Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΠΑΠ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΣΤΟΝ "ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΣΤΟΝ "ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

Κύριε Τράκα βρίσκεστε στο τιμόνι του ΔΟΠΑΠ οκτώ μήνες. Θα θέλατε μια εικόνα της κατάστασης που παραλάβατε; Και ποιες ήταν οι πρώτες προτεραιότητές σας από τη στιγμή που αναλάβατε τον οργανι­σμό;

Κύριε Δεληγιάννη, βρίσκομαι στο τιμόνι του ΔΟΠΑΠ («ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»), εδώ και οκτώ μήνες. Σκοπός μας είναι η δημιουργία και η ανάπτυξη κάθε μορφής πολιτιστικής, αθλητικής και περιβαλλοντικής...


δραστηριότητας. Κύριος στόχος μας είναι η ανύψωση τόσο του πνευ­ματικού επιπέδου των κατοίκων (βιβλιοθήκη, επιμορφωτι­κών προγραμμάτων, διοργάνωση εκθέσεων, θερινοί κινη­ματογράφοι κ.α.) όσο και η ανάπτυξη του αθλητισμού (μαζικού αθλητισμού ανεξαρτήτου ηλικίας, συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία, ανάπτυξη σχολικού αθλητι­σμού, συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων). Πιστεύω, ότι προκειμένου όλα αυτά να υλοποιηθούν και να ευοδωθούν πρέπει όλοι εμείς που ασχολούμαστε στον Οργανισμό να διακατεχόμαστε από αίσθημα ευθύνης, εργατικότητα, συνεργασία και σεβασμό για το αντικείμενο. Αυτούς τους οκτώ μήνες προσπάθησα να τα κάνω πράξη και να τα εφαρμόσω στη λειτουργία του Οργανισμού ώστε να μπο­ρέσουμε να παρέχουμε στους Δημότες περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες. Είναι γεγονός ότι για την επίτευξη αυτού του στόχου πολλές φορές πρέπει να ξεπερνούμε τους εαυτούς μας, γιατί όπως γνωρίζετε και εμείς όπως και οι περισσότερες υπηρεσίες του Δήμου είμαστε αντιμέτω­ποι με τη συνεχόμενη και αυξανόμενη έλλειψη προσω­πικού.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στην κατάσταση που παρέλαβα αλλά στους στόχους που έχουμε βάλει ως νέα Δημοτική Αρχή. Οι προτεραιότητές μας είναι:

1. Αναβάθμιση των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων Κλειούς, Νταμάρι, ΕΑΚ Παπάγου, Κύπρου, beach volley, γήπεδα 5x5) ώστε να γίνουν ελκυστικές στους Δημότες μας παρέχοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη ασφάλεια.

2. Συντήρηση των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων ώστε να γίνουν πιο λειτουργικές για τη χρήση τους από τους αθλητικούς Συλλόγους (δημιουρ­γία δεύτερου γηπέδου volley).

3. Εμπλουτι­σμό των δημοτικών γυμναστηρίων με και­νούργια όργανα αλλά επίσης συντήρηση και αναβάθμιση των υπαρχόντων. Ήδη από τις πρώτες ημέρες της ανάληψης τοποθετή­θηκε και καινούργιο δάπεδο στην αίθουσα των ομαδικών προγραμμάτων στο γυμνα­στήριο στη Σύρου.

4. Δημιουργία νέων ομαδικών προ­γραμμάτων για όλες τις ηλικίες. 5. Δημιουργία καινούργιων αθλητικών εγκαταστάσεων (mini tennis, τοποθέτηση μπα­λονιού, ποδόσφαιρο 8x8 καθώς και την καλυτέρευση των δύο στίβων στο ΕΑΚ Παπάγου και του γηπέδου ποδο­σφαίρου στο Νταμάρι Χολαργού. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να τονίσω τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλες οι Υπηρεσίες στο να αδειοδοτηθούν οι χώροι που διε­ξάγονται αγωνιστικά πρωταθλήματα.

Πραγματοποιώντας όλα αυτά πιστεύω ότι θα είμαστε ένα Δήμος με αρκετές και καλές αθλητικές εγκαταστάσεις προσφέροντας στους κατοίκους (ιδιαίτερα στους νέους της περιοχής) αλλά και στους αθλητικούς Συλλόγους.

Τα οικονομικά του οργανισμού επαρκούν για να καλύπτονται οι βασικές ανάγκες και ποια είναι τα οικονομικά προβλήματα τα οποία κληρονομήσατε από την προηγούμενη διοίκηση;

Σχετικά με τα οικονομικά του ΔΟΠΑΠ έχω να πω ότι οι ανάγκες μας καλύπτονται αλλά ταυτόχρονα προσπα­θούμε να τακτοποιήσουμε παλαιότερες οφειλές οι οποίες αγγίζουν το ποσό των 105.000, περίπου, και επιπλέον προσπαθούμε να προβούμε στη μείωση των λειτουργικών μας εξόδων με επαναδιαπραγ­μάτευση κάποιων παλαιότερων συμβάσεων.

Θα θέλατε να αναφερθείτε στις αθλητικές δραστηριότητες του οργανισμού και τι προ­γραμματίζετε για το μέλλον;

 Τώρα για τις αθλητικές δραστηριότητες θέλω να ενημερώσω ότι επαναφέραμε τη διοργάνωση της «αθλητικής άνοιξης» με τη βοήθεια των σχολείων και των αθλητικών συλλόγων, σε μια προσπάθεια να φέρουμε τους μαθητές κοντά και επιπλέον να περάσουμε μηνύματα όπως αυτό κατά της ενδοσχολικής βίας με το σύνθημα «ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΕ ΦΟΒΙΖΩ». Σχετικά με το καλο­καιρινό μας camp, φέτος θα παρέχεται, επιπλέον των υπολοίπων δραστηριοτήτων και κολύμβηση στη θάλασ­σα προκειμένου η παραμονή των παιδιών να είναι πιο ευχά­ριστη και αν τα καταφέρουμε, λόγω των οικονομικών, θα παρέχεται και καλύτερη σίτιση. Σημαντικό επίσης, κατά την άποψή μου, είναι ότι διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία το 15ο Δρόμο Βουνού με αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων, προσπαθώντας να το κάνουμε πανελ­λήνια γνωστό αυτόν και τον Υμηττό μας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω, τώρα στο ξεκίνημα της νέας αντιπυρικής περιόδου, την εθελοντική ομάδα ΔΟΠΑΧΟ για την αμέριστη βοήθεια που μας παρέχει, όταν και όποτε την χρειαζόμαστε, ανιδιοτελώς. Ένα μπράβο σε όλους αυτούς που την απαρτίζουν, για το ιδιαίτερα μεγάλο χρόνο και ζήλο που αφιερώνουν και θα παρακα­λούσα όποιος και όποια θέλει, ας γίνει εθελοντής και ας ενταχθεί στην ομάδα αυτή γιατί ο Υμηττός μας χρειάζεται όλους. Ελπίζω στο μέλλον και ανάλογα των δυσκολιών της εποχής να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε νέες ελκυστι­κές διοργανώσεις - δράσεις.

 

23 σχόλια:

  1. Άντε ρε πηγαίνετε να φτιάξετε το σχολείο στην οδό Κλειούς που θέλετε και ανάπτυξη κάθε περιβαντολλογικής και αθλητικής δραστηριότητας,για ελάτε να δείτε τι γίνεται τα βράδια στο σχολείο αυτό και μετά ελάτε να μας πείτε για ανάπτυξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας.
    Οι ανάγκες του λέει καλύπτονται αλλά προσπαθούν να ικανοποιήσουν παλαιότερες οφειλές ύψους 105.000 ευρώ .
    χααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Και προσπαθούν ,απαντάει , να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα με την επαναδιαπραγμάτευση κάποιων παλαιότερων συμβάσεων !

    Κατά τα άλλα οι ανάγκες του ΔΟΠΑΠ καλύπτονται !!!
    χααχχαχαχαχαα

    Είναι να γελάει κανείς ......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ !

    ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    9. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

    9.1. Κόστος κατ’ άτομο ανά περίοδο: 100,00€

    9.3. ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

    - Πολύτεκνοι: έκπτωση 50%, με την προσκόμιση της ισχύουσας κάρτας πολυτέκνου

    - Εγγραφή παιδιού & στις 2 περιόδους: 170,00€

    - Παιδιά υπάλληλων Δήμου Χολαργού-Παπάγου: Δωρεάν

    - Οικογένειες με 2 ή περισσότερα παιδιά: 100,00€ για το πρώτο παιδί & 70,00€ για κάθε ένα από τα υπόλοιπα

    - Μονογονεϊκές οικογένειες: έκπτωση 50%, προσκομίζοντας οποιοδήποτε δικαιολογητικό που εκδόθηκε από

    αρμόδια δημόσια αρχή από τo οποίo να προκύπτει η ανωτέρω ιδιότητα

    - Άνεργοι & οι 2 γονείς με οικογενειακό εισόδημα κάτω των 12.000,00€: έκπτωση 50% με την προσκόμιση

    καρτών ανεργίας & εκκαθαριστικού σημειώματος.

    http://www.dopap.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1547:-camp-2015&catid=10:2011-05-23-15-30-54&Itemid=14



    ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ,ΔΩΡΕΑΝ !

    ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE GNVRIZEIS TI SHMAINEI DVREAN ;;;;;PLHRVNOYN OI BLAKES TA KEFIA TVN EKASTOTE;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι βλάκες θα πληρώσουν και για τα χρέη των εκάστοτε.

      Διαγραφή
  4. Ήθελα να ήξερα ποιοί ηλίθιοι γονείς θα δώσουν 100 ευρώ για να ξεφορτωθούν τα παιδιά τους για δέκα μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hθελα να ξέρω ποιοί αφελείς γονείς θα στείλουν τα παιδιά τους στη θάλασσα,100 παιδιά μικρά σε ανοιχτή παραλία,χωρίς γιατρό κάτω από τον ήλιο.

      Διαγραφή
  5. ΕΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδιά του φροντίζει ο άνθρωπος και μαζί με αυτά και όσα άλλα.

      Διαγραφή
    2. Την ερώτηση να την κάνεις σε όσους τον ψήφισαν και στο Λιάκο που τον πήρε για τους σταυρούς του συλλόγου.

      Διαγραφή
  6. Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος από τους παραπάνω ανώνυμους είναι πιο βλάκας από τον άλλον!!!
    Πολλοί από τους "ηλίθιους" γονείς που θα δώσουν 100€ για 2 εβδομάδες είναι πιθανόν συγγενείς ή φίλοι τους. Άσε που αν ο ίδιοι είχαν παιδιά θα έτρεχαν να προλάβουν να γίνουν "ηλίθιοι" και να γράψουν τα παιδιά τους.
    Ο άλλος αναρωτιέται για το ποιοί "αφελείς" γονείς θα στείλουν τα παιδιά τους σε ανοιχτή παραλία κάτω από τον ήλιο!!!!!!! Ενώ ο ίδιος πηγαίνει τα δικά του σε κλειστές, σκεπαστές, ανήλιες, ιδιωτικές παραλίες ...και πάντα παίρνει και γιατρό μαζί του!!!!
    Και προφανώς δεν ξέρει ότι προτού τα κόψει όλα ο Ξύδης, το camp του ΔΑΟΧ πήγαινε πάντα τα παιδιά στη θάλασσα. Και οι συμμετοχές έκλειναν πάντα από την 1η μέρα εγγραφών. Και φυσικά δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο για τα παιδιά.
    Αλλά αυτοί είναι έξυπνοι και θα "ξεφορτωθούν" τα δικά τους παιδιά στέλνοντάς τα σε άλλα camp που μόνο αυτοί έχουν βρει, που θα τα γυμνάζουν προσωπικοί γυμναστές, θα έχουν προσωπικό γιατρό και ναυαγοσώστη (στις προστατευμένες από τον ήλιο παραλίες) και πληρώσουν 49,90€ για 4 εβδομάδες.
    Αααα, ξέχασα να πω ότι θα τους προσφέρουν και gourmet φαγητό από τους καλύτερους σεφ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΧΟΛΙΟ , ΕΙΝΑΙ Ο/Η ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Agapitoi mou, o laikismos einai charaktiristiko twn ellinwn politikwn.
    Afou tous psifizete, Meta perimenete,ti ?

    Grafw greeklish giati eimai se tablet.
    To thema einai oti den exoun mia sta tameia tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΟΠΑΠ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ , ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .


    http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/61039/dorean-ola-ta-paidia-tou-dimou-ellinikoy-stin-kalokairini-dimiourgiki-apasxolisi


    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕ ΨΩΜΟΛΥΣΕΣ , 100 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Ή 170 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΧΟΛΑΡΓΟΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ .

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;

    AΥΤΑ (ΘΑΛΕΓΑ ΤΙ) ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙ 100 ΕΥΡΩ .

    Ή ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΠΑΠΑΓΟΥ.

    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ .

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ .

    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ !

    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ , ΚΑΙ 100 ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ 200 ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ,ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ NICKELODEON ΚΑΙ DISNEY X-D !!!!!


    ΑΝΤΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ, ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ .

    ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ;

    ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ,ΔΩΡΕΑΝ .

    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ Ή ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ .......!!

    ΧΡΩΣΤΑΤΕ 105.000 ΕΥΡΩ , ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ .


    ΑΙΣΧΟΣ - ΝΤΡΟΠΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τους άσχετους άλλο δημιουργική απασχόληση και άλλο αθλητικό camp. Η δημιουργική απασχόληση είναι δωρεάν και στο Δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ .
    Ο/Η ΑΣΧΕΤΟΣ/Η , ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ 100 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ 105.000 ΕΥΡΩ.

    ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ

    http://www.dopap.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1552:-camp-2015&catid=14:-camp

    ΒΛΑΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ............ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ/Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    http://www.elliniko-argyroupoli.gr/article.php?id=3982



    CAMP ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ CAMP ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ......ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ !!

    ΣΑΣ ΕΧΩ "ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΙ" ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ........!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΞΕΣΤΡΑΒΩΜΑ ;

    ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ :

    http://www.elliniko-argyroupoli.gr/uplds/file/3ptixo_CampB.pdf


    ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ;

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ !

    ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ ΠΟΥ Ο ΔΟΠΑΠ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 105.000 ΕΥΡΩ ,
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 100 ΕΥΡΩ Ή 170 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ,ΓΙΑ ΔΕΚΑ (10) ΜΕΡΕΣ .

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ θέλω πραγματικά να ξέρω κι άλλους δήμους που είναι δωρεάν, και άσε αυτά τα "δεν έχει νόημα". Έχει πραγματικά νόημα, αν στους περίπου 60 δήμους της Αττικής βρήκες 1 παράδειγμα και αγνόησες τα υπόλοιπα 59 ή βρήκες τουλάχιστον καμιά εικοσαριά, οπότε καλά κάνεις και το αναφέρεις.
    Και τα παιδιά των εργαζομένων ήταν όλα τα χρόνια δωρεάν, τώρα το θυμηθήκατε? Αλλά φυσικά (με την λογική σας) "αφού δεν έχω εγώ κατσίκα, καλύτερα να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα".
    Επίσης θα ήθελα (αν βρεις) να μου πεις μερικά παραδείγματα δήμων (που δεν έχουν κολυμβητήριο) και πηγαίνουν τα παιδιά στη θάλασσα για μπάνιο (δωρεάν πάντα).
    Και όσο γι αυτόν που είπε "χίλιες φορές να μην κάνατε τίποτα" προφανώς δεν έχει παιδιά, γιατί αν είχε και "δεν κάνανε τίποτε", να δω τι θα τα έκανε.
    Επίσης, δεν ξέρω αν έχει σημασία για εσάς, αλλά αν κατάλαβα καλά, τα 105.000€ είναι παλιά χρέη ή κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΥΣ.
      ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ CAMPS ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΚΑ !

      Διαγραφή
  16. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ CAMP.
    ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O ΠΡΩΤΟΣ

    ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


    ΖΩΓΡΑΦΟΥ

    ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα έψαξες καλά αυτά που γράφεις ή τα γράφεις για εντυπωσιασμό?
    Για την Λυκόβρυση και του Ζωγράφου δεν βρήκα τίποτα, όσο κι αν έψαξα.
    Όσο για την Αγία Παρασκευή, αυτό δεν είναι camp. Είναι parking παιδιών (εντός των τάξεων των σχολείων). Νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα, έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή