Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΑΘΗΣ ΤΡAΓΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥ: "ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ"!

Ο ρόλος του Τράγκα είναι δόλιος και το έχουμε ξαναπεί. Αυτή την ώρα αυτοξεφτιλίζεται στο ραδιόφωνο λέγοντας ασυναρτησίες ότι τη χώρα την οδηγεί 100 χρόνια πίσω ο...Τσίπρας! Ο Σαμαράς κυβερνά εδώ και δυόμισι χρόνια αλλά ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα 100 χρόνια πίσω! Πώς γίνεται...

αυτό κατά την λογική του Τράγκα; Επειδή δεν συναινεί στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, επειδή δεν έχει την υπομονή να περιμένει ακόμη 15 μήνες μέχρι τις εκλογές! Του συστήνει μάλιστα να συναινέσει στην εκλογή του Δήμα και μετά να περιμένει ώστε να αυξήσει τα ποσοστά του! Τόν λέει πανίβλακα... προδότη και επικίνδυνο! Ότι ΕΝΤΑΦΙΑΖΕΙ...ΤΗΝ ΧΩΡΑ. 
Όσα σαθρά λέει ο μεγαλοδημοσιογράφος το μόνο που επιδιώκουν είναι να κρατήσουν τον Σαμαρά πάση θυσία στην εξουσία, χειραγωγώντας την κοινή γνώμη. 
Ο κόσμος αναρωτιέται τι έχει συμβεί ...κάτω από το τραπέζι και ο Τράγκας τα έχει κάνει πλακάκια με τον Σαμαρά;!
Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει αλλά ο Τράγκας καταδεικνύει τον ύποπτο ρόλο του. Πρόκειται  για ξεφτιλισμένη τακτική που στρώνει το χαλί στον Σαμαρά! 
Εμείς από τον Ιούνιο του  2013 είχαμε αποκαλύψει τον ρόλο του Τράγκα ο οποίος σήμερα είναι πασιφανής στους πάντες. Δείτε εδώ το δημοσίευμά μας!

Μην χάνετε την ακρόαση... ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ... την απίστευτη ΟΡΓΗ του δημοσιογράφου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου