Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΛΑ (ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ! ΤΑ...ΡΙΧΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ

 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
Εκ μέρους της Κοινωνίας Δημοτών Παπάγου Χολαργού σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής. Αναγνωρίζουμε ότι το αποτέλεσμα ήταν κάτω από τις προσδοκίες μας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπολείπεται της απήχησης των ιδεών μας. Ο κατακερματισμός των δυνάμεων του χώρου μας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που οδήγησε σ’ αυτό.
Αυτή την Κυριακή καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ των κυρίων Αποστολόπουλου και Τίγκα. Αν πιστεύαμε ότι σκοπεύουν να υλοποιήσουν τις θέσεις τους για το Δήμο, όπως διατυπώνονται στα προγράμματά τους, θα είχαμε δυσκολία να επιλέξουμε. Αλλά η πείρα μας λέει ότι αυτά τα προγράμματα μένουν στα χαρτιά, και η στάση τους στο παρελθόν δεν προϊδεάζει για τις αναγκαίες αλλαγές που χρειάζεται ο Δήμος μας. Ευχόμαστε να μας εκπλήξουν ευχάριστα.
Τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης κατακλύζονται από δηλώσεις στήριξης – κυρίως – υπέρ του ενός εκ των δύο. Δεν κρύβουμε την έκπληξή μας από το γεγονός ότι οι περισσότεροι στηρίζουν τον – εκ Παπάγου ορμώμενο – κύριο Τίγκα, ενώ στις παρελθούσες συζητήσεις κοινής καθόδου, η υποστήριξη Χολαργιώτη υποψηφίου αποτελούσε βασική προϋπόθεση κάθε συνεργασίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επιμονή του κυρίου Κουγιουμτζόπουλου να προσχωρήσουμε στην υποψηφιότητά του, με μόνο επιχείρημα το ότι ο ίδιος ήταν Χολαργιώτης.
Το ζήτημα των σχέσεων με τη γνωστή φασιστική – εγκληματική οργάνωση, αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά φοβούμαστε ότι δεν διαφοροποιεί σημαντικά τους δύο υποψηφίους. Οι δημόσιες διαβεβαιώσεις τους δεν είναι πειστικές, ο δε χρόνος λίγος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν είναι λογικό και σκόπιμο να στηρίξουμε έναν εκ των δύο. Καλούμε τις φίλες και τους φίλους που μας στήριξαν, να επιλέξουν με βάση τα ίδια κριτήρια που επέλεξαν τη στήριξη στην Κοινωνία Δημοτών την πρώτη Κυριακή.
Σας υποσχόμαστε ότι για τα επόμενα πέντε χρόνια θα αγωνιστούμε – με την ίδια συνέπεια και αποφασιστικότητα όπως και στο παρελθόν – για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας και τη στήριξη όλων όσων έχουν ανάγκη. Στην πορεία αυτή θα επιζητήσουμε τη συνεργασία με όλες τις δημοτικές δυνάμεις που έχουν εκφράσει ανάλογες με εμάς θέσεις, και κυρίως διαφάνεια στη διαχείριση, συμμετοχή των δημοτών στη διοίκηση και ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου του Δήμου.

Το Συντονιστικό της Κοινωνίας Δημοτών Παπάγου Χολαργού

9 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΥΚΑΛΑ !

    ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΙΓΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ .

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό κατάλαβες ΠΙΘΗΚΑ;;; Ξαναδιάβασε το κείμενο μπας και πιάσεις το νόημα με την πρώτη δεν...

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΛΑ πάντα αξιοπρεπής. Από τότε που την είχα καθηγήτρια μέχρι τώρα πάντα εμπιστευόμουνα τη γνώμη της.
      Χρειαζόμαστε ανθρώπους που δε φοβούνται να τα βάλουν με το κατεστημένο των εφημερίδων και να ξεμπροστιαζουν τους ψεύτες και τα λαμόγια
      Γράψε τώρα στις 30 μερες και στο myxolargos τα δικά σου Χαρούλη...

      Διαγραφή
  2. Ουδείς διαθέτει τη σοφία της Ηγουμένης της "Κοινωνία Δημοτών". Ψηφίζω παρτσακλό ...
    Αντε μην πω και καμιά βαριά κουβέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος πια κ. Πολυκαλά. Κι εμείς για τον Δήμο μας ενδιαφερόμαστε αλλά σε σχέση με τον Αποστολόπουλο που έχει τάξει θέσεις στον μισό Παπάγο και Χολαργό, ο Τίγκας τουλάχιστον είναι πολύ πιο σοβαρός και ειλικρινείς. Σας ψηφίσαμε την πρώτη Κυριακή αλλά τέρμα στα ψευτοδιλλήματα.
    Αυτή την φορά, θα ψηφίσουμε Τίγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Το ζήτημα των σχέσεων με τη γνωστή φασιστική – εγκληματική οργάνωση, αφήνει μια πικρή γεύση, ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Χριστινάκι, πόσα; 10; 30; Εύχομαι παραπάνω, γιατί διαφορετικά θα έχεις πιαστεί κορόιδο σε σχέση με τους υπόλοιπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είναι τα ποσά που δώσατε στον Χαρη;;; Ξέρετε από λογου σας. Σας έκοψε και αποδειξη παροχής υπηρεσιών κ Τιγκα;;;;

      Διαγραφή
  5. Αν ο Τίγκας είναι τόσο μεγάλη προσωπικότητα (σέβομαι τον άνθρωπο και αναφέρομαι σε αυτόν χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης αλλά ούτε και μεγέθυνσης) γιατί όλοι οι όψιμοι υποστηρικτές του δεν κατέβηκαν μαζί του την πρώτη Κυριακή;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Σας υποσχόμαστε ότι για τα επόμενα πέντε χρόνια θα αγωνιστούμε – με την ίδια συνέπεια και αποφασιστικότητα όπως και στο παρελθόν"
    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ? Η ΜΙΑ ΕΔΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή