Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!

Η ΠΑΟΚΑΡΑ μπορεί να περάσει από τους ομίλους του Europa League και να συνεχίσει στον επόμενο γύρο του θεσμού. Αν εξαιρέσει κανείς μια ομάδα, θεωρούμενη θηρίο, οι δύο άλλες είναι απολύτως στα μέτρα του. 
Δείτε λοιπόν τι έβγαλε η κληρωτίδα τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον Αστέρα Τρίπολης, όπως...

τα δίνει το ρεπορτάζ της gazzetta.gr.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με τις Ντόρτμουντ, Καμπάλα και Κράσνονταρ, ενώ οι Αρκάδες με Σάλκε, ΑΠΟΕΛ και Σπάρτα Πράγας...
Ο «δικέφαλος του βορρά» έχει την τύχη στα χέρια του και θα παίξει για τη δεύτερη θέση πίσω από τους Βεστφαλούς, με τις Καμπάλα και Κράσνονταρ να είναι του χεριού του, εφόσον παρουσιάσει το πρόσωπο των πλέι-οφ της προκριματικής φάσης απέναντι στη Μπρόντμπι. 
Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να το παλέψει, δεν κρίνεται τόσο... έξω από τα νερά του η κλήρωση, όμως, οι Σάλκε, Σπάρτα Πράγας και ΑΠΟΕΛ είναι αρκετά ζόρικα εμπόδια...
Στα υπόλοιπα, εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση για τη Λίβερπουλ στο δεύτερο γκρουπ με τις Ρούμπιν Καζάν, Μπορντό και Σιόν, η πρωτάρα Σκεντέρμπεου κληρώθηκε με τις Σπόρτινγκ, Μπεσίκτας και Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάουλο Σόουζα θα επιστρέψει στη Βασιλεία με την ιδιότητα του προπονητή της Φιορεντίνα!

1 σχόλιο:

  1. μακη προσεχε τι λες γιατι πολυ κοντα σου στεγαζεται συνδεσμος οπαδων παο και σε βλεπω να τρεχεις γυμνος στη μεσογειων να γλυτωσεις. κανε τουμπεκα να σωθεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή