Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Το ερώτημα που πλέον βασανίζει όλους τους δημότες Παπάγου-Χολαργού είναι το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος του δήμου. 
Ποιος θα καταφέρει να κόψει πρώτος το νήμα το βράδυ των δημοτικών εκλογών; Ο Αποστολόπουλος ή ο Τίγκας;
Η αρκετά σημαντική διαφορά που έχει αποκτήσει ο Ηλίας Αποστολόπουλος από τον πρώτο γύρο, είναι ικανή να του εξασφαλίσει και μια άνετη νίκη; Ή μήπως ο Τίγκας κάνει την έκπληξη και μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος, με τις κατάλληλες συμμαχίες που επιδιώκει να εξασφαλίσει;
Οι τελευταίες ανακοινώσεις των Κεχρή, Κουγιουμτζόπουλου, Νικολάου ότι θα στηρίξουν τον Τίγκα, πόσο μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του; 
Θα ζήσουμε μια βραδιά θρίλερ, σαν τις τόσες πολλές που ζούμε τα τελευταία χρόνια στον δήμο; 
Όλοι έχουν αγωνία, αυτό είναι βέβαιο. 

Η εφημερίδα μας την προηγούμενη Κυριακή στο μεγαλύτερο ποσοστό έπεσε μέσα, με απόλυτη ακρίβεια, στις προβλέψεις της. Και αυτή την Κυριακή θα δώσει το δικό της EXIT-POLL (πρόβλεψη) μία ώρα μετά το κλείσιμο των καλπών. 
Όσο ρίσκο και αν ενέχει το τόλμημα, όσο δύσκολο και αν είναι, εμείς θα επιχειρήσουμε και πάλι να βγάλουμε την δική μας πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα. 
Θα σας δώσουμε την εκτίμησή μας το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά τις 8.00 για το ποιος θα είναι αυριανός δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. 

5 σχόλια:

  1. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ EINAI O
    Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ -ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ- ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν γίνει αυτό, ο επόμενος δήμαρχος θα είναι ο Βασίλης Ξύδης.Δεν κατέβηκε ο ίδιος επειδή ήξερε οτι δεν θα εκλεγόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παμε μπροστά, αφήνουμε πίσω τους παραγοντίσκους και τους γιδοβοσκούς που πιστεύουν ότι οι ψηφοφόροι είναι πρόβατα

    Με νέες ιδέες στη νέα εποχή με τον ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο επόμενος δήμαρχος κύριοι είναι ο Κώστας Τίγκας ώστε να μην συνεχίσει ο κύριος Ηλίας Αποστολόπουλος να είναι φερέφωνο του κύριου Ξύδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Αποστολόπουλε διάβασα εδώ στην εφημερίδα για μια διεξαγωγή debate μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί δεν το δέχεστε υπάρχει κάτι που φοβάστε...;Μήπως όλα αυτά που λέτε δεν είναι δικά σας λογία αλλά του επικοινωνιολογου σας;Γιατί ποτέ δεν απαντάτε ευθέως και πάντα είστε δια της πλαγία οδού επιτέλους ας πέσουν μια φορά οι μάσκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή