Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε από...

το περιστύλιο της Βουλής: "Οι τοκογλύφοι πιστωτές και συνεταίροι του Τσίπρα στοχεύουν στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και την υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου. Γι΄ αυτό και η συμφωνία που προωθείται, το νέο Μνημόνιο υποταγής ισοδυναμεί με εθνική προδοσία."

5 σχόλια:

  1. Κε μακη θα ηθελα να σε ρωτησω εχεις μια καποια ιδιαιτερη συμπαθεια στην χρυση αυγη;
    Υποτιθεται οτι οπως λες και εσυ η δημοσιοηραφια ειναι ανεξαρτητη.....
    Αν εχεις τουλςχιστον πες το για να μην νομιζει ο κοσμος οτι διςβαζει ανεξαρτητη δημοσιογραφια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι το ίδιο ανώνυμο απόβρασμα που πασχίζει ντε και καλά να βρει αδύναμα σημεία σε αυτή την εφημερίδα και στον εκδότη της;. Θες τώρα να βάλεις κομματική ταμπέλα; Δες νωρίτερα ρε γελοίε τι είχαμε αναρτήσει. Διάβασε εδώ ρε χαμένε μπας και ξεστραβωθείς και πες μας πού ανήκει αυτή η εφημερίδα. Χαμένε ε χαμένε: http://indobserver.blogspot.gr/2015/06/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς υπάρχουν κάποιοι ''δημοκράτες'' οι οποίοι δεν αντέχουν την ανεξάρτητη
    δημοσιογραφία, δηλαδή την καταχώριση άποψης που δεν τους αρέσει ή τους πονάει.
    Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι γέμισε ο τόπος από
    δήθεν δημοκράτες,
    δήθεν ανθρωπιστές,
    δήθεν αντιρατσιστές.
    Ζούμε στην εποχή της αισχρής Παγκοσμιοποίησης, ζούμε στην εποχή της
    παρακμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηλία Κασιδιάρη είσαι ο ΗΓΕΤΗΣ που θα ενώσεις εκατομμύρια Έλληνες σε ένα ρωμαλέο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ενάντια στα βρώμικα σχέδια των τοκογλύφων και των ντόπιων ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ της ΒΡΩΜΟ ΔΕΞΙΑΣ και της ΑΛΗΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ . ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηλία Κασιδιάρη είσαι ο ΗΓΕΤΗΣ που θα ενώσεις εκατομμύρια Έλληνες σε ένα ρωμαλέο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ενάντια στα βρώμικα σχέδια των τοκογλύφων και των ντόπιων ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ της ΒΡΩΜΟ ΔΕΞΙΑΣ και της ΑΛΗΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ . ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ........ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή