Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΨΕΥΤΗ ΠΟΥ Σ' ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ!

Πρόκειται για κανονικό πολιτικό κάθαρμα. Είναι χειρότερος και από τον Παπανδρέου και από τον Σαμαρά. Ο Παπανδρέου είπε μόνο ένα ψέμα: "Λεφτά υπάρχουν". Ο Τσίπρας δεσμεύτηκε πάμπολλες φορές για...


κατάργηση των Μνημονίων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επαναφορά του βασικού μισθού στα 751 ευρώ, αφορολόγητο στα 12.500 ευρώ, όχι νέα λιτότητα και μειώσεις μισθών ή συντάξεων, ακόμη και διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους υποσχέθηκε! Όμως, ο Τσίπρας, αφού εξαπάτησε τον λαό στις 25 Γενάρη, ήρθε και τον εξαπάτησε για δεύτερη φορά στις 5 Ιουλίου με το δημοψήφισμα! Ήθελε να καταστήσει τον λαό συνένοχο στην αποδοχή ενός νέου Μνημονίου, ενώ παράλληλα συνεργαζόταν με τους τοκογλύφους της ΕΕ στη σφαγή του! Είχε διαμορφώσει τις συνθήκες με τα Capital Controls να εξαθλιώσει περισσότερο τους Έλληνες! Κι έτσι, προσποιούμενος τον σκληρό διαπραγματευτή έφερε ως αποτέλεσμα εκβιασμού των δανειστών το χειρότερο Μνημόνιο! Και σήμερα, θεωρώντας τη στ΄ση του πατιωτική, θέλει τον λαό να τον καταστήσει συνένοχο στο αποτελείωμά του! Αυτό που δεν πέτυχε με το δημοψήφισμα, ο Τσίπρας επιδιώκει να το πετύχει τώρα! Να βάλει τον λαό να τον ξαναστείλει στην πρωθυπουργία, ώστε πλέον να τον κατασφαγιάσει με τη δική του ψήφο! 
Λοιπόν συνέλληνα, θα πέσεις στην παγίδα του προδότη Τσίπρα; Θα πας ως μακάκας να τον ψηφίσεις ή θα επιδείξεις στάση ανάλογη με αυτή του δημοψηφίσματος, στέλνοντας τον πολιτικό εγκληματία Τσίπρα εκεί που του εξίζει; Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να λογοδοτήσει για το σε βάρος της χώρας έγκλημα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου