Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΛΙΚΗ ΡΗΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΣΙΠΡΑ & ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

Σε ολική ρήξη με τις Βρυξέλλες οδηγείται η ελληνική κυβέρνηση, όπως προκύπτει από τις συναντήσεις του προέδρου του Eurogroup με τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης...

Ο Ντάϊσεlμπλουμ και οι της ΕΕ είναι έτοιμοι να πνίξουν την Ελλάδα. «Τα μονομερή βήματα δεν αποτελούν δρόμο προόδου. Συνειδητοποιώ ότι ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια χρειάστηκε να αντέξει και να υποστεί σημαντικά μέτρα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην πάει χαμένη αυτή η πρόοδος για την Ελλάδα, τον ελληνικό λαό, αλλά και για την ευρωζώνη» σημείωσε ο κ. Ντάισελμπλουμ, για να συμπληρώσει: «Είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε προς το μέλλον». Αυτά είναι ο πρόςδρος του Eurogroup αλλά η γραμμή είναι δεδομένη. Οι δανειστές της ΕΕ θέλουν να προκαλέσουν ασφυξία στην Ελλάδα και να την ταπεινώσουν. Ο κ. Βαρουφάκης από την πλευρά του δήλωσε:

«Το κράτος έχει συνέχεια, αλλά δεν θα δεχθούμε να έχει συνέχεια η αυτοτροφοδοτούμενη κρίση αποπληθωρισμού και μη βιώσιμου χρέους» συμπλήρωσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών. 

Να μην λυγίσετε πουθενά οι της κυβέρνησης Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός, ο Καμμένος, ο Βαρουφάκης, ο Κοτζιάς και όλα τα στελέχη της κυβέρνησης ψηφίστηκαν για να μην κάνουν αυτά που έκανε η προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά. Στείλτε τους στο διάολο. Κηρύξτε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την Ελλάδα και δηλώστε απ΄λολυτη αδυναμία να πληρώσετε έσω και ένα ευρώ από το χρέος. Προέχει ο ελληνικός λαός που υφίσταται δόλια γενοκτονία! 
Οι Έλληνες είναι μαζί σας. Φερθείτε πατριωτικά! 

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.
    ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΚΝΩΔΑΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 5 ΕΤΩΝ.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή