Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ: "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ"!!!

Χαμός στο διαδίκτυο με τις φραστικές επιθέσεις και βαρείς χαρακτηρισμούς που δέχεται ο Πάνος Καμμένος, μετά το ΝΑΙ που είπε στο 3ο Μνημόνιο! "Προδότη" τον ανεβάζουν, "επικείμενο πολιτικό συνταξιούχο" τον κατεβάζουν. Τον κατατάσσουν πλέον στους πολιτικά αναξιόπιστους και κωλοτούμπες πολιτικούς οι οποίοι άλλα έλεγαν και τελικά άλλα έκαναν: προσκύνησαν τα μνημόνια θανάτου του λαού. 
Δείτε τι γράφει για τον Πάνο Καμμένο ο Πρόδρομος Κοφσανίδης στο προφίλ του: 



"Γελάνε και οι πέτρες! Ο Πάκης ρε, με το defence net ρε, ο αντιμνημονιακός ρε, ο πατριώτης ρε, αυτός που έκλαιγε για τις περικοπές στην άμυνα ρε... ο αντινεοταξίτης ρε... Υπερψήφισε το μνημόνιο 3... Στις επόμενες εκλογές (που είναι κοντά) ούτε στον οργανισμό δεν θα βρεις δουλειά... Και να θυμάστε όλοι σας 
1) μια φορά προδότης για πάντα προδότης 
2) σήμερα τελείωσε η χώρα 
3) τα νέα μέτρα που αντιστοιχούν σε μένα και στον οργανισμό να τα πληρώσουν οι θιασώτες του μνημονίου (εάν μπορούν να πληρώσουν τα δικά τους) 
4) πλέον δεν υπάρχει γυρισμός 
5)να θυμάστε για όλοι σας την ζωή τα ονόματα των 229 ναί 
6) όταν το παιδί σας γεννηθεί χρωστάει 32.000€ κοιτάξτε στο μάτια και πείτε του σε έσωσα για την πατρίδα... Έλεος ξεφτύλες πολιτικοί, δημοσιογράφοι, κομματόσκυλα, τσουτσέκια της νύχτας, βρωμιάρηδες του συστήματος σας αξίζει ένα άντε και στο διάολο όσο πιο γρήγορα μπορεί να γίνει!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου