Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΠΥΛΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ!

Χολαργός , 2 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε Διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές  του Ν. 3898/2010,
Δημοτών Δήμου Παπάγου – Χολαργού για συμμετοχή σε πιλοτικό πρόγραμμα της πρώτης Πύλης Διαμεσολάβησης

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού στηρίζοντας έμπρακτα το θεσμό της...

Διαμεσολάβησης, ο οποίος εισήλθε στην ελληνική έννομη τάξη με το ν. 3898/2010, ανακοινώνει τη δημιουργία της Πρώτης Πύλης Διαμεσολάβησης, η οποία θα περιλαμβάνει:
α) δωρεάν παροχή πληροφοριών στους Δημότες Παπάγου - Χολαργού για το θεσμό της διαμεσολάβησης  και
β) δωρεάν υπηρεσίες διαμεσολάβησης τόσο για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες θα πρέπει να πληρούν τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια που θα θέσει ο Δήμος, όσο και για τον ευρύτερο πληθυσμό του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Για την υλοποίηση του εγχειρήματος αυτού, καλούμε όλους τους Διαμεσολαβητές του N. 3898/2010, Δημότες Παπάγου – Χολαργού,  εφόσον το επιθυμούν,  να δηλώσουν συμμετοχή στο άνω πρόγραμμα, στέλνοντας τα στοιχεία τους στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση npapadogeorgaki@gmail.com.
Το άνω πιλοτικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 8η Ιουνίου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2015, με σκοπό την γνωριμία των πολιτών με το θεσμό της Διαμεσολάβησης και τη διάδοση του στη κοινωνία ως Εναλλακτικό τρόπο επίλυσης των διαφορών.
Περισσότερες πληροφορίες για την Πύλη Διαμεσολάβησης στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού http://www.dpapxol.gov.gr (http://www.dpapxol.gov.gr/e-politis/pili-diamesolavisis.html).


Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου