Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ…

Γράφει ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος.
«Η Πατρίδα αυτή γέννησε στο παρελθόν  Ήρωες και Αθανάτους και μπορεί να το ξανακάνει. Μην κοιτάτε που κυκλοφορούν ανάμεσα μας φίδια τρωκτικά και σκουπίδια πάσης φύσεως. Την διαφορά στην Ιστορία την έκαναν ανέκαθεν οι λίγοι. Αυτοί που στο Αίμα τους κυλάει ο Ιχώρας και όχι το δηλητήριο της προδοσίας των Εφιαλτών. Δεν είναι λίγες οι φορές κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, την ώρα που δύει ο Ήλιος, μια ατέλειωτη πομπή με θλιμμένα σκυθρωπά πρόσωπα ορατή σε λίγους σε αυτούς που Ζει μέσα τους η Αρχαία Ψυχή αθέλητα κρυμμένη, η Ιερή πομπή των Παναθηναίων Αιώνια Παρούσα να θρηνεί το σημερινό κατάντημα των θλιβερών επιγόνων. Παλλάδα Αθηνά μέσα από το δικό σου Ουράνιο Αίμα προέρχονται όλοι αυτοί που τους δοκιμάζει ο Θάνατος. Μέσα στο φθαρτό τους σώμα υπάρχει η Ολύμπια ψυχή. Όπου και να κοιτάξεις όπου και να σταθείς επάνω από την Ελλάδα η Ιστορία μας με χίλιες γλώσσες κραίνει.» 
Η Πολιτεία Παπάγου Χολαργού είναι κτισμένη στους πρόποδες του πανέμορφου  Υμηττού και περιβάλλεται από ένα ημικύκλιο Βουνών με άνοιγμα προς Νότο προς την θάλασσα. Η Ισορροπία, η Αρμονία, η Ολοκλήρωσης και η Ευδαιμονία δημιούργησαν πριν από χιλιάδες χρόνια τις προϋποθέσεις που αναλογούν για γίνει πράξις η Ιδανική Πολιτεία του Περικλή του 5 ου Αιώνα πχ.  Συμμετρικά Κτίρια, Άλση, Αλέκτρινον Ύδωρ, Επιβλητικοί Ανδριάντες, Μεγαλοπρεπείς Ναοί, Πανέμορφα Θέατρα και Στάδια δημιούργησαν το κοινωνικό περιβάλλον το οποίο  επέτρεψε την εκτίναξη του Ανθρώπινου Νου στα γνωστά Δυσθεόρατα Ύψη σε όλα τα Πεδία.                                                                                                              
Πριν από λίγα χρόνια στη πόλη μας είχε δημιουργηθεί ένα υπέροχο Πατριωτικό Κίνημα,  το οποίο για πρώτη φορά είχε ενώσει χιλιάδες συμπολίτες μας από όλο το πολιτικό φάσμα της περιοχής μας, με σκοπό να προστατέψει τον Υμηττό από τους καταπατητές και να γίνει η Περικλέους Πολιτεία αντάξια της χιλιόχρονης Ιστορία της με έργα Πολιτισμού και Σεβασμού προς το περιβάλλον. Χιλιάδες  κάτοικοι μέσα από τις περίφημες Επιτροπές Κατοίκων Χολαργού είχαν ζητήσει με αμέτρητες δυναμικές κινητοποιήσεις  από τους πρώην Δημάρχους, στις δεκαετίες 1990 και 2000, την κατασκευή του Εθνικού Πάρκου Ιλισού, την απομάκρυνση της ΕΥΔΑΠ από τον Υμηττό, την αξιοποίηση του λόφου Τσακού με σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, την δενδροφύτευση του περιβάλλοντα χώρου, την απομάκρυνση του ΚΤΕΟ απέναντι από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης με την κατασκευή του Πάρκου των Ελλήνων και τον Ανδριάντα του Λεωνίδα. Η προσπάθεια μας για την κατασκευή μεγάλου Πάρκου στο Νομισματοκοπείο, η αξιοποίηση των ελεύθερων οικοπέδων σε μικρές Οάσεις, η κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου Μουσείου Ευτέρπης και Περικλέους σε Αρχαίο Ελληνικό Ρυθμό με Αμφιθέατρο 500 θέσεων και η κατασκευή Ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Δημαρχείο Χολαργού θορύβησε  τους θαυμαστές του Κεμάλ Μουσταφά και των Τουρκικών οντάδων.  Τα κομματικά διαφθορεία μας πολέμησαν με λύσσα όλα αυτά τα χρόνια και προσπάθησαν να μας διαλύσουν, διότι έβλεπαν ότι οι καρέκλες τους έτριζαν επικίνδυνα…  Αυτό που κάνει εντύπωση σε όλους εμάς είναι το γεγονός ότι όλοι αυτοί που την εποχή εκείνη μας αποκαλούσαν ακραίους, γιατί δεν ήμασταν κομματόσκυλα, προέρχονται από το διεφθαρμένο Πασόκ του Σημίτη - Βενιζέλου και σήμερα στηρίζουν την Ελιά, το Ποτάμι, τις ακρίδες και τα κοπάδια του Καμίνη ενώ  έχουν βρει «Γη και Ύδωρ» στον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Αποστολόπουλου… Όλοι αυτοί θέλουν να μας κάνουν ξένους στην πόλη μας…..

 ΑΓΝΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ….
Οι εκλογές που έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή σε όλη την Ελληνική Επικράτεια σημαδεύτηκαν από υψηλή αποχή, άγνοια και αδιαφορία των Νεοελλήνων για τον Όλεθρο που έρχεται, που σαν την Πανούκλα θα κατασπαράξει κάθε ανθρώπινη ύπαρξη που θα βρεθεί στο διάβα της. Απλοί άνθρωποι του μόχθου, εξαθλιωμένοι από τα αμέτρητα χαράτσια, δίχως ελπίδα και ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ξέχασαν την τραγική οικονομική τους κατάσταση και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας ψηφίζοντας διεφθαρμένους, απατεώνες και ανθέλληνες.
Τα φίδια, τα τρωκτικά και τα σκουπίδια πάσης φύσεως θα μας εξουσιάζουν για δεκαετίες ακόμη όσο υπάρχουν ραγιάδες, προσκυνημένοι και ρουφιάνοι των Ισχυρών της Γης.  Στα δύσκολα χρόνια που έρχονται, τα πέτρινα χρόνια της παρακμής και του σκότους, εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικά ασθενείς Έλληνες θα χαθούν στο σφαγείο της Παγκοσμιοποίησης και άλλοι τόσοι θα καταλάβουν ότι είναι τραγικά μόνοι τους σε ένα διεφθαρμένο καθεστώς ελεγχόμενο από σκοτεινούς μηχανισμούς. Δεκάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα θα χαθούν στα Μνημόνια της Κολάσεως. Εκατοντάδες χιλιάδες μικροεπιχειρήσεις θα κλείσουν τα επόμενα χρόνια  και εκατομμύρια ισλαμιστές θα μετατρέψουν της μεγάλες πόλεις σε ανατολίτικα παζάρια έτοιμοι να κάνουν την Ελλάδα Μητρόπολη του Ισλάμ. Τα κόμματα του Αντισυνταγματικού τόξου έχουν αρπάξει δεκάδες Δις Ευρώ από τα Δημόσια Ταμεία ξεσκίζοντας τις σάρκες μας και κάθε μέρα που περνά όλο και περισσότεροι, αριστεροί και δεξιοί απατεώνες, εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο και την δυστυχία των εξαθλιωμένων θα αποχτούν αμύθητες περιουσίες. Οι δυνάμεις του Χάους εντείνουν τις προσπάθειες τους για την διάλυση των συνειδήσεων και την καταστροφή του Κοινωνικού Ιστού της Πατρίδας μας μετατρέποντας την Ελλάδα σε σκουπιδότοπο με τα κομματικά διαφθορεία, τα τρωκτικά και τους διεφθαρμένους να λεηλατούν την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες χωρίς να έχει αλλάξει τίποτε. Είναι μέρες που τα πάντα σκοτεινιάζουν γύρω σου σε ένα μαύρο πέπλο που οι συμφορές τελειωμό δεν έχουν…

ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ…
Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο το γεγονός ότι, εάν ο Αποστολόπουλος γίνει Δήμαρχος τότε… για πολλά χρόνια η πόλη μας θα περάσει σε «Ξένα Χέρια» και οι πόρτες του Δημαρχείου θα είναι κλειστές για τους περισσότερους από εμάς. Ξένοι στην πόλη μας, σαν τους απόκληρους αρκετοί από εμάς θα διαπιστώσουν, πολύ αργά, το αντικοινωνικό προσωπείο μιας προνομιούχας  ΕΛΙΤ [ΛΕΣΧΗΣ] που δεν πρόκειται να δώσει δεκάρα τσακιστή σε αυτούς που θα γονατίσουν από τους αμέτρητους και δυσβάσταχτους φόρους και θα κρύβονται από ντροπή από το φως του Ήλιου γιατί δεν θα έχουν να πληρώσουν τα καθημερινά τους έξοδα. Αυτοί οι οποίοι αδιαφορούν και σαρκάζουν τον ανθρώπινο πόνο, μέσα από τα χιλιάδες προνόμια που έχουν,  δεν μπορούν να καταλάβουν την δυστυχία χιλιάδων συμπολιτών μας και θα κοιτάξουν να «επωφεληθούν»  μετατρέποντας τον Δήμο μας σε τσιφλίκι τους διορίζοντας δικούς τους  ξεχρεώνοντας όλα τα γραμμάτια που έχουν επωμιστεί προς πάσα κατεύθυνση. Όλοι αυτοί είναι ακατάλληλοι να Διοικήσουν την πόλη μας. Εάν καταφέρουν να βγουν όχι μόνο θα γκρεμίσουν τον Περικλή από την Περικλέους, που την εποχή εκείνη  χλεύαζαν, αλλά και τα καμπαναριά από τις εκκλησίες.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ.
Μην υποκύψετε σε ψεύτικα λόγια, σε ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, μην πιστέψετε σε αυτά που σας έταξαν γιατί μετά τις εκλογές θα είσαστε τραγικά μόνοι σας. Η αλήθεια είναι αμείλικτη και η πραγματικότητα θα σας προσγειώσει σύντομα στο καθημερινό αδιέξοδο. Έτσι και αλλιώς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε εκτός από τις αλυσίδες μας. Το μόνο που ζητάμε και έχουν υποχρέωση όλοι αυτοί, εάν έχουν φιλότιμο, να επαναφέρουν τα Δημοτικά Ιατρεία στον άνω Χολαργό που οι ίδιοι έδιωξαν αδιαφορώντας προκλητικά για το καθημερινό δράμα πολλών συμπολιτών μας. Την τελευταία τετραετία ο Ιστορικός Δήμος του Χολαργού ήταν απόμακρος για τους κατοίκους. Την επόμενη πενταετία λίγοι θα έχουν το προνόμιο πρόσβασης στο Δημαρχείο. Μην ψηφίσετε για Δήμαρχο αυτόν που έχει στην αυλή του την κουστωδία  της Ελιάς [Βενιζέλος – Σημίτης], αυτούς που μισούν τον Πολιτισμό και της Παραδόσεις του τόπου μας  γιατί θα γίνουμε πρόσφυγες στην πόλη μας. Όλοι μας θα πρέπει να πάρουμε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Κώστα Τίγκα και να μην χαρίσουμε  τον Δήμο σε ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ. Χρέος όλων μας είναι να μην επιτρέψουμε να γίνει ο Δήμος Παπάγου Χολαργού άντρο προσωπικών συμφερόντων και φιλοδοξιών την ώρα που γύρω μας υπάρχει τόση Δυστυχία και Ανθρώπινος Πόνος.
ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ.






20 σχόλια:

  1. Ωραίο το κείμενο σας, δεν μπορώ να πω!! Αλλά όλη η ουσία βρίσκεται στις τελευταίες γραμμές, με το να αναφέρετε ποιον θα υποστηρίξετε αλλά και με την υπογραφή σας (διότι δεν σας ήξερα). Δεν χρειάζεται λοιπόν να γράψετε όλα τα παραπάνω γιατι τα ανερεί η τοποθέτηση σας υπέρ του κ.Τίγκα! Λυπάμαι γιατί όταν άρχισα να διαβάζω το κείμενο άλλα είχα κατα νου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε μεγάλε...χαρα στο κουράγιο σου να κάτσεις να γραψεις όλο αυτο το επικο αρθρο...
    Ρε σεις, μη χανεται τοσο χρονο για να γραφετε ολες αυτες τις αρλουμπες....
    Μπειτε και γραψτε κατ ευθειαν 'ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ" και θα το καταλάβουμε... καθεστε και γραφετε μια ωρα οτι παπαρολογία σας ερχεται στο μυαλό (όπως πχ ο γνωστος γιδοβοσκος, κα..) για να καταλήξετε στο ίδιο πράγμα... Μην κουραζεστε με μαλακίες.. πρεπει να είσαστε ξεκούραστοι το σκ. εχετε να κατευθύνεται πολλάαααα πρόβατα....
    Ο γιδοβοσκός αμέσως-αμέσως έχει να κατευθύνει καμιά 60αριά....Τρομάρα σου, μου θες και να δώσεις και κατευθύνσεις...εδω δεν κατάφερες να πεισεις το σόι σου ρε κακομοίρη...(γιατί δεν μπορει, δυο τρια αδερφια, καμια 10αριά ξαδερφια, κάτι μπατζανάκηδες, κλπ, πάνω από 60 θα μαζευονταν..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tragik...
    ωιμε
    αλι και τρις αλι και χάλι-γκάλι στο χαλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα μεγάλο μπράβο στον Παναγιώτη Αλεξόπουλο για το εξαιρετικό του άρθρο!!!Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα τέτοιες φωνές καθαρές και ντόμπρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΩΜΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ

      Διαγραφή
    2. Το καθίκι ,είσαι εσύ !
      Και μάλιστα άπλυτο !

      Διαγραφή
  6. Λοιπόν, έχουμε και λέμε,
    Αυτός ο Αποστολόπουλος είναι:

    1- ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ και μάλιστα φανατικός
    2- ΨΕΥΤΗΣ και μάλιστα μεγάλος
    3- ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ μέχρι εκεί που δεν πάει
    4- ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ από τους λίγους
    5- ΑΧΡΗΣΤΟΣ όσο δεν παίρνει
    6- ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ των πάντων (έως και του επιφανούς πεθερού του)
    7- ΑΒΓΑΛΤΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ δλδ μια τρίχα από τα φρύδια των άλλων

    Αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να κοροιδέψει/εξαπατήσει/κατευθύνει/κουμαντάρει κοντά 6000 πολίτες.
    Μάλιστα….
    Δηλαδή κάπου τους διπλάσιους από τον δεύτερο!!
    Και όλα αυτά την στιγμή που δεν είπε τίποτα σε βάρος των υπόλοιπων οκτώ αντιπάλων!!
    Την στιγμή που οι περισσότεροι από τους άλλους έλεγαν τα μύρια όσα σε βάρος του!!!
    Μάλιστα….

    Ε λοιπόν,
    Πρέπει να είναι πολύ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ!!!

    ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχαχ Σίγουρα αυτόν που έγραψε το άρθρο τον πλήρωσε ο Αποστολόπουλος για να κάνει κακό στον Τίγκα, δεν εξηγείται αλλιώς. Αυτοί οι βλάκες οι εθνικιστες στηρίζουν τον Τίγκα;;; ευτυχώς που μας το ξεκαθάρισε για να ξέρουμε και εμείς που δεν ειμαστε εθνικιστες να μην τον ψηφίσουμε...

    ΕΞΩ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

    ΥΓ Εκεί που λεει ότι ο Αποστολοπουλος θα καταστρεψει τα καμπαναρια νομίζω είναι το αποκορύφωμα του παραλογισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος λοιπόν ψάχνει να βρει με ποιον τάσσονται οι Χρυσαυγίτες του Δήμου μας, ας διαβάσει το παραπάνω κείμενο κι ας σταματήσει να κατηγορεί τον Αποστολόπουλο για αυτό!!... ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ, και η λασπολογία έχει τα όρια της!!!... ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. den iparxei organosi ethnikiston. o anthropos einai palabos afiste ton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κάποιον δεν αρέσει που ο ΤΙΓΚΑΣ ξεμπροστιάστηκε ότι στηρίζεται απο ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και ΧΑ! Τώρα είναι αργα για να το μαζέψετε...

      Διαγραφή
  10. Συγχαρητήρια κ.Αλεξόπουλε για το άρθρο σας,είμαστε μαζί σας!!!
    ΠΑΤΡΙΔΑ-ΤΙΜΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

      Διαγραφή
    2. ΟΥΣΤ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ

      Διαγραφή
    3. Τιμή μας και καμάρι μας να είμαστε εθνικιστές να αγαπάμε τη χώρα μας, τη πατρίδα μας, τις οικογένειες μας και τη θρησκεία μας.
      Θα ψηφίζουμε όποιον γουστάρουμε.
      Όσο για τα καθίκια που μας χαρακτήρισες , καθίκι είσαι και φαίνεσαι,στο είπαν και πιο πάνω άλλοι αλλά δεν ιδρώνει το αυτί σου ,εσύ συνεχίζεις.
      Συνέχισε ,καλό μας κάνεις.

      Διαγραφή
    4. Ευτυχώς είστε και εσείς και παρέχεται τόσο απλόχερα αγάπη!!! Αγαπούλες μου!!!
      Πάει χάλασε ο κόσμος, οι εθνικιστές παρέχουν αγάπη παιδιά, τρέχτεεεεεεεεεεεεεε!!

      Διαγραφή
    5. Εσύ πάλι μη συνεχίσεις γιατί κακό μας κάνεις και σε εμάς και στην κοινωνία μας.
      Έξω οι εθνικιστές από το Δήμο

      Διαγραφή
  11. Εμεις οι εθνικιστες Χολαργου στηριζουμε τον Κωστα Τιγκα και ειμαστε αλληλεγγυοι με τις θεσεις του κ.Αλεξοπουλου. Για ενα ισχυρο Πατριωτικο-Εθνικο Κινημα στην περιοχη μας
    Εθνικιστες Χολαργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή