Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ, ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ! Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΌΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!! ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ!!!

Αυτός ο Τρύφωνας Αλεξιάδης πρέπει να είναι μεγάλη διάνοια! Τόσα χρόνια μέσα στις εφορίες βρήκε πού βρίσκεται το πρόβλημα της φοροδιαφυγής και της καταστροφής της οικονομίας: στους...

μικροπωλητές και  στους πάγκους των πανηγυριών έξω από τις εκκλησίες! Επειδή θεωρεί φοροαπατεώνες τους Έλληνες κυνηγάει αυτούς που πουλάνε μαλλί της γριάς, λουκουμάδες και νεροπίστολα για τα παιδάκια!!  Μέχρι την Παναγία Σουμελά, στο Βέρμιο της Νάουσας, έφτασαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ.
Έτσι, αυτές τις ημέρες που γίνονται συνεχώς πανηγύρια έξω από τις εκκλησίες με φουκαράδες, πενόμενους Έλληνες επαγγελματίες, όπως σήμερα και αύριο στης Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού ή στα μέσα Σεπτεμβρίου στην Αγία Σοφία Ν.Ψυχικού, οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ αναμένεται να τους τσακίσουν!  
Από την πλευρά τους  βέβαια οι Έλληνες μικροπωλητές που στήνουν  τους πάγκους σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βγάλουν ένα ξεροκόμματο για το σπίτι τους, διαμαρτύρονται επειδή οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ περιορίζονται μόνο σε αυτούς και όχι στους λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν κατακλύσει τα πανηγύρια και όχι μόνο!
Οι λαθρομετανάστες που έχουν ρημάξει την ελληνική οικονομία με το παρεμπόριό τους και κυρίως έχουν ρημάξει τα μαγαζιά των φορολογούμενων επιχειρημάτιών, μια και πουλάνε από τσάντες μέχρι γυαλιά ηλίου, αυτοί όλοι βρίσκονται στο απυρόβλητο του ΣΔΟΕ και του Τρύφωνα Αλεξιάδη!
Ο πολύπαθος Έλληνας διώκεται στον ίδιο του τον τόπο και στιγματίζεται ως φοροφυγάς και απατεώνας!!!


1 σχόλιο:

  1. Είπαμε, αυτός είναι ίδιος με κλόουν αν του βάψεις την μυτόγκα κόκκινη!
    Είναι κομπλεξικός και τριμάλακας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή