Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΦΜ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ TAXIS! ΠΕΣΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑ@ΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ...

Γιατί έπιασε ξαφνική...σκορδοκαϊλα τον αξούριστο Τρύφωνα Αλεξιάδη να πάρουν ακόμη και τα νεογνά ΑΦΜ; Γιατί όσα παιδάκια δεν έχουν ΑΦΜ, σύμφωνα με τον αξούριστο Τρύφωνα, θα αποκτήσουν υποχρεωτικά ΑΦΜ με την εγγραφή τους στην Α' Δημοτικού; Πώς και γιατί πρέπει το σύστημα του TAXIS NET να φορτωθεί με 2-3 εκατομμύρια νέα ΑΦΜ; Έτσι...

απλά νομίζετε ότι το είπε; Επειδή το σύστημα θα βγει νοκ άουτ, θα χρειαστεί νέα εταιρεία να έρθει να κάνει...αναβάθμιση! Άρα πλήρωνε μα@άκα Έλληνα νέα λεφτά για την ιδιωτική εταιρεία, με την οποία βεβαίως ο κ. Αλεξιάδης δεν θα έχει καμία δοσοληψία, αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε τι μίζες πέφτουν, θα υπάρξουν κάποιοι καχύποπτοι Έλληνες που μπορεί να πουν ότι δεν θα είναι με το αζημίωτο αυτή η όλη ιστορία! Ας μην ξεχνάμε ότι ο αξούριστος Τρύφωνας δήλωσε ότι το TAXIS NET εμφάνισε σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας την Τετάρτη 19.8 και την Πέμπτη 20.8!!! Και γιατί εμφάνισε προβλήματα κύριε Τρύφωνα; 
Μήπως μάς προετοιμάζει το έδαφος για την αναβάθμιση του συστήματος; Έτσι ο μα@άκας Έλληνας θα πληρώνει τις εγκεφαλικές διαστροφές των πολιτικών του, σαν και αυτή για την υποχρεωτική απόκτηση ΑΦΜ από την ώρα που έρχεται στη ζωή ο καθείς!
Ιδού ένα ενδιαφέρον mail που λάβαμε από αναγνώστη μας και τα αναλύει όλα: 
"Να σου πω εγώ τί έχει κατά νουν ο Τρύφωνας, ο οποίος προ ημερών έδωσε παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις, διότι "έπεσε" το TAXIS. Σύμφωνα με δήλωσή του «Το TAXIS NET εμφάνισε σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας την Τετάρτη 19.8 και την Πέμπτη 20.8, τα οποία προβληματίζουν έντονα και ως προς την χρονική σύμπτωση με την ανακοίνωση του Υπουργείου μια μέρα πριν (για τις φορολογικές δηλώσεις), αλλά και ως προς την δυνατότητά του να ολοκληρώσει αξιόπιστα και εμπρόθεσμα την παραλαβή των φορολογικών δηλώσεων το επόμενο διάστημα». 
«Με δεδομένο το σεβασμό και τη συμπαράσταση στα στελέχη που αγωνίζονται πέρα από ωράριο και πενθήμερο για την μηχανογραφική στήριξη του Υπουργείου, είμαι αναγκασμένος να διερευνήσω, αν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν ήταν τεχνικά ή άλλης φύσης. Στην κατεύθυνση αυτή έχω ζητήσει από χτες σχετικές εισηγήσεις από την ΓΓΔΕ και την ΓΓΠΣ» επισημαίνει με νόημα ο υπουργός.
(Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/289977/alexiadis-paratasi-upovolis-forologikon-diloseon-kai-gia-ta-fusika-prosopa-upopto-to-provlima-sto-taxisnet/#ixzz3jikn0I4Z) 

Αμέσως μετά αναγγέλει την ευφυέστατη ιδέα να αποκτούν οι άνθρωποι ΑΦΜ με τη γέννησή τους. Αφού αποδοθεί η πτώση του "ΤΑΧΙS" σε ανεπάρκεια και σε συνδυασμό με το φόρτωμα εκατομμυρίων νέων κωδικών, θα χρειαστεί αναβάθμιση από τον υπηρεσιακό υπουργό που θα αντικατασταθεί σε λίγο καιρό. 

Μπήκες τώρα, Μάκη, πού πάει το πράμα ; Α ρε @@@@@@@ και @@@@ το @@@@ σας".

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά θα έρθει ο Κουρουμπλής και θα θεσπίσει υποχρεωτικό τεστ εγκυμοσύνης, οπότε θα παίρνουν ΑΦΜ και τα έμβρυα ! Κι' όποια ή όποιος δεν έχει κάνει τεστ, θα πληρώνει τα μισά έξοδα του τοκετού !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή