Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ! Η ΕΛΛΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

Να συνειδητοποιήσουμε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ότι δεν έχουμε άλλη λύση. 
 Ευρώπη και Ευρώ: Αίσθημα ψευτοασφάλειας για το τώρα… αλλά μετά η Ελλάδα χάνεται για πάντα.
Έξω από Ευρώ: Λίγος πόνος τώρα, αλλά μετά θα ζήσουν τα παιδιά μας ελεύθερα για πάντα.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα μέτρα είναι εγκληματικά, αλλά και ανεφάρμοστα. Σε πολύ λίγο χρόνο θα έχουν καταστρέψει, φοβούμαι τελεσίδικα, ό,τι έχει...

ακόμη παραμείνει όρθιο στη χώρα αυτή. Και χωρίς να ζηλεύω το ρόλο Κασσάνδρας, πιστεύω ότι το ποσοστό των Ελλήνων που θα εκλιπαρούν την επιστροφή στη δραχμή θα είναι συντριπτικά υψηλό. Κάτι που προτείνω σταθερά, από το 2010, όχι βεβαίως ως επιλογή, αλλά ως αναγκαιότητα.  Θα υπάρξει και κόμμα δραχμής, που πιθανότατα θα επικρατήσει ταχύτατα στο ελληνικό πολιτικό προσκήνιο.  
Σε 3 χρόνια από σήμερα, αν η ευρωζώνη δεν έχει διαλυθεί, η Ελλάδα θα έχει επιστρέψει στη δραχμή. Θα είναι, όμως, πολύ αργά πια γιατί η πολύπλευρη καταστροφή θα έχει καταστεί  μη  αντιστρέψιμη.

ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
*Να προτείνουμε GREXIT με δικούς μας όρους (η δραχμή δεν θα είναι ΑΣΦΑΛΩΣ χειρότερη κόλαση από αυτήν που μας αναμένει)
*Να κάνουμε παύση πληρωμών και επιλεκτική χρεοκοπία
*Να απαιτήσουμε συμψηφισμό των χρεών της Γερμανίας από τις πολεμικές καταστροφές
*Να εξαιρέσουμε το τμήμα του χρέους που είναι απεχθές, γύρω στο 60-70%
*Να αρχίσουμε κατεπειγόντως την εφαρμογή προγράμματος ταχύρυθμης ανάπτυξης με παράλληλη αναδιανομή υπέρ των ασθενέστερων.
*Να αποβάλουμε τις φοβίες μας και να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι θα επιβιώσουμε και χωρίς δεκανίκιαΝα συνειδητοποιήσουμε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ότι δεν έχουμε άλλη λύση.  
Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΙΣ είναι αυτή για την οποία κανείς δεν έχει σκεφθεί στην σκηνή του θεάτρου del arte που παίζεται στις εξευτελισμένες. Βρυξέλλες. 

Δραχμή με κυβέρνηση εθνικής ενότητος,
αλλαγή του Συντάγματος κατά τα πρότυπα της Ελβετίας και  προσέλκυση επενδύσεων από το μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο που δαιμονοποίησε η πληρωμένη προδοσία καταστροφής της οικονομίας, από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τους επιζώντες acolytes του. 


Άλλως τετέλεσται. Οι νέοι θα αντικαταστήσουν τον θρυλικό Περιπλανώμενο Ιουδαίο και το κατευθυνόμενο τσουνάμι της νέας Voelkerwanderung των βαρβάρων υπό την  προστασία της Κας Τασίας θα αντικαταστήσει τον ελληνικό πληθυσμό της Πατρίδος Ελλάδος.  Είναι ακόμη καιρός???


Από
την EUROPEAN LEAGUE OF GENEVA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου