Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ-ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Αυτό είναι το έγγραφο-ντοκουμέντο ως έκθεση από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους για την ψήφιση δημιουργίας τεμένους στην Αθήνα! ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΚΚΕ έβαλαν φαρδιές-πλατιές τις υπογραφές τους. Πρόκειται για μαχαιριές στην καρδιά του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και για όσα θα έρθουν, θα ευθύνονται αυτά τα κόμματα. Ακόμη και ο Παρθενώνας και τα αρχαιολογικά μας μνημεία ή και οι...


Εκκλησίες και βεβαίως οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο. Δείτε τι γίνεται στον κόσμο. Οι φανατικοί ισλαμιστές περισσότερο από ποτέ φανατισμένοι απειλούν τους χριστιανούς και πολύ περισσότερο τους Ελληνορθόδοξους! Προσέξτε πώς πέρασαν τον νόμο ως "επείγον μέτρο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων! Οι ξεφτίλες. 
Δείτε τι γράφει η έκθεση:
Ε Κ θ Ε Σ Η
Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (άρθρο 75 7.11)1.2 του Συντάγματος)
Επί τροπολογίας στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού. Παιδείας και θρησκευμάτων «Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση».

Α. Με την υπόψη τροπολογία, επανακαθορίζονται τα στοιχεία του διαγράμματος, που αφορά σε τμήμα ιδίας συνολικής επιφανείας του ίδιου δημοσίου ακινήτου στην περιοχή tou Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων, όπου επιτρέπεται, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας (άρθρο 3.
V.3S12/2006, όπως ισχύει), η



Β. Από τις προτεινόμενες διατάξεις δεν προκαλείται πρόσθετη επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού ούτε των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.

Τα υβριστικά σχόλια δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο για την απόφαση των συγκεκριμένων κομμάτων. Ένας μάλιστα γράφει: "ΡΟΜΠΕΣ,ΞΕΦΤΙΛΕΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...
Γι'αυτό ήθελαν εκτός τον Καρατζαφέρη,γι'αυτό κυνηγάνε και τη Χρυσή Αυγή!

Σημειώνεται ότι οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν τον νόμο. 


1 σχόλιο:

  1. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟ ΚΚΕ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ , ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ . ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή