Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΣΑΜΑΡΑ!ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ! ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ!

Διέταξαν ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ να εξοντώσει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ!..ΕΔΕΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.ΔΕΝΔΙΑ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙEΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ.. μάχονταν υπέρ του Σιωνισμού, θάβοντας την Ελλάδα!

Κάτω από αυτό το πρίσμα ο ταλαίπωρος λαός ας μην ελπίζει ότι θα...



ξεφύγει από τις δαγκάνες του σιωνισμού, που ήδη εδώ και 6 χρόνια μας απομυζά! Αν και πάντοτε επι χιλιετίες μας επιβουλεύονταν!

ΑΥΤΟΣ ΣΡΤΙΜΩΞΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ -Ο ΝΤΈΪΒΙΝΤ
και φτιάξαμε ειδική νομοθεσία για το Ολοκαύτωμα ..ΓΙΑ ΝΑ
ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α!
ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!



ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΌΡΘΩΜΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ..


ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ (american Jwish Committee)
πως η Κυβέρνηση Σαμαρά, όχι μόνον φυλάκισε τους Χρυσαυγίτες αλλά και ψήφισε και αυστηρούς Νόμους για τον ρατσισμό, το Ολοκαύτωμα κ.λ.π.


ΣΤΟ ΛΟΓΟ του  ο Σαμαράς,  ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΝΑΓΟΥΛΑΣ:

ΛΕΕΙ:
"Οι αγώνες κατά του εξτρεμισμού, του ρατσισμού, της τρομοκρατίας, και τη στασιμότητα" είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της ζωτικότητας των ευρωπαϊκών δημοκρατιών. Ο Σαμαράς είπε στο ακροατήριο, άνω των 100 πρεσβευτών, μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, .. υπάλληλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ηγετών των εβραϊκών κοινοτήτων, συμπεριλαμβανομένης τηςBenjamin Αλμπάλας της Ελλάδας, και ο AJC Πρόεδρος Stanley Μπέργκμαν και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κιμ Pimley. "Αυτό είναι ένα ασυμβίβαστος αγώνας. Η δημοκρατία θα επικρατήσει », είπε ο Σαμαράς.


Νάτος ο Τζιζιφιόγκος που παριστάνει
και τον δημοσιογράφο! Παρών στην
σιωνιστική σύναξη και ο Γιώργος Κίρτσος!
Μην τον ξεχνάτε ...


Όταν ο Σαμαράς απευθυνόμενος στο AJC στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο, ορκίστηκε για "ξεριζωμό" το νεοναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή, και δεσμεύτηκαν να ενισχύσουν τους νόμους στην Ελλάδα κατά του αντισημιτισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος.
Ο Σαμαράς αναφέρθηκε θερμά προς τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, ως «καλόν φίλο», και διαβεβαίωσε το κοινό στο δείπνο πως συνεχίζονται οι προσπάθειες στην Ελλάδα να «ενισχύσει τους νόμους μας ενάντια στο ρατσισμό με αυστηρές αναφορές για γενοκτονία και το Ολοκαύτωμα."
"Η ψήφιση του νόμου", είπε, "δεν είναι μόνο υποχρέωση των αθώων που χάθηκαν τότε, αλλά και για τις παρούσες και τις μελλοντικές γενιές, που πρέπει να θυμόμαστε και να προστατεύσουν τον εαυτό τους από την επανάληψη αυτών των φρικαλεοτήτων."

Και έπειτα μιλάμε γιατί ο ελληνικός λαός βιώνει τέτοιες φρικαλεότητες...εβραιογεννείς ΣΗΜΕΡΑ!

Προς επιβράβευση όλων αυτών των κοτσανολογιών και υποτελών δράσεων Σαμαρά υπέρ του Σιωνισμού, εισέπραξε το εξής εύσημον από από τον Αρχηγό του Διεθνούς χθονίου Εβραοσιωνισμού: Δείτε και καμαρώστε:
Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της AJC David Harris εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον  Σαμαρά ως «αγαπημένος και για πολύ καιρό» philos »(φίλος), που« ενσωματώνει τις ελληνικές λέξεις «Θάρρος» (θάρρος), «simbonia» (συμπάθεια για τους άλλους), και «φιλότιμο «- τα βασικά στοιχεία των οποίων, όπως αντιλαμβάνομαι μια λέξη μου έχουν πει είναι σε μεγάλο βαθμό που δεν μεταφράζεται, είναι αξιοπρέπεια και τιμή».

Αυτός είναι ο δήθεν ΄Ελλην πρωθυπουργός. ΄Ενας πράκτορας –λακές-γλείφτης του Εβραιοσιωνισμού! Όπως αποκαλύπτεται δραματικά από τα ακλόνητα στοιχεία μας! 

Ο ΣΥΡΙΖΑ μήπως έχει να πει κάτι ή μήπως και ο κ. Τσίπρας έχει εμπλακεί στα σκοτεινά πλοκάμια του Σιωνισμού;





















ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙς ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου