Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΝΔ 200 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΆ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 10 ΓΕΝΙΕΣ!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον Νίκο Ευαγγελάτο, λέει ...

ευθέως ότι το χρέος της ΝΔ (200 εκατ. ευρώ)  είναι αδύνατον να πληρωθεί και πρέπει να ξεκινήσει διαδικασία διαγραφής του! Θα συνεννοηθεί δηλαδή με τον Τρύφωνα Αλεξιάδη και τα άλλα μπουμπούκια του ΥΠΟΙΚ να διαγράψουν πάραυτα τα χρέη των κομμάτων! 
Εύκολο πράγμα ε; Οι ίδιοι αυτοί οι παλληκαράδες όμως, δεν ανοίγουν το στόμα τους να απαιτήσουν τη διαγραφή του χρέους της Ελλάδος από την ΕΕ! Ένα χρέος που δεν αποπληρώνεται ούτε σε 10 γενιές. Έτσι, κυνηγάνε τους ταλαίπωρους Έλληνες μικροπωλητές, τους στιγματίζουν ως φοροφυγάδες-απατεώνες και...καθάρισαν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου