Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ! ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΡΕΑ!!!

Το λέγαμε από χθες και δεν μας άκουσαν. Να κλείσει κάθε πρόσβαση...


ακόμη και για πεζούς από κάθε σημείο του Υμηττού. Ο μοναδικός πνεύμονας της Αττικής, ο Υμηττός κατακαίγεται. Από το Κορωπί μέχρι τον Καρέα, με τους ανέμους των 8 μποφόρ η πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη! 

4 σχόλια:

  1. Ακριβώς την ίδια μέρα πριν από 8 χρόνια, στις 16 Ιουλίου 2007 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον Καρέα. Ο κίνδυνος ήταν ορατός για τον Παπάγο αλλά ο ήλιθιος ο Ναυαρχίδας δεν έκανε τίποτα (αντιπυρικές αποψίλωση, επιφυλακή). Και στις 25 Αυγούστου ήρθε το μοιραίο. Κάηκαν 4 σπίτια στου Παπάγου, φαινόμενο μοναδικό στο Λεκανοπέδιο. Την ίδια εκείνη ώρα στο Χολαργό του "αποτυχημένου" Νικολάου, δεν συνέβη τίποτα εκτός από μερικές δεκάδες καμένα πεύκα.
    Ας είναι σε εγρήγορση ο σημερινός Δήμαρχος. Εκτός κι' αν ποντάρει οτι αν καούν σπίτια στο Χολαργό-Παπάγο θα ξαναβγεί σίγουρα Δήμαρχος, όπως συνέβη με τον Ναυαρχίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ τι έκανες ρε φίλε που τους βρίζεις όλους ; έξυνες τα παπάρια σου σε κάποια παραλία ; ο Ναυαρχίδας όπως τον αποκαλείς ήταν εδώ μαζί με όλους εμας και κάναμε ότι μπορούσαμε. Και αν θυμάσαι καλά τότε κάηκε η μισή Ελλάδα ! άντε μόνο για να βρίζετε έχετε καταντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν τα θυμάσαι καλά. Ημασταν μαζί στο βουνό και μου έξυνες τα π@π@ρια. Και επιπλέον δεν κάηκε η μισή Ελλάδα. Η ακριβής έκταση που κάηκε υπολογίζεται από τη συνάρτηση : y = ∫sin(x)dx + cos(x) + c. Αντε, προχειρολόγα ! Μάθατε όλοι "κάηκε η μισή Ελλάδα - πάγωσε η μισή Τουρκία"
      Αχαχαχαχαχαχααααα ...... !!!!!!!.

      Διαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΕΝΟΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή