Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ...ΣΤΡΟΦΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ! Η ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!

Μία πρωτοβουλία που ανέλαβε στον Χολαργό-Παπάγου η εφημερίδα μας το 2012 (δείτε εδώ) γίνεται τελικά πράξη από την  Δημοτική Αρχή επί Ηλία Αποστολόπουλου. 
Το 2012 είχαμε προσπαθήσει να πείσουμε τον τότε Δήμαρχο κ. Ξύδη να μπει αυτός μπροστά και να αναλάβει την εκστρατεία διάθεσης προϊόντων κατευθείαν από τον παραγωγό στον καταναλωτή, χωρίς μεσάζοντες. Ο κ. Ξύδης αρνήθηκε, με συνέπεια να μπει μπροστάρης στον αγώνα υπέρ του καταναλωτή, η εφημερίδα μας, ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής". Η προσπάθειά μας, παρά τις μεγάλες αντιξοότητες και έλλειψη συλλογικής οργάνωαης, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Έρχεται λοιπόν σήμερα για πρώτη φορά η Δημοτική Αρχή και αναλαμβάνει την πρωτοβουλία αυτή η οποία καθίσταται πλέον θεσμός για την πόλη μας. 
Μπράβο στον Δήμαρχο. 
Ιδού τα αποτελέσματα της τελευταίας διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στον Χολαργό. Δείτε πότε θα γίνει η νέα διάθεση...



Χολαργός, 17 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο 14 Μαρτίου οι Παραγωγοί Χωρίς Μεσάζοντες  διέθεσαν τα προϊόντα τους για τέταρτη φορά στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού,  με τη μεγαλύτερη έως τώρα προσέλευση κόσμου.
Η διάθεση των Ελληνικών Προϊόντων από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραγωγών «Απευθείας», έγινε στην οδό Ευριπίδου, μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ποσοστό των εισπράξεων των Παραγωγών δίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στις άλλες Κοινωνικές Δομές του Δήμου.
Η επόμενη δράση προγραμματίστηκε στις 4 Απριλίου στον ίδιο χώρο, όπου θα υπάρχει και το καρότσι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, για όποιον έχει τη δυνατότητα και επιθυμεί να προσφέρει από τα διατιθέμενα προϊόντα.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων


12 σχόλια:

  1. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΛΑΔΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΕΙΝΑΙ !!!

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO LIDL ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΗ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 .

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ .

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ .

    ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙ,ΒΥΖΑΚΙ .....ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !!!!!

    ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ 1821 !!!!!



    ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΚΡΑΖΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΘΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ . ΕΠΡΕΠΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΑΜΟΧΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πες Δήμαρχε μια φορά που βοήθησες μαι φτωχή οικογένεια , μια πολύτεκνη η αυτούς τους φουκαράδες που έτρεχαν μέρα νύχτα για να σε κάνουν Δήμαρχο . Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκες για αυτούς αλλά μόνο για την αριστοκρατία της παράταξης σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ;;; Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ ΠΑΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ;; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ;; Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΣΤΡΑ . ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΕΚΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΤΙ ΣΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΛΟΥΓΚΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΑΝΤΡΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΑΣ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΡΑΩ ΚΑΛΣΟΝ ΛΕΥΚΟ ,ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΕΣΙ .

    ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ ΜΟΥ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ BRA ΣΟΥΤΙΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥΝ ΤΟΝ ΣΦΥΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟ XDREAM ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή