Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ CAMP ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 €! ΔΕΝ ΠΛΉΡΩΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ! "ΜΟΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ;"!



Οι διαμαρτυρίες αφορούν στις καλοκαιρινές δράσεις όπου η συμμετοχή του κάθε παιδιού τιμολογείται στα 100 ευρώ, εξαιρουμένων των παιδιών των δημοτικών υπαλλήλων οι οποίοι δεν πληρώνουν τίποτε. 
Με δεδομένο ότι...


υπάρχουν άλλοι δήμοι οι οποίοι δεν χρεώνουν τίποτε τους γονείς για ανάλογες δράσεις (όπως ο δήμος Αλίμου) και συνδυαζόμενο με το ότι ο ΔΟΠΑΠ έχει χρέος 105.000 ευρώ, οι γονείς διαμαρτύρονται ότι με τα 100 ευρώ "καπέλο" που τους ζητά ο δήμος, καλούνται να φορτωθούν και να ξεπληρώσουν το χρέος του ΔΟΠΑΠ. 
Δείτε κατ' αρχήν την ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και τις ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ οι οποίες είιναι αναρτημένες σε αυτό τον σύνδεσμο: http://www.dopap.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1547:-camp-2015&catid=10:2011-05-23-15-30-54&Itemid=14  και πιο κάτω δημοσιεύουμε μερικά από τα καυστικά σχόλια δημοτών:


9. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

9.1. Κόστος κατ’ άτομο ανά περίοδο: 100,00€

9.3. ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

- Πολύτεκνοι: έκπτωση 50%, με την προσκόμιση της ισχύουσας κάρτας πολυτέκνου
- Εγγραφή παιδιού & στις 2 περιόδους: 170,00€

- Παιδιά υπάλληλων Δήμου Χολαργού-Παπάγου: Δωρεάν

- Οικογένειες με 2 ή περισσότερα παιδιά: 100,00€ για το πρώτο παιδί & 70,00€ για κάθε ένα από τα υπόλοιπα

- Μονογονεϊκές οικογένειες: έκπτωση 50%, προσκομίζοντας οποιοδήποτε δικαιολογητικό που εκδόθηκε από

αρμόδια δημόσια αρχή από τo οποίo να προκύπτει η ανωτέρω ιδιότητα

- Άνεργοι & οι 2 γονείς με οικογενειακό εισόδημα κάτω των 12.000,00€: έκπτωση 50% με την προσκόμιση

καρτών ανεργίας & εκκαθαριστικού σημειώματος.


ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕ ΨΩΜΟΛΥΣΕΣ , 100 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Ή 170 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΧΟΛΑΡΓΟΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ .

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;

AΥΤΑ (ΘΑΛΕΓΑ ΤΙ) ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙ 100 ΕΥΡΩ .

Ή ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΠΑΠΑΓΟΥ.

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ .

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ .

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ !

ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ, ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ .

ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ;

ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ,ΔΩΡΕΑΝ .

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ Ή ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ; 

ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ, ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ .

ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ;

ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ,ΔΩΡΕΑΝ .

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ Ή ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ;  



  1. Για τους άσχετους άλλο δημιουργική απασχόληση και άλλο αθλητικό camp. Η δημιουργική απασχόληση είναι δωρεάν και στο Δήμο μας.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ .
    Ο/Η ΑΣΧΕΤΟΣ/Η , ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ 100 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ 105.000 ΕΥΡΩ.

    ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ

    http://www.dopap.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1552:-camp-2015&catid=14:-camp

    ΒΛΑΚΑ !
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ............ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ/Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    http://www.elliniko-argyroupoli.gr/article.php?id=3982



    CAMP ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ CAMP ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ......ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ !!

    ΣΑΣ ΕΧΩ "ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΙ" ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ........!!!!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΞΕΣΤΡΑΒΩΜΑ ;

    ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ :

    http://www.elliniko-argyroupoli.gr/uplds/file/3ptixo_CampB.pdf


    ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ;

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ !

    ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ ΠΟΥ Ο ΔΟΠΑΠ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 105.000 ΕΥΡΩ ,
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 100 ΕΥΡΩ Ή 170 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ,ΓΙΑ ΔΕΚΑ (10) ΜΕΡΕΣ .

14 σχόλια:

  1. Εγώ θέλω πραγματικά να ξέρω κι άλλους δήμους που είναι δωρεάν, και άσε αυτά τα "δεν έχει νόημα". Έχει πραγματικά νόημα, αν στους περίπου 60 δήμους της Αττικής βρήκες 1 παράδειγμα και αγνόησες τα υπόλοιπα 59 ή βρήκες τουλάχιστον καμιά εικοσαριά, οπότε καλά κάνεις και το αναφέρεις.
    Και τα παιδιά των εργαζομένων ήταν όλα τα χρόνια δωρεάν, τώρα το θυμηθήκατε? Αλλά φυσικά (με την λογική σας) "αφού δεν έχω εγώ κατσίκα, καλύτερα να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα".
    Επίσης θα ήθελα (αν βρεις) να μου πεις μερικά παραδείγματα δήμων (που δεν έχουν κολυμβητήριο) και πηγαίνουν τα παιδιά στη θάλασσα για μπάνιο (δωρεάν πάντα).
    Και όσο γι αυτόν που είπε "χίλιες φορές να μην κάνατε τίποτα" προφανώς δεν έχει παιδιά, γιατί αν είχε και "δεν κάνανε τίποτε", να δω τι θα τα έκανε.
    Επίσης, δεν ξέρω αν έχει σημασία για εσάς, αλλά αν κατάλαβα καλά, τα 105.000€ είναι παλιά χρέη ή κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BRE DEN NTREPOMASTE LIGAKI?????? RE ESEIS AYJYUKAN TA TROFEIA STOYW PAIDIKOYW STAUMOYS KIA TVRA KAPAKI TO TZAMPA STOYS TEMPELHDES NTROPH SOY APOSTOLOPOYLE .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. DHMIOYRGIKH APASXOLHSH EINAI DVREAN SE SXOPLEIA KAI OXI STO DOPAP OPVS KAI NA EINAI KARAGKIOZILIKIA !!!!TA KALA PAIDIA ...KAI TA ALLA GAMV THN MANA TOYS.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αίσχος .........για τον Δήμο μας σε μια κατάσταση δύσκολη οικονομικά για όλους.Το πρόγραμμα έγινε προφανώς για να δικαιολογήσουν την δωρεάν συμμετοχή στο πρόγραμμα των παιδιών των υπαλλήλων και ακριβώς όπως το λένε μερικοί σχολιαστές όλοι οι άλλοι να πληρώνουν.
    12:29 είσαι απαράδεκτος ,ντροπή σου .Είτε παλαιά χρέη είτε καινούργια,είναι χρέη.Ο άλλος σχολιαστής σας έκανε μεγάλη χαλάστρα και καλά σας έκανε και μπράβο του.
    Πραγματικά σας έκανε "ρόμπα" ξεκούμπωτη .
    Δεν ντρέπονται λίγο; Εκατό ευρώ για δέκα μέρες .....και δεν πάω το παιδί μου κάθε απόγευμα στη θάλασσα ή σε παιδότοπο να ξεδίνει ;
    Είναι δεκάδες οι Δήμοι που δεν πληρώνουν οι γονείς κάτι για τα παιδιά τους,δεκάδες.
    Άκου 100 ευρώ για 10 μέρες , σιγά ρε HIGH SOCIETY, Χολαργιώτες και Παπαγιώτες ζήτουλες Βλαχοπλούσιοι που θέλετε και 100 ευρώ για δέκα μέρες,είναι να το λες για ανέκδοτο !!
    Λαϊκάτζες του κερατά έχετε κάνει το προάστιο μας σαν Αιγάλεω city με όλα αυτά τα νυχτομάγαζα ,βρωμάει ο Χολαργός ειδικά , λεφτά δεν έχετε για υπαλλήλους ούτε καν υπαλλήλους δεν έχετε και ζητάτε και 100 ευρώ από το κάθε παιδάκι.Δεν υπάρχουν λόγια εκτός από μία φράση.
    ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12:48 ή είσαι ή κάνεις τον χαζό.
    Για πες μου μερικούς από τους δεκάδες δήμους που βρήκες.
    Γατόνι είσαι ρε μεγάλε, που κατάλαβες ότι το camp των 260 παιδιών έγινε "για να δικαιολογήσουν την δωρεάν συμμετοχή στο πρόγραμμα των παιδιών των υπαλλήλων". Δεν σου ξεφεύγει τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι εσύ αποκάλυψες ότι μας ψεκάζουνε κιόλας.
    Άσε που αν είχες παιδί βρε σαχλαμάρα, θα ήξερες ότι το θέμα δεν είναι που θα πας το παιδί σου κάθε απόγευμα, αλλά τι θα κάνει το πρωί που εσύ θα δουλεύεις (πράγμα που πραγματικά σου εύχομαι).
    Ο κάθε κλάδος εργαζομένων έχει κάποια προνόμια (πχ. οι τραπεζικοί παίρνουν χαμηλότοκα δάνεια, στους στρατιωτικούς δίνουν δωρεάν σπίτια για 2 εβδομάδες το καλοκαίρι, τα παιδιά των δασκάλων [και όχι μόνο] τα πάνε δωρεάν κατασκήνωση, τα παιδιά των εργαζομένων στον ΔΟΚΜΕΠΑ πάνε δωρεάν στους παιδικούς σταθμούς, ....και χιλιάδες άλλα) αλλά εσύ ανακάλυψες την Αμερική και μετά ξεσκέπασες την συνωμοσία για τα παιδιά των υπαλλήλων στον δήμο. Φαντάζομαι ότι πιστεύεις ότι κάνεις και δημιουργική πολιτική κριτική, έτσι?
    Επίσης θα ήθελα να θυμίσω ότι δεν είναι υποχρεωτικό!!! Μπορείτε εσείς οι "έξυπνοι" να μην γράψετε τα παιδιά σας (που προφανώς έχετε) στο camp αυτό, να τα πάτε εκεί που έχετε βρει "καλύτερα & φτηνότερα" (σαν έξυπνοι που είσαστε) και να αφήσετε όλους εμάς τους "χαζούς" που τρέξαμε σήμερα (για να προλάβουμε) να τα γράψουμε σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ;

      http://www.alfavita.gr/print/152649


      Διαγραφή
    2. Αυτό είναι camp ρε καθυστερυμένε?
      Αυτό είναι parking παιδιών στα σχολεία. Το ίδιο το βλέπεις?
      Για ρωτά το παιδί σου σε ποιο θα ήθελε να πάει. ´Η δεν σε νοιάζει? αρκεί να είναι τζάμπα!!!

      Διαγραφή
    3. Oι εργαζόμενοι με προνόμια ανήκουν σε ΄αλλες εποχές.Π.χ. Τα προνόμια των εργαζομένων στη ΔΕΗ έχουν περιοριστεί ενώ φορείς ή σύλλογοι εργαζομένων που παρέχουν κατασκήνωση/απασχόληση στα παιδιά έχουν ήδη εξασφαλίσει τους πόρους είτε ως ενίσχυση από την πλευρά του εργοδότη είτε ως ελάχιστη συμμετοχή του εργαζόμενου είτε και ως χορηγία.Στο δήμο μας θα έπρεπε να υπάρξει άλλη αντιμετώπιση υπέρ του πολίτη.Αλλά κάποιοι πρέπει να δουλέψουν και να μη ψηφοθηρούν.

      Διαγραφή
  6. Από χθες το βράδυ προσπαθώ να κάνω αίτηση και βγάζει συνέχεια σφάλμα... Παίρνω τηλέφωνο και όλο μιλάνε... Οι άνθρωποι είναι τελείως άχρηστοι... Μόνο τα λεφτά να εισπράττουν θέλουν... Μ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χθες το βράδυ είναι φυσικό να μην μπορείς να το κάνεις, αφού άνοιγαν σήμερα οι εγγραφές. Εγώ την έκανα πριν 2-3 ώρες κανονικά. Για δοκίμασε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει και άλλα έξυπνα παιδιά η μάνα σου; Οι αιτήσεις άνοιξαν στις 23:00 χθες... Απλά έβγαζε συνέχεια σφάλματα και δεν ξέρω εάν έχουν υποβληθεί τελικά οι αιτήσεις ή πήγαν στον βρόντο

      Διαγραφή
    2. αν και νομίζω ότι δεν σε πρόσβαλα, αλλά ήθελα να βοηθήσω, η ανακοίνωση έλεγε ότι οι εγγραφές ξεκινάνε σήμερα.
      Η δική μου μάνα δεν έχει άλλα έξυπνα, σε αντίθεση με την δική σου, που θα έχει τουλάχιστον καμιά 200αριά ακόμα σαν κι εσένα.

      Διαγραφή
  8. ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ .

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά μια ερώτηση. Μας ενοχλεί που δεν πληρώνουν οι υπάλληλοι του δήμου ή ότι πληρώνουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή