και πήγε να φάει αλλού ), Μπουφούνου ( που ζητούσε βοήθεια γιατί ο άντρας της πέθαινε στο νοσοκομείο και αυτός την Κυριακή ήταν εκλογικός αντιπρόσωπος), Τσικρικώνη ( δεν έκανε τίποτα ως Αντιδήμαρχος του Ξύδη για να του τα χρεώνουν οι αντίπαλοι ). Να τους χαιρόμαστε. Ξαναψηφίστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να μην ξεχνάμε ότι εκτός από τη νεολαία του κ. Αποστολόπουλου, πόσοι είναι οι υποψήφιοι που έχουν πάρει και αρκετούς ψήφους από Χολαργιώτες και Παπαγιώτες και δεν μένουν καν σε αυτές τις περιοχές;Με ποιόν τρόπο θα μας διοικήσουν από Παλλήνη(κ. Δημητριάδου) και τι δουλειά είχε ο συζυγος της στα ΚΑΠΗ και να ψαρεύει ψηφαλάκια; Η κ. Μουντάκη που γύρναγε και έλεγε οτι ο άντρας της ήταν ακόλουθος του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
    ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη λες μεγάλες κουβέντεεεεεες! Μην εκτίθεσαι (εαν και είσαι ανώνυμος) :-) ! Μη ρίχνεις λάσπηηηηηηηηη! Σε διαβάζουν και μικρά παιδιαααααά......

      Διαγραφή
  6. Εγώ θα ψηφίσω Αποστολόπουλο γιατί υποσχέθηκε οτι θα κατεδαφίσει τον μοναδικό 6ο όροφο που υπάρχει στο Χολαργό, εκεί γύρω στην παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όχι την παιδική χαρά!! Απαράδεκτο!!! χαχαχα

      Διαγραφή
  7. Καλά, όσο για την ΜΠΟΥΦΟΥΝΟΥ ένα πράγμα που ξέρω είναι ότι ο δεύτερος άντρας της είναι κολλητός του Ξύδη και αποφάσισε στα 80 να αφήσει την κουζίνα της και να κατέβει στην πολιτική.
    ΕΕΕΛΛΛΛΛΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κολλητός του Ξύδη??? Τι λε ρε φίλε!!! Αυτό είναι ΕΙΔΗΣΗ ΜΠΟΜΠΑ!!!

      Διαγραφή
  8. AΘΑΝΑΣΑΚΟΥ- 682 ψήφους. Δηλαδή 682 πονεμένοι συμπολίτες μας περιμένουν διορισμό.Και ξέρουμε όλοι τι διορισμούς κάνει!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. auanasakoy 682 ψεματα ψεματα αυτη που ψηφισαν αθανασακου θα παρουν 682 αγγουρια...για σαλατα,,,,,,,,,

      Διαγραφή
    2. Μάλλον εσύ δεν πήρες αγγούρι (επειδή δεν βγήκε ο δικός σου υποψήφιος) γι' αυτό εκφράζεσαι έτσι? Άμα όμως θες σου δίνω το δικό μου!

      Διαγραφή
    3. Εσένα τι σου έταξε; Σεκιουριτάς στο αεροδρόμιο;; και πάρε το αγγούρι σου, κάτσε επάνω και βολέψου και εσύ.

      Διαγραφή
    4. Εγω φίλε μου δεν την χρειάζομαι την κα Αθανασάκου!! Προχωράω μόνος μου. Αλλά εσύ βλέπω την γνωρίζεις καλά την κα Αθανασάκου για να ξέρεις τι δουλειές "τάζει"! Έπεσες στην ανάγκη της (οπότε μάλλον άλλος κάθεται στο αγγούρι του), εαν όχι γιατί ζορίζεσαι τόσο πολύ με το τι "τάζει"?

      Διαγραφή
  9. μαύρο στο ανεπάγγελτο κομματόσκυλο και στην παρέα με τα κωλολαμόγια που τον περιβάλλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τίγκα την άλλη Κυριακη δαγκωτό .
    Όχι στα ίδια και στα ίδια λαμόγια που περιμένουν σαν τα κοράκια για τα έργα που χωρίς λεφτά θα γίνουν αλλά μετά θα τα ζητάνε από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Τίγκας έχει νέους και αμόλυντους που πρώτη φορά μπαίνουν στην πολιτική;;; Να σαι καλά με έκανες και γέλασα... Φίλε μου ξέρουμε πολύ καλά τα κοράκια που είναι μαζί του.

    ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειναι ωραίο τα λαμόγια σαν εσάς να έχετε και άποψη μια για τον έναν μια για τον άλλον μ αρέσει πολυ και γελαω με τα σχόλια σας!!! Πραγματικα γουστάρω πολυ που ο ξυδης σας τον έβαλε .....!!! Εκανε τον παπαγιοτη ,χολαργιοτη (στους χολαργιωτες).....και τον χολαργιοτη παπαγιοτη στους παπαγιοτες!!!παραλιγο να βγει και ο ζικας δήμαρχος .....να παει στην λέσχη αξιωματικών και να σηκώνονται οι αξιωματικοί να τον χερετανε ......τοσο μπουρδελο είστε !!!! Και οι χολαργιοτες και οι παπαγιοτες....!!!οτι και να βγει την επόμενη Κυριακή σας αξίζει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή