Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PLAN B! Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!

Δείτε ποια είναι η εικόνα του κέντρου της Αθήνας! Τσαντίρια, δεκάδες αντίσκηνα από λαθρομετανάστες! Αυτοί οι οποίοι αφού έρχονται κατά...

εκατοντάδες καθημερινά, κατασκηνώνουν πλέον με αντίσκηνα στην πλατεία Ομονοίας και γύρω από αυτή. Το φωτορεπορτάζ του Γιάννη Κέμμου και του newsbeast.gr τα λέει όλα. Μια εικόνα-χίλιες λέξεις. Η Αθήνα μετατρέπεται σε ένα απέραντο τσαντίρι λαθρομεταναστών-ισλαμιστών, Προφανώς αυτό είναι το PLAN B! Όχι του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα ο οποίος δεν έχει ούτε PLAN A αλλά των παγκοσμιοποιητών οι οποίοι μετά την οικονομική εξαθλίωση θα διαλύσουν ολοκληρωτικά την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες-ισλαμιστές! Οι προσφυγικές ροές από τη Συρία μέσω Τουρκίας συνεχίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς και η χώρα καταλύεται!!! Φαντασθείτε πώς θα μετατραπεί η Αθήνα και ταβ φύρω προάστια στους επόμενους μήνες. Προφανώς αυτή η κατάσταση δεν ενοχλεί καθόλου τον Δήμαρχο Καμίνη! 
metjansdafdm5metjansdafdm4metjansdafdm3metjansdafdm2ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΜΟΝΟΙΑ

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . Ν.Κ ΧΟΆΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Νεάπολη Λακωνίας Λαθρομετανάστες έβαλαν τις φωτιές και έκαψαν δεκάδες σπίτισ . Χάος σε όλη την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή