Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΟΙ "ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ κ.α.)

Οι "γυμνοσάλιαγκες" της δημοσιογραφίας!
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Η Είδηση …
Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανάλυση του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΙ ο οποίος εύχεται το ΔΝΤ να κρατήσει σθεναρή αντίσταση απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και τον κ.Τσίπρα ο οποίος θέτει ως βασική κόκκινη γραμμή στη διαπραγμάτευση εργασιακό και ασφαλιστικό….


Ο σχολιασμός …
Ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που άκουσε ζωντανά το εν λόγω “κύριο”
να λέει χωρίς καμία ντροπή την παραπάνω φράση και ομολογώ ότι σοκαρίστηκα τόσο που άρχισα να σκέφτομαι πως ίσως κάτι μου διέφυγε και δεν κατάλαβα καλά.
Διαβάζοντας όμως στο διαδίκτυο την είδηση κατάλαβα για άλλη μία φορά ποιοι  είναι οι πραγματικοί εχθροί της πατρίδας μας οι οποίοι πέρα από όλη την πολιτική “Τσογλαναρία” των τελευταίων ετών φέρουν βαρύτατες ευθύνες για το χάλι της πατρίδας μας. 
Είναι όλα αυτά τα δημοσιογραφικά “κατακάθια” τα οποία τα τελευταία χρόνια καλύπτουν τις κλεψιές και τις παρανομίες των Πολιτικάντηδων αλλά και των συνεργών τους δηλ. των Βαρώνων των Media. 
Δυστυχώς όλα αυτά τα “αποβράσματα” δεν υπηρέτησαν ποτέ το λειτούργημα τους αλλά έγιναν η 5η φάλαγγα των εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών του λαού μας τον οποίο ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να παραπληροφορούν αλλά και να τρομοκρατούν.
Βλέποντας και ακούγοντας τώρα ξανά την τηλεοπτική σκηνή του σύγχρονου “Εφιάλτη” με την προτροπή και συμβουλή του προς το Δ.Ν.Τ να κρατήσει σθεναρή στάση απέναντι στην Ελληνική κυβέρνηση καταλαβαίνουμε ότι
με απλά λόγια αυτό που λέει στους τοκογλύφους είναι να συνεχίσουν να μας οδηγούν προς τον εργασιακό Μεσαίωνα με αποτέλεσμα και η λύση του ασφαλιστικού που προσπαθούν να μας επιβάλλουν τώρα που έχουμε πάνω από 1.800.000 άνεργους και υποαπασχολούμενους να μας οδηγήσουν στο να παίρνουμε συντάξεις ψίχουλα, του Αγίου … Ποτέ ... ανήμερα! 
Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Μπάμπης δεν αξίζει ούτε το φτύσιμο μας παρά μόνο την χλεύη και την περιφρόνηση μας και να είναι βέβαιος ότι στις καρδιές και στην συνείδηση μας καταγράφεται ως ένας ακόμα “γυμνοσάλιαγκας” της διαπλοκής και της ρεμούλας των τελευταίων ετών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου