Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΥΡΙΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ! ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ! ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ...

Αύριο στις 16.00 από το κοιμητήριο Παπάγου θα γίνει η Εξόδιος Ακολουθία για τον εκλιπόντα Ανδρέα Δημητρόπουλο, Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Χολαργού. Για το γεγονός, ο Δήμος θα διαθέσει το δημοτικό λεωφορείο. 
Στο μεταξύ, συνεχή είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα που φθάνουν για...

τον πρόωρο θάνατο του Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Χολαργού, Ανδρέα Δημητρόπουλου. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, το 15μελές Συμβούλιο, ο Σύλλογος αποφοίτων, αλλά και η π. Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Χρύσα Παρίση.  
Δείτε πιο κάτω. 

Παπάγος, 23 Αυγούστου 2016




Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Ανδρέα Δημητρόπουλου

Βαθύτατη θλίψη μου προκάλεσε η είδηση του θανάτου του διευθυντού του 1ου Γυμνασίου Χολαργού Ανδρέα Δημητρόπουλου.
Έχοντας συνεργαστεί με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο κατά την τελευταία τετραετία από την θέση της αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού καθώς και της προέδρου της Δευτεροβάθμιας  Σχολικής Επιτροπής είχα  εκτιμήσει βαθύτατα  τον άνθρωπο που ξεχώριζε ως προσωπικότητα και ως εκπαιδευτικός.
Θυμάμαι πάντα την απόλυτη αφοσίωση στα καθήκοντα του, για την λειτουργία της σχολικής μονάδος που διεύθυνε και για την μόρφωση των μαθητών. Γεγονός που φάνηκε και από το ότι παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας πλου αντιμετώπιζε συνέχιζε να είναι παρόν στα καθήκοντα του
Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου θλίψη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς την οικογένεια του.




Χρύσα Παρίση
Δημοτική Σύμβουλος
τ. Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού


Συλλυπητήρια επιστολή από τους μαθητές και τους γονείς του 1ου Λυκείου Χολαργού.
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του Ανδρέα Δημητρόπουλου, Εκπαιδευτικού και Γυμνασιάρχη του 1ου Γυμνασίου Χολαργού.

Μαθητές και γονείς που είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του, είμαστε οι μάρτυρες του ακέραιου του χαρακτήρα του, της βαθιάς επιστημονικής του κατάρτισης, της υπεύθυνης συμπεριφοράς ενός δημόσιου λειτουργού που σπάνια συναντά κανείς στη ζωή του.

Ο Σύλλογος Γονέων, το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο και οι απόφοιτοι του 2016 του 1ου Λυκείου Χολαργού, βαθύτατα συγκινημένοι εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μεγάλου Δάσκαλου.

Για τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ Χολαργού 
Η Πρόεδρος 
Νατάσσα Χαμηλοθώρη

Για το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο του 1ου ΓΕΛ Χολαργού 
Ο Πρόεδρος
Άγγελος Κομνηνάκης

Εκ μέρους των αποφοίτων 2016
Ρίτσαρντ Οκούνγκμποουα


Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Λυκείου Χολαργού αποφάσισε:

- Την κατάθεση ποσού 30 ευρώ στην "Κιβωτό" σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας στη μνήμη του εκλιπόντος, αντί στεφάνου.
- Την δημοσίευση της συλλυπητήριας επιστολής στον ιστοχώρο του Συλλόγου Γονέων, στα τοπικά ΜΜΕ
- Την αποστολή της συλλυπητήριας επιστολής στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Αύριο, Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 16:00 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Χολαργού, Ανδρέα Δημητρόπουλου, στο Κοιμητήριο του Παπάγου.
Ο Δήμος μας θα διαθέσει δημοτικό λεωφορείο 33 θέσεων για όποιον επιθυμεί να παραστεί. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 15:30 από το Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός) και θα επιστρέψει στον ίδιο χώρο.

Γραφείο τύπου & δημοσίων σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου