Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

"ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ"

Διευκρινίσεις για την Χρυσή Αυγή και τον κ. Αποστολόπουλο

Αγαπητό indobserver.gr
Σε σχέση με τον μεγάλο ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το άρθρο της εφημερίδας "30ΜΕΡΕΣ" για τη σύσκεψη των αρχηγών των παρατάξεων και επειδή όπως φαίνεται κάποιοι προτιμούν να μην διαβάζουν, αλλά να ακούνε άλλους, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:
Το άρθρο περιγράφει τη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Δασκαλόπουλου στο εκλογικό του κέντρο, μεταξύ των επικεφαλής των παρατάξεων Ζήκα, εμού του ιδίου, Κεχρή, Νικολάου και βέβαια του κ. Δασκαλόπουλου. Δεν διατυπώνει απόψεις της εφημερίδας. Απλά καταγράφει τα γεγονότα.
Στη σύσκεψη λοιπόν εκφράστηκε καθολικά και από όλους η ανησυχία ότι πίσω από κάποια στελέχη του ψηφοδελτίου του κ. Αποστολόπουλου κρύβεται η Χρυσή Αυγή.
Και που απέδωσαν οι ίδιοι οι αρχηγοί την ανησυχία τους αυτή;
Στο ότι ο κ. Αποστολόπουλος είχε αρνηθεί στην υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα να καταδικάσει την Χρυσή Αυγή παρ' όλες τις συνεχείς πιέσεις που δέχτηκε.  
Στο ότι υπήρχε ένα μέλος της Χ.Α. στο ψηφοδέλτιό του και αποπέμφθηκε τελευταία στιγμή, όταν έγινε ντόρος.  
Στο ότι όλο και περισσότεροι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής βγαίνουν εμφανώς πια και υποστηρίζουν τον κ. Αποστολόπουλο στο διαδίκτυο.  
Στο ότι όλο και περισσότερο ο κ. Παναγιώταρος εμφανίζεται στα καφενεία της περιοχής και οργανώνει τα στελέχη του.  
Και στο ότι κυκλοφορούν φωτογραφίες στο διαδίκτυο του κ. Οικονόμου, του πρώτου σε ψήφους δημοτικού του συμβούλου στου Παπάγου, που τον δείχνουν να βρίσκεται στο γάμο του κ. Παναγιώταρου.
Αυτά ειπώθηκαν στη σύσκεψη και έτσι τεκμηρίωσαν την ανησυχία τους οι αρχηγοί των παρατάξεων.
Επίσης οι πέντε αρχηγοί, αντάλλαξαν για πρώτη φορά κάποιες εμπειρίες σχετικά με την συγκρότηση των ψηφοδελτίων τους. Διαπίστωσαν λοιπόν όλοι ότι ενώ ο κ. Αποστολόπουλος, είχε μια τεράστια δυσκολία να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του και κανείς δεν υπέγραφε δήλωση υπέρ του και ενώ τα περισσότερα γνωστά ονόματα μιλούσαν απαξιωτικά για τον κ. Αποστολόπουλο και απέκλειαν το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του, ξαφνικά δύο μήνες πριν τις εκλογές, άρχισε να παρουσιάζεται ένα μεγάλο ρεύμα προσχώρησης στο ψηφοδέλτιό του και μάλιστα και από στελέχη που ανήκαν ήδη σε άλλα ψηφοδέλτια. Ο ίδιος ο κ. Οικονόμου όπως ειπώθηκε είναι μια τέτοια περίπτωση. Η κα Νικάκη και ο κ. Χαρακτινιώτης, επίσης.
Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι η προσωπικότητα του κ. Αποστολόπουλου δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση ένα τέτοιο φαινόμενο, καθώς εκείνος ούτε ηγετική φυσιογνωμία διαθέτει, ούτε κανένα ιδιαίτερο έργο έχει να επιδείξει από τις διοικητικές θέσεις που πέρασε, ούτε κανέναν πειστικό λόγο έχει, ούτε πολιτικά επιχειρήματα μπορεί να εκφράσει, όπως συνομολογούσαν και εκείνοι οι ίδιοι που μπήκαν τελικά στο ψηφοδέλτιό του.
Οι πέντε αρχηγοί λοιπόν των παρατάξεων διατύπωσαν την άποψη ότι κάποια άλλη εξωπολτική αιτία – δύναμη και μέθοδος χρησιμοποιήθηκε, για την πρωτοφανή στα χρονικά της αυτοδιοίκησης τεχνητής δημιουργίας ρεύματος υπέρ του κ. Απστολόπουλου.
Αλλος υπέθεσε ότι πρόκειται για χρηματισμούς. Αλλος υπέθεσε ότι πρόκειται για την οικονομική δύναμη του πεθερού του που παρενέβη σε επαγγελματικά περιβάλλοντα των υποψηφίων. Αλλος υπέθεσε ότι υπήρξαν εκβιασμοί μετά από συλλογή ενοχοποιητικών στοιχείων, ενώ διατυπώθηκε και η άποψη ότι οι δήμαρχοι Σκούρτης και Ξύδης έστησαν το όλο παιχνίδι κατόπιν συνεννόησης μεταξύ τους.
Αυτά ακούστηκαν στην κοινή συνάντηση των πέντε υποψηφίων και η εφημερίδα 30ΜΕΡΕΣ λόγω της παρουσίας μου εκεί τα κατέγραψε. Αλλωστε μια συνάντηση πέντε αρχηγών παρατάξεων και μερικών συνεργατών τους, δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ποτέ, ούτε μυστική, ούτε ιδιωτική.
Στη συνάντηση άλλωστε όλοι ενημέρωσαν ότι θα εκδόσουν και σχετικές ανακοινώσεις.
Αυτά κατέγραψε η εφημερίδα και οι μόνοι που μπορούν να τα διαψεύσουν, είναι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές που ήταν παρόντες. Ρωτήστε τους λοιπόν.
Ορισμένους βέβαια φαίνεται ότι δεν τους βολεύει αυτή η κοινή ανησυχία που επικρατεί και προσπάθησαν να διαστρευλώσουν την αλήθεια λέγοντας ότι αυτά όλα αποτελούν πηγή ενός εμπνευστή, που λασπολογεί και συκοφαντεί, προφανώς για να αποδυναμώσουν το γεγονός.

Υ.Γ. Σε σχέση με τον κ. Οικονόμου διευκρινίζω ότι: ανήκει στην εφημερίδα η σημείωση ότι έχει μόνο επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις με τον κ. Παναγιώταρο και ότι ο ίδιος διαψεύδει κάθε πολιτική σχέση.
Καλό θα ήταν λοιπόν οι αιώνιοι υπερασπιστές της «αλήθειας» και του “ήθους” να μάθουν πρώτα ανάγνωση και ύστερα να ανοίγουν το στόμα τους. Διότι παραπήγε αυτή η ιστορία κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπου αυτοί που έκαναν «έντιμο αγώνα»  διέδιδαν αφειδώς αλλά μόνο προφορικώς, άρθρα που δήθεν είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν η εφημερίδα μου. Το μόνο που δεν μπόρεσαν ποτέ να πουν, ήταν σε ποιό τεύχος και πότε έγιναν αυτές οι δημοσιεύσεις.

Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία
Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

12 σχόλια:

  1. οι εθνικιστες στηρίζουν ΤΙΓΚΑ και αυτό είναι γνώστό σε όλους (εχουν βάλει αρθρο στο παρον blog)... επίσης άτομα που φλερταρουν με ΧΑ (αν και ανηκουν σε τοπικες οργανωσεις άλλων κομμάτων) επίσης στηρίζουν ΤΙΓΚΑ!!!

    άρα ασε τις βλακείες για τον Αποστολόπουλο ο οποίος δήλωσε δημόσια ότι δεν εχει καμία σχέση με τα άκρα και δεν έχει και κανέναν στο ψηφοδέλτιο του.

    ο κόσμος ξέρει ποιοι είναι των άκρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν, εσένα από λάθος σε έιχα για καραγκιόζη..
    Σόρυ, τελικά δεν είσαι καραγκιόζης.
    Είσαι μεγάλος καραγκιόζης....
    Και που σαι...το σαββατο μην πιεις πολυ ώστε την κυριακη να ειναι αδειο το στομαχι σου γιατι θα τον πιεις για τα καλα. και εσύ και οι άλλοι
    Την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΠΑΛΙ, ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΟΜΟΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ????? Για αυτον το λογο ειχε δυναμη ο αποστολοπουλος στον Παπαγο..... Ποιοι ειναι οι φασιστες και στρατηγοι????? χαχαχα ξυπνηστεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγάλε κοίτα τα αποτελέσματα τη ΧΑ στου Παπάγου στις τελευταίες βουλευτικές... Πιο πολύ πήρε η ΔΡΑΣΗ και ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ

      ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

      Διαγραφή
  5. το παιχνιδάκι συνεχίζεται. Τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Τίγκα ο Κουγιουμτζόπουλος, ελπίζω να τον έχει "εκτιμήσει" ανάλογα και ο Τίγκας.

    Κουγιουμτζόπουλος... αξία ανεκτίμητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος σήμερα για λόγους που θα καταλάβεις, αλλά μετά Χάρη θα σου πω και το όνομα μου!... Για ποιο λόγο ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ όσα έγραψε η εφημερίδα σου?????.... δεν σου αρκούσε να σημειώσεις απλά την άποψη σου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ???... ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, πως αλλιώς θα προσπαθούσες να δημιουργήσεις κλίμα σε βάρος του Αποστολόπουλου?... Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω, τι κόλλημα έχετε με τον Ηλία??... Είναι δυνατόν να βγάζετε τόση εμπάθεια κατά του Αποστολόπουλου ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ υπέρ του Τίγκα??... ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ Χάρη μου??... όχι φυσικά, αλλά εύχομαι να βγει ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ, τότε θα δεις πόσο όμορφα θα περάσετε και πως ξαφνικά θα ξεχάσετε ότι κάποτε υπήρχε ένα προάστιο που λεγόταν ΧΟΛΑΡΓΟΣ!!!!... Αυτό θέλετε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καθήστε καλά εσείς που κατηγορείτε τον Οικονόμου γιατί θα πάρει την τανάλια και θα σας ξεδοντιάσει όλους !! Δεν αστειεύεται. Και κάνει ξεδόντιασμα Ρουμάνικο. Ετσι τον κατηγορούσε ο Ξύδης σ' ένα δημοτικό συμβούλιο στου Παπάγου. Κι' ο Οικονόμου του απαντούσε "είσαι χουντικός" . Κι' ο Ξύδης ανταπαντούσε "Είσαι ντενεκές ξεγάνωτος". Σκηνές απείρου κάλλους και αφάτου θλίψεως !!! Καταγεγραμμένα στα πρακτικά του Δ.Σ. :) :) :) :) :)
    Ολη η High Society και το ανφάν γκατέ του Παπάγου περιστοιχίζουν το Λιάκο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στάκα ρε φίλε. Δεν τον είπε ντενεκέ ξεγάνωτο. Ηλίθιο τον είπε και έκλεισε με την περίφημη φράση "δεν είμαι ηλίθιος σαν εσένα", εννοώντας προφανώς οτι είναι αλλιώτικος ηλίθιος !!
      Αχαχαχαχαχαχχα

      Διαγραφή
  8. Κουγιουμτζοπουλε γαμω τη μανα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα φας καλά την Κυριακή βλάκα Κουγιουμτζόπουλε. Γελάνε μαζί σου και οι πέτρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαβάζω όλες αυτες τις ημέρες τις ανακοινώσεις για τις εκλογές και διαπιστώνω ένα κύμα αντιπάθειας προς τον κ. Αποστολόπουλο κυρίως από ορισμένους υποψηφίους Δημάρχους που δεν κατάφεραν να περάσουν στον δεύτερο γύρω (Οι κ. Κεχρής, Κουγιουμτζόπουλος και Νικολάου τάχθηκαν με το μέρος του κ. Τίγκα ενώ οι υπόλοιποι είναι μάλλον ανεξάρτητοι). Μας καλούν να ψηφίσουμε τον κ. Τίγκα επειδή ο Αποστολόπουλος είναι ο “κακός”. Μου θυμίζει το ποδόσφαιρο όπου σ' έναν αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ όσοι δεν είναι ολυμπιακοί υποστηρίζουν τον Πανιώνιο. Μήπως όμως για την Ελλάδα (βαθμολογία UΕFΑ) θα ήταν καλύτερο να πήγαινε ο Ολυμπιακός στο Champions League? Εγώ υποστηρίζω τον Αποστολόπουλο όχι γιατί ο κ. Τίγκας είναι “κακός” αλλά γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι ο Αποστολόπουλος θα είναι καλύτερος Δήμαρχος. Εύχομαι σε όλους καλές εκλογές και να πρυτανέψει η λογική και όχι η παρόρμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή