Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Ενεργοί Δημότες Παπάγοιι Χολαργού Αγαπητοί πολίτες
ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Για μα φορά ακόμη Οι «Ενεργοί Δημότες Παπάγου Χολαργού» δώσανε μια άνιση μάχη με τις φήμες και τις συκοφαντίες, που όπως φάνηκε ήταν αδύνατον να νικηθούν. Για μια φορά ακόμη οι ίντριγκες, οι δολοπλοκίες και οι προσωπικές φιλοδοξίες κυριάρχησαν στην πολιτική σκηνή του δήμου μας.
Εμείς μετά την μεγάλη ανανέωση προσώπων που κάναμε, συνε­χίζουμε τον αγώνα μας ως συνεχιστές του άνθρωπου που άφησε την μεγαλύτερη σφραγίδα έργων στο προάστιο αντίπαλοι όλων αυτών που με λόγια και μόνο κατόρθωσαν να επιβιώσουν
Αναλαμβάνοντας πάντα τις ευθύνες μας και χωρίς υπαινιγμούς ή υπεκφυγές κρίνοντας πάντα με γνώμονα το καλό του δήμου μας. δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μπορούμε να συνταχθούμε σε καμία περίπτωση με ανθρώπους χωρίς αξίες, αγνώ­μονες και απόλυτα ιδιοτελείς.
Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να εμπιστευθούμε ανθρώ­πους που κάτω από περίεργες και άγνωστες συνθήκες ίδρυσαν σχηματισμούς της στιγμής και της ευκολίας
Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να αφήσουμε στα χέρια ακατάλληλων κα ανεπαρκών ανθρώπων την τύχη των έργων που εμείς με πολύ κόπο και προσπάθεια «καταφέραμε να φτιάξουμε υπερβαίνοντας κάθε προσδοκία.
Δεν μείναμε ποτέ αμέτοχοι, δεν σιωπήσαμε και δεν αγνοήσαμε ποτέ μέχρι σήμερα το καλό των δημοτών Παπάγου και Χολαργού και δεεν θα το κάνουμε ούτε τώρα.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου - Πολύχρονη Τίγκα, για να μην πέσει ο δήμος μας σε χέρια λερωμένα κα at πρόσωπα που δεν τολμούν να κοιτάξουν στα μάπα τον κόσμο.
Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να κοιτάμε στα μάπα τον κόσμο και να δούμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.


Οι Ενεργοί Δημότες Παπάγου Χολαργού 

23 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιρνει και αποφασεις η μπεκροκανάτα;

      Διαγραφή
    2. Μεθυσμένος θα ήτανε αύριο δε θα το θυμάται...

      Διαγραφή
    3. Τα λες και είσαι και ανώνυμος ... Δεν βλέπω ονοματακι .. Θέλεις καμία πάνα ;

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΓΚΑ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΛΑΠΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΧΟΛΑΡΓΟ. ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕ (ΩΩΩΩ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΥΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι' αυτό δεν τον έχεις βρίσει μέχρι στιγμής "ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ" ήξερες οτι θα υποστηρίξει Τίγκα!! Ρε βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας!! Ελπίζω να ξέρεις το τι σημαίνει να γράφεις με κεφαλαία γράμματα σε blog? (κάποια στιγμή να σας εξηγήσει αυτός που σας έχει βάλει να γράφεται)
    Φιλικούς χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γραφει έτσι για να μπορεί να αποδείξει μετά πόσα σχόλια έχει γράψει για να πληρωθεί αναλόγως.... η πληρωμή γίνεται με το κομμάτι!

      Διαγραφή
  4. Εγώ στην θέση του Τίγκα θα ντρεπόμουνα να με στηρίζει το μεγαλύτερο λαμόγιο που έχει περασει ποτέ από τη περιοχή. Το γεγονός ότι ο αλκοολικός, κλέφτης, ψεύτης και πολλά άλλα Νικολάου τα βρήκε με τον Τίγκα δείχνει πολλά για το ήθος του Τίγκα.
    Αλλά οι Χολαργιώτες έδειξαν την εκτίμηση τους στο πρόσωπο του Νικολάου και στις προηγούμενες εκλογές και σε αυτές που ξεφτιλίστηκε τελείως, δεν βρήκε ούτε την ψήφο του. Όσο για τους Παπαγιώτες δεν τον ψήφισε ποτέ κανένας...

    Οπότε και ο τελευταίος άνθρωπος στη γη να ήταν ο Νικολάου δε θα τον εμπιστευόμουνα για τίποτα, πόσο μάλλον για το τι να ψηφίσω.

    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ελπιζω να κλειστεί για πάντα στο χρονοντούλαπο μαζί με την αποτυχημένη πορεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε τσουζει που ο Νικολάου στηρίζει τον Τίγκα,αυτό είναι .
      τώρα να δεις σε λίγη ώρα που και ο Κεχρής θα στηρίξει τον Τίγκα και έτσι θα πάτε ολοι μαζί βόλτα με κανενα κότερο του πεθερού για να κλάψετε όλοι μαζί στον αργοσαρωνικό την ήττα που θα έρθει την Κυριακή.καθώς και τα λεφτά που ξοδεύατε .....

      Διαγραφή
    2. καθόλου δε με τσουζεις με αλκοολικους και κλεφτες δε συναναστρεφομαι... εσυ μάλλον που είσαι και από τα δύο τους θέλεις διπλα σου.

      Διαγραφή
  5. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΕΙ Η ΠΙΕΣΗ .


    Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

    ΚΕΧΡΗΣ: "ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΥΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΓΠΣ ΠΑΠΑΓΟΥ"
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Ευχαριστούμε όλες και όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου, αλλά και όσους πολίτες επέλεξαν άλλες παρατάξεις. Την ερχόμενη Κυριακή καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ των 56ο υποψηφίων Δημάρχων κ Αποστολόπουλου και κ. Τίγκα.
    Η Δημοτική Αναγέννηση από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου και ο επικεφαλής της ο Γιάννης Κεχρής εδώ και τέσσερα χρόνια, βρίσκονται σταθερά και δυναμικά απέναντι στο σύστημα Διοίκησης Ξύδη. Το σύστημα αυτό ήλθε στην εξουσία, διατηρήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζεται ακόμη και σήμερα από τον κ. Αποστολόπουλο. Ουδέποτε ο κ. Αποστολόπουλος διαφοροποιήθηκε από τις αποφάσεις του κ. Ξύδη. Ουδέποτε επιχείρη­σε να κάνει την οποιαδήποτε αυτοκριτική και να δικαιολογήσει ή να απολογηθεί για ενέργειες και πολιτικές της σημερινής Διοίκησης που υποβάθμισαν τον ενιαίο Δήμο μας κα δίχασαν τις δύο κοι­νότητες. Από την άλλη ο κ. Ξύδης με τρόπο απροκάλυπτο και προκλητικό διέθεσε όλη την υποδομή και τον μηχανισμό του δήμου στη στήρι­ξη του κ. Αποστολόπουλου.
    Σε αντίθεση με τον κ. Αποστολοπουλο, ο κ. Τίγκας σε αρκετές περι­πτώσεις βρέθηκε απέναντι στη σημερινή Διοίκηση και για αυτό και πολεμήθηκε οπό τον κ. Ξυδη. Επιπλέον, ταυτίστηκε με πολλές από τις προτάσεις του προγράμματος μας ενώ στο κορυφαίο κομβικό θέμα για τον Παπάγο, το ΓΠΣ του Παπάγου, είχαμε σχεδόν ταυτόσημες θέσεις. Για αυτούς τους λόγους η Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου - Χολαργού αποφάσισε να στηρίξει τον κ. Τίγκα.
    Για μας η πολιτική είναι πολιτικός λόγος και όχι επικοινωνιακά τρικ και διαχωριστικές γραμμές. Κάποιοι προσπαθούν με ψευτοδιλήμματα του τύπου: Χολαργός ή Παπάγος να εγκλωβίσουν τους ψηφοφόρους. Εμείς ως Δημοτική Αναγέννηση, δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε στην ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου, αλλά για κάποιους που επιμένουν απαντάμε: Ο κ. Τίγκας με βάση το πλούσιο βιογραφικό ταυ αλλά και τα πεπραγμένα του. τόσο στις εκλογές του 2010 όσο και με τη στάση που κράτησε τα τελευταία 3,5 χρόνια θεωρείται πιο Χολαργιώτης οπό τον κ. Αποοτολόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Δημητρακη εσυ ελεγες να βγαλουμε ενιαιο δημαρχο απο χολαργο...αλλαξες τωρα πορεια,τοσο πολυ σε ποναει! Αλλλα ελπιζω απο κατι αξιολογα στελεχη που εχεις να μην κανουν το λαθος και υπιστηριξουν τον Τιγκα. Τελικα πονει πολυ η ξεφτιλα που σας χαρισε ο Λιακος. Παλιογεροι ολοι θελετε και θεση στο δημο. Ουστ παλιο σαπιλα αλλα επρεπε να περασει δευτερο γυρω και ο ζηκας να σας δω τι θα λεγατε τωρα παλιοσαπιλες ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ" πρέπει να 'σαι τόσο άσχετος με την πολιτική, αλλά δυστυχώς πολύ συμφεροντολόγος, με αυτα που γράφεις και λες πρέπει να είσαι από την πάστα των αθρώπων που πρέπει να ξεβρωμίσει η Ελλάδα!! Μπας και οι άνθρωποι της γενιάς μας δίνουν λίγο φως!
    Όταν ξαναγράψεις ποστ να γράφει από κάτω Γραφείο Τύπου Τίγκα, Ο Π@π@ρολόγος (και πάντα με κεφάλαια γράμματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ) ΥΠΟΣΤΥΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΣΓΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν πρίν πιει ένα μπουκάλι ή μετά;;; αυτό καθορίζει τις αποφάσεις του.

      Διαγραφή
    2. Εσύ με αυτές τις φράσεις περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά 'η μήπως θεωρείς πως θα ανέβεις στα ματιά της γυναίκα σου ; Μήπως θα έπρεπε να σοβαρευτείς λιγάκι και να κοιτάξεις το μέλλον των παιδιών σου και τον Χολαργό ; Να σε ενημερώσω πως εκτός απο άμυαλος είσαι και εκτός θέματος

      Διαγραφή
  9. Tα πράγματα είναι απλά. Μέχρι τώρα αποδείχτηκε ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι του Αποστολόπουλου δεν μπορούν να πείσουν να τους ψηφίσει ο λαός του Παπάγου και του Χολαργού και τους έστειλε στο χρονοντούλαπο. Τώρα θα αποδειχτεί περίτρανα ότι δεν μπορούν να κατευθύνουν ούτε αυτούς τους που τους ψήφισαν ούτε αυτούς που κατέβηκαν μαζί τους στις εκλογές ως υποψήφιοι και θα θαφτούν ακόμα πιο βαθιά. Σπουδαία πολιτική κίνηση . Μπράβο. Το σκέφτηκαν πολύ πριν το κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο άνθρωπος που κουβαλάει τα έργα αναμόρφωσης του Χολαργού σε μια οχταετία στηρίζει τον άνθρωπο που κουβαλάει τις προσδοκίες μας. Οξω τα παρελκόμενα της ναυαρχίδας με την εικοσαετή απραξία.
    Κι' όποιος έχει στοιχεία οτι ο Νικολάου είναι κλέφτης να τα καταγγείλει. Εστω και ανώνυμα. Κι' όποιος πλήρωσε έστω και μια δεκάρα παραπάνω απ' όσα πληρώνουν οι Παπαγιώτες που τους ήπιε το αίμα ο ναυαρχίδας, να δηλώσει δημόσια το ποσόν που κατέβαλε στο Δήμο Χολαργού επί Νικολάου.
    Αλλιώς, οι αισθανόμενοι την ανάγκη να κλάνουν ιντερνετικά, ας συνεχίσουν να κλάνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ν μας πει μόνο με τι λεφτά έκανε τα "έργα αναμόρφωσης". Α, και να μας πεί και γιατί έχει μπει μικρό λεωφορείο στο Χολαργό...

      Διαγραφή
  11. Παρατηρώ κάποιες ανωριμοτητες απο κάποιους εδώ μέσα προς τον κύριο Νικολαου ...πρέπει να ενημερώσω πως η μπεκροκανατα που ονομάζετε τον πρώην δήμαρχο έφτιαξε αρκετούς απο εσάς και τώρα σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι ... Μάλλον κάποιοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου.Περιμενω να δώ τις επιλογές του Χολαργου και τι δημαρχαρα θα βγαλει ..ολοι μιλατε σε προσωπικο επιπεδο και δεν βλεπετε ποιος νοιαζεται πραγματικα για την περιοχη μας και ποιος οχι . Ειμαι δημοτης χολαργου και μονο . σε αντιθεση με καποιους εδω μεσα που εχουν την καψουρα και την βλακεια περι πολιτικης και κομματος και όχι για τον αν θα γίνουν καλύτερα οι συνθήκες διαβίωσης στην πόλη μας. Κοιτάνε το δέντρο και χάνουν το δάσος .. Σχόλια απο ενεργούς κομματικά δεν θα δεχτώ ..οποίος ειναι δημότης και μόνο και όχι οργανωμένος θα χαρώ να κάνω διάλογο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. oxi tous eftiaxe mono tous proikise k ta paidia oi alithies na legontai !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως .. και τωρα τι θελουν να μας πουνε ? οτι βρηκαν καποιον αλλον να τουσ ταιζει ? ειναι για τα μπαζα

      Διαγραφή