Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΕ Η ΜΠΟΧΑ"!

Κάτοικοι διαμαρτύρονται επειδή η περιοχή γύρω από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού μετετράπη σε δημόσια ουρητήρια,΄λόγω της ανυπαρξίας τουαλετών από την πλευρά του Δήμου. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα...
Κάτοικοι του Χολαργού πλησίον της οδού Φανερωμένης εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους μέσω της εφημερίδας μας, για το γεγονός ότι στο πανηγύρι της Παναγίας Φανερωμένης δεν υπήρχαν τουαλέτες, με...


αποτέλεσμα πολλοί επαγγελματίες που παρέμεναν επί ώρες στο σημείο, να πηγαίνουν σε διάφορα σημεία του δρόμου και να ουρούν επί τόπου! 
Η κα Μίκα, που επικοινώνησε μαζί μας, είπε: "Με τα ίδια μου τα μάτια είδα γυναίκα που εργαζόταν σε πάγκο στο πανηγύρι να πηγαίνει στο όχημά της, να ανοίγει την πόρτα για να μην τη δουν, να αφοδεύει σε ένα κουτί και μετά να πετάει το κουτί στο δρόμο. Ααπαράδεκτη κατάσταση. Δεν μπορούσε η δημοτική αρχή να προβλέψει να υπάρχουν οι ειδικές τουαλέτες που υπάρχουν και στη λαϊκή αγορά; Η λαϊκή αγορά είναι για μερικές ώρες και έχει δημόσιες τουαλέτες, το πανηγύρι ήταν επί διήμερο και δεν είχε προβλεφθεί η ύπαρξη χώρων για να κάνουν την ανάγκη τους όσοι εργάζονταν στους πάγκους; Νομίζω ότι αν δεν μπορούσε ο Δήμος, ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει η εκκλησία σε αυτό. Εμείς πάντως υποφέραμε και ακόμη η περιοχή έχει έντονη δυσωσμία"! 
Αγαπητή κυρία, μεταφέρουμε τα παράπονά σας και να είστε σίγουροι ότι θα σας απαντήσπουν από τον Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου