Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ,ΤΟΝ ΒΑΣΤΑΖΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

Δεν θα αφήσουμε σε χλωρό κλαρί τον Τράγκα, τώρα που αποκαλύφθηκε ο ρόλος του. Έχει λυσσάξει να κρατήσει τον Σαμαρά στην εξουσία και με απίστευτη εμμονή επιτίθεται ΜΟΝΟΝ στον Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τον ρόλο του προδοτικό απέναντι στην Ελλάδα! Θεωρεί δηλ. ότι πατριωτικό καθήκον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι να συνεγαστεί με τον Σαμαρά στην εκλογή του Προέδρου και να περιμένει ακόμη 15 μήνες μέχρι να εξαντλήσει ο Μεσσήνιος την θητεία του ως πρωθυπουργός!
Ό,τι ακριβώς ζητάνε οι τοκογλύφοι-δολοφόνοι της Ελλάδος ζητάει και ο Τράγκας...


Οι τροϊκανοί έχουν τον Σαμαρά-Βενιζέλο με τους οποίους περνάνε ό,τι γουστάρουν: κατατεμαχίζουν την Ελλάδα και τρώνε σιγά-σιγά τις σάρκες μας! Πίνουν το αίμα του λαού, με τους Σαμαροβενιζέλους να είναι τα πιο πειθήνια όργανά τους. Το να δηλώνει η κυβέρνηση δημοσίως ότι το πρόγραμμα της τρόικας βγαίνει και ότι με τα τοκογλυφικά μέτρα μπορούμε να βγούμε σε ξέφωτο και σε ανάπτυξη, μόνον προπαγανδιστές τύπου Γκαίμπελς θα το έκαναν. Αυτούς λοιπόν τους Εφιάλτες τους βρήκαν οι οικονομικοί μας δολοφόνοι στα πρόσωπα των Σαμαρά-Βενιζέλου. Η προοπτική να τους εμφανιστεί μια άλλη κυβέρνηση, στην οποία μάλιστα θα είναι πρωθυπουγός ένας άγνωστος σε αυτούς και άρα ανεξέλεγκτος νεαρός, τούς δημιουργεί πρόβλημα. Όταν ακούν από κάποιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι αν έρθουν στην εξουσία θα σκίσουν τα μνημόνια, θα επαναδιαπραγματευτούν έτοιμοι ακόμη και να τα σπάσουν μαζί τους, τότε ανησυχούν. 
Άρα, δημιουργούν κλίμα επερχόμενης καταστροφής για την Ελλάδα και έχοντας ως όργανά τους, μαζί με την κυβέρνηση και δημοσιογράφους τύπου Τράγκα για την χαλιναγώγηση της κοινής γνώμης, θέλουν να κρατήσουν στην εξουσία τους Σαμαροβενιζέλους για να κοιμούναι ήσυχοι το επόμενο 15άμηνο!
Γι' αυτό τον λόγο λέμε ότι ο Τράγκας είναι βαστάζος των τοκογλύφων! Παίζει τα παιχνίδια τους ώστε να παραμείνει στην εξουσία ο Σαμαράς, ο Εφιάλτης της χώρας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου