Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ...ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!! ΕΤΣΙ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Όλο και νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια, στοιχεία που μας δικαιώνουν όταν λέμε ότι ο Τσίπρας αποδεικνύεται άνθρωπος των δανειστών και πως έπαιξε παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδος! Εμφανιζόταν ως αντιμνημονιακός αλλά την ίδια ώρα σε ...αγαστή συνεργασία με τους τοκογλύφους έριχνε τη χώρα και τον λαό στα βράχια, αρνούμενος να κάνει τις κινήσεις εκείνες που θα έβγαζαν νοκ άουτ τους δανειστές! Περιοριζόταν μόνο σε ρητορείες και πατριωτικές κορώνες, χρησιμοποιώντας ακόμη και τον Σοφοκλή, ώστε να προκαλέσει συγκίνηση στον ελληνικό λαό, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. 
Δείτε λοιπόν τι δεν είπε ο Τσίπρας στους  δανειστές όσο διαρκούσαν οι συνομιλίες στις Βρυξέλλες. Κάτι που αν το έθετε θα στρίμωχνε τους τοκογλύφους και θα καταδείκνυε το σκόπιμο σχέδιό τους να πνίξουν την Ελλάδα, την ίδια ώρα που άλλες χώρες προστατεύονται, ενώ θα έπρεπε να είχαν μπει στο μνημόνιο...

Ιδού λοιπόν. Ο Ντράγκι έχει μπει στη θέση του Προέδρου της ΕΚΤ, σφάζει την Ελλάδα, κουνάει το δάχτυλο στους Έλληνες, κλείνει τις τράπεζες και υποχρεώνει τους συνταξιούχους να πηγαίνουν 5-6 φορές στα ATM για να πάρουν τη σύνταξή τους,την ώρα που η χώρα του, η Ιταλία θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται από καιρό εντός μνημονίων. Αυτό αποδεικνύεται με απλά ντοκουμέντα τα οποία ο Τσίπρας αρνήθηκε να καταθέσει κατά τις διαπραγματεύσεις που είχε με τους εταίρους, θάβοντας ουσιαστικά την Ελλάδα στο 3ο Μνημόνιο. 
Δείτε τους παρακάτω πίνακες και ειδικά τον δεύτερο:
Το χρέος της Ιταλίας πλησιάζει τα 3 τρις! Το πιο σημαντικά όμως προέρχονται από τον πιο κάτω πίνακα:

  
Προσέξτε ποιο είναι το χρέος της Ιταλίας σε σχέση με το ΑΕΠ: 141,12%!!! Εδώ βρίσκεται το έγκλημα σε βάρος της Ελλάδος για το οποίο ο Τσίπρας θα έπρεπε να πατήσει πόδι και να πει: "Αρνούμαστε να μπούμε σε άλλο μνημόνιο, διότι προστατεύετε την Ιταλία η οποία αν και έχει χρέος 141,12% επί του ΑΕΠ, την κρατάτε εκτός μνημονίων. Η Ελλάδα όταν μπήκε στο Μνημόνιο το 2010 το χρέος της ήταν 129% επί του ΑΕΠ. Γιατί κάνετε την πάπια για την Ιταλία; Επειδή είναι ο Ντράγκι Πρόεδρος στην ΕΚΤ; Και θέλετε να σφαγιάσετε τη χώρα μου, την ίδια ώρα που η Ιταλία θα έπρεποε να βρίσκεται εντός μνημονίων εδώ και χρόνια;"!
Ο Τσίπρας θα καταδείκνυε το σχέδιο των τοκογλύφων να αρπάξουν τη δημόσια περιουσία της Ελλάδος και κυρίως θα ξεμπρόστιαζε τα συμφέροντα των τοκογλύφων υπέρ των χωρών που τελούν υπό την προστασία τους, όπως η Ιταλία. 
Προσέξτε μια ακόμη λεπτομέρεια. Στον ίδιο πίνακα βλέπουμε ότι οι τόκοι που πληρώνει κατ΄έτος η Ιταλία είναι σχεδόν 124 δις ευρώ!!! Αυτό και μόνο θα ανεβάσει στο 147% το χρέος της Ιταλίας σε σχέση με το ΑΕΠ, σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι δε βέβαιον ότι η Ιταλία μέσα σε 2-3 χρόνια θα αποκτήσει χρέος που θα φτάνει στο 160%-165% επί του ΑΕΠ!!! Και στο μνημόνιο δεν λέει κανείς δανειστής να μπει η χώρα του Ντράγκι... 
Ξέρετε γιατί; Γιατί αν η Ιταλία μπει στο Μνημόνιο, με τα δάνεια που θα χρειαστεί (για ένα χρέος 3 τρις) τότε θα καταρρεύσει σε χρόνο dt το ευρώ! 
Άρα, οι εγκληματίες της τοκογλυφίας θέλουν μόνο να αρπάξουν τη δημόσια περιουσία της Ελλάδος. Σε χρόνο ρεκόρ μάλιστα γιατί το ευρώ πεθαίνει...
Και ο Τσίπρας τους άνοιξε τον δρόμο με τη στάση του!!! 

1 σχόλιο: