Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Οι Ευρωπαίοι μας εκλαμβάνουν προτεκτοράτο σε τέτοιο επίπεδο ώστε να δίνουν εντολή στην ελληνική Δικαιοσύνη τι απόφαση να πάρει για το μέγα σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και του κατηγορούμενου επικεφαλής της Ανδρέα Γεωργίου! Ουσιαστικά με την παρέμβασή της, η Commission ζητεί την αθώωση του κατηγορουμένου λέγοντας ότι δεν παραποιήθηκαν τα στοιχεία του ελλείμματος.
Αναδημοσιεύουμε συνέντευξη-αποκάλυψη της Φωτεινής Γεωργαντά σε μας, για τον βρώμικο ρόλο που έπαιξε Ευρώπη και η Eurostat (η αντίστοιχη ΕΛΣΤΑΤ της ΕΕ) σε βάρος της Ελλάδος για τη διόγκωση του ελλείμματος!



Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ EUROSTAT, ΡΑΝΤΕΡΜΑΧΕΡ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ! Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟΥ  ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ!
«Αυτό που δεν πέτυχαν οι Γερμανοί στον Α’ και...

 Β’ Παγκόσμιο πόλεμο έχουν αποφασίσει να το πετύχουν τώρα: την κυριαρχία τους στην Ευρώπη»
«Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΙΣΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΝΑ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
«Με λογιστικά τερτίπια φόρτωσαν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ, παράνομο και ανύπαρκτο δημόσιο χρέος - έλλειμμα το 2009»
«Εθνικοί εγκληματίες Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου-Γεωργίου. Να τους αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα και να  κατασχεθούν οι περιουσίες τους»!
«Οι Δυτικοί μας αντιπαθούν γιατί είμαστε ορθόδοξοι και όχι καθολικοί ή διαμαρτυρόμενοι. Δεν αντέχουν το γεγονός ότι οι Γραφές τους, η επιστήμη και οι τέχνες δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς την Ελληνική αναφορά. Συμπαθούν πιο πολύ τους μουσουλμάνους παρά εμάς»
 ·       «Ο Ράντερμάχερ, είναι τόσο μπλεγμένος με τις στατιστικές αλχημείες που προσπαθεί πάση θυσία να αθωωθεί ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Γεωργίου, όχι γιατί τον λυπάται, αλλά για να σώσει τον εαυτό του»

·       «Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν εντολοδόχος αλλά και εντολέας!  Έχει στην κυριολεξία διαλύσει τον επιστημονικό Οργανισμό της ΕΛΣΤΑΤ»
·        «Η ανακρίτρια Πεδιαδίτη χειρίστηκε πλημμελώς και με σκοπιμότητα την υπόθεση, υπερεκτίμησε την πονηράδα της νομίζοντας ότι μπορεί να παίξει μαζί μας και να κερδίσει την αθώωση των κατηγορουμένων με τις μεθόδους της.  Ίσως και να πιέστηκε ή και να δωροδοκήθηκε»
·       «Έχουν εξαφανιστεί έγγραφα από την δικογραφία»
·       «Η κυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει το καταστροφικό έργο του Παπανδρέου. Επικροτεί τις ίδιες μεθόδους παρουσιάζοντας τα ελλείμματα σαν πλεονάσματα»  

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ενώ από τον Άρειο Πάγο διατάχθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της Ελένης Πεδιαδίτη, αρμόδιας ανακρίτριας που χειρίστηκε την υπόθεση του διογκωμένου ελλείμματος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής το 2009, όλο και νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια.  Η Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ που με εθνικό φιλότιμο και γενναιότητα πήγε κόντρα σε όσα σχεδίασαν σε βάρος της χώρας μας, αποκαλύπτει το σχέδιο που συντελέστηκε και το οποίο μας οδήγησε δολίως στα δίχτυα του ΔΝΤ και των τοκογλύφων. Όπως λέει η κα Γεωργαντά, πρόκειται σχέδιο που φέρει τη σφραγίδα του επικεφαλής της Eurostat Ράντερμάχερ και στην Ελλάδα το εθνικό έγκλημα των Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου και Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.  Η Ζωή Γεωργαντά πιστεύει ακράδαντα ότι υλοποιείται σχέδιο για την κατάκτηση της Ελλάδος και της Ευρώπης από τους Γερμανούς. «Ό,τι δεν κατάφεραν οι Γερμανοί τον Α’ και Β΄Παγκόσμιο πόλεμο έχουν βάλει στόχο να το πετύχουν τώρα» επισημαίνει με νόημα το πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ αναφερόμενη επίσης στις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Σαμαρά και της ανακρίτριας Πεδιαδίτη. Υπογραμμίζει δε, ότι επισημαίνοντας με νόημα ότι η Δικαιοσύνη αργεί αλλά δεν λησμονεί!
Κυρία Γεωργαντά δικαιώνεστε για όσα έχετε αποκαλύψει αναφορικά με την εσκεμμένη αλλοίωση της ΕΛΣΤΑΤ, εξαιτίας της οποίας μπήκαμε στο Μνημόνιο και το ΔΝΤ. Ήδη η ανακρίτρια κα Πεδιαδίτη  παραπέμπεται για παράβαση καθήκοντος. Τι σημαίνει αυτό στην  εξέλιξη της υπόθεσης;
Γεωργαντά:  Έχω πληροφορηθεί ότι σύμφωνα με την δικαστική διαδικασία το πόρισμα για την παραπομπή της κ. Πεδιαδίτη παραδίδεται, εκτός από τον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο Επιθεώρησης Δικαστών, και στο Δικαστήριο Εφετών, το οποίο μπορεί τώρα να προχωρήσει για να καλύψει ανακριτικά όλα τα ζητήματα ταοποία η κ. Πεδιαδίτη χειρίστηκε πλημμελώς και με πονηρία και σκοπιμότητα, όπως εκτιμώ. Συνεπώς, ευελπιστώ ότι το Δικαστήριο Εφετών θα συνεχίσει τώρα την δουλειά των Οικονομικών Εισαγγελέων κκ Πεπόνη και Μουζακίτη, σχετικά με την υπόθεση της αλλοίωσης των στοιχείων του δημοσίου χρέους και ελλείμματος  του 2009. Ακόμα ευελπιστώ ότι το Δικαστήριο Εφετών θα λάβει υπ’ όψιν του ότι το ζήτημα των στατιστικών αλχημειών που ζημίωσε την χώρα με εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ και καταδίκασε τον Ελληνικό λαό στη μιζέρια και τον αργό θάνατο είναι περισσότερο «μείζονος ενδιαφέροντος» από άλλες υποθέσεις, όπως το Βατοπαίδι, και γι’ αυτό τον λόγο ευελπιστώ ότι η δολιότητα των στατιστικών αλχημειών θα εξεταστεί από την ολομέλειά του σύμφωνα με το άρθρο 29 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως άλλωστε έχουμε ζητήσει στην πολιτική αγωγή μας κατά της απόφασης της κ. Πεδιαδίτη.    
Για ποιο λόγο η κα Πεδιαδίτη να συνέταξε αυτό το πόρισμα το οποίο δικαίωνε τον κ. Γεωργίου;  Γιατί άραγε να στήριξε το πόρισμά της σε  αφηγήσεις-μαρτυρίες του κυβερνητικού περιβάλλοντος (Παπανδρέου,  Προβόπουλου,  Στουρνάρα, Κοντοπυράκη),  το οποίο είχε κάθε λόγο να υποστηρίξει τους  κατηγορουμένους; Δεν υποπτευόταν τότε η κα Πεδιαδίτη ότι έβαζε το κεφάλι της στον τορβά;
Γεωργαντά:  Κατ’ αρχήν θα πρέπει να βγάλετε τον κ. Κοντοπυράκη και να βάλετε τον κ. Παπακωνσταντίνου. Η κ. Πεδιαδίτη σκοπίμως διαστρέβλωσε την κατάθεση Κοντοπυράκη ο οποίος δεν πρέπει να μπαίνει στον ίδιο σάκο με τους υπόλοιπους που αναφέρετε. Θεωρώ ότι η κ. Πεδιαδίτη υπερεκτίμησε την πονηράδα της νομίζοντας ότι μπορεί να παίξει μαζί μας και να κερδίσει την αθώωση των κατηγορουμένων με τις μεθόδους της. Ίσως το έχει κάνει αυτό και σε άλλες περιπτώσεις όπου τα πράγματα πήγαν όπως τα ήθελε, οπότε θεώρησε ότι μπορούσε να πράξει το ίδιο και εδώ. Τώρα, όπως αναλογίζομαι την συμπεριφορά της, ίσως και να είχε κάποια σχέση με την οικογένεια Παπανδρέου ή με την οικογένεια Παπακωνσταντίνου και ήθελε να τους καλύψει πέρα από κάθε ηθική αρχή. Ίσως και να πιέστηκε, ίσως και να δωροδοκήθηκε, οπότε ρισκάρισε το κεφάλι της όπως λέτε. Δεν μπορώ να γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι πέσαμε θύματά της. Προσπαθούσε με την δήθεν φιλική της συμπεριφορά να ανιχνεύσει το σκεπτικό μας για να κρίνει ποια έγγραφα από το ανακριτικό υλικό θα αποκρύψει. Διότι, ξέρετε, έχουν εξαφανιστεί έγγραφα από την δικογραφία. 
Θέλω να σας θυμίσω το ραντεβού που σας είχε κλείσει η κα Πεδιαδίτη, αρχές του περασμένου Αυγούστου, εκτός δικαστηρίων. Με τη νηφαλιότητα της απόστασης του χρόνου, μπορείτε να υποθέσετε για ποιο λόγο ζήτησε να συναντηθεί μαζί σας; Ήθελε να σας παγιδεύσει σε κάτι ή μήπως ήθελε κάτι να σας εξομολογηθεί και τελικά δεν τόλμησε να σας πει;
Γεωργαντά:  Νομίζω ότι ήθελε να με παγιδεύσει.
Επειδή πρόσφατα είχαμε φυλακίσεις βουλευτών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πείτε μου: το δολίως φουσκωμένο έλλειμμα της χώρας, τι έγκλημα συνιστά;
Γεωργαντά:  Εθνικό έγκλημα και μάλιστα στυγερό. Θα επαναλάβω το πόρισμα-παραγγελία του Οικονομικού Εισαγγελέως κ. Γ. Πεπόνη, που είναι το εξής:     
«(α) Ψευδής βεβαίωση κατά συναυτουργία εις βάρος του Δημοσίου υπό την ιδιαζόντως επιβαρυντική περίσταση της ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας του αντικειμένου του εγκλήματος, (β) παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση (άρθρα 1, 13α, 263Α, 14, 26, 27, 45, 51, 52, 53, 60, 61, 94, 96, 242§§3,1 ΠΚ, σε συνδυασμό με άρθρο 1 του Ν. 1608/1950 και άρθρο 259 ΠΚ), διερευνώντας  περαιτέρω την τυχόν τέλεση ηθικής αυτουργίας στις διωκόμενες αξιόποινες πράξεις αλλά και ενδεχόμενη στοιχειοθέτηση εμπλοκής και ετέρων προσώπων σε αυτές ή και σε άλλες αυτεπαγγέλτως διωκόμενες, σύμφωνα με τα όσα διαλαμβάνονται στην συνημμένη παραγγελία του Εισαγγελέως Οικονομικού Εγκλήματος (σελ. 69, 70).» 
Από ποιους διεπράχθη το έγκλημα; Ποιοι ήταν αυτοί που κινούσαν τα νήματα και  έδιναν τις κατευθυντήριες εντολές για να αλλοιωθεί το έλλειμμα; Ο κ. Γεωργίου για παράδειγμα ήταν εντολοδόχος και όχι εντολέας…
Γεωργαντά:   Εκτιμώ ότι το έγκλημα διεπράχθη από Παπακωνσταντίνου και το Οικονομικό του Επιτελείο και κυρίως Υφυπουργό και ΓΓ. Ο τότε πρωθυπουργός φέρει βαριά ευθύνη επίσης. Αυτοί ενθάρρυναν τους κκ Όλι Ρεν και Β. Ράντερμάχερ της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) να «τιμωρήσουν» την Ελλάδα και, κατά παράβαση των Ευρωπαϊκών Κανονισμών ΕΣΑ95 και κατ’ εξαίρεση από όλες τις άλλες χώρες της ΕΕ, να μας φορτώσουν με λογιστικά τερτίπια δεκάδες δισεκατομμυρίων ευρώ παράνομο, ακόμη και ανύπαρκτο (στην κυριολεξία), δημόσιο χρέος και έλλειμμα το 2009. Ο Γερμανός Διευθυντής της Eurostat, κ. Ράντερμάχερ, είναι τόσο μπλεγμένος με τις στατιστικές αλχημείες που προσπαθεί με δόντια και νύχια να αθωωθεί ο κ. Γεωργίου, όχι γιατί λυπάται τον κ. Γεωργίου, αλλά για να σώσει τον εαυτό του. Ο δε κ. Γεωργίου πιστεύω ότι ήταν εντολοδόχος, αλλά και εντολέας, καθόσον από την μια μεριά έπαιρνε εντολές από τον Ράντερμάχερ, και από την άλλη έδινε εντολές στους συγκατηγορούμενούς του, κκ Ξενάκη και Μολφέτα, στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ που αντικατέστησαν άλλα υπεύθυνα και έντιμα στελέχη. Αυτή μου η πεποίθηση για τον κ. Γεωργίου προκύπτει και από την εκτίμησή μου για την προσωπικότητά του στα πλαίσια του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, καθώς επίσης και από το ό,τι μαθαίνω ακόμα και σήμερα, εννοώ την απερίγραπτη και εκτροχιασμένη θα έλεγα συμπεριφορά του απέναντι στο Προσωπικό της ΕΛΣΤΑΤ. Έχει στην κυριολεξία διαλύσει έναν επιστημονικό Οργανισμό που είναι η ΕΛΣΤΑΤ. Ό,τι δε πράττει ο κ. Γεωργίου είναι εν γνώσει του όσον αφορά τις συνέπειες που έχουν οι πράξεις του για την χώρα μας και τους πολίτες της.       
Πραγματικά κυρία Γεωργαντά πιστεύετε ότι η τότε ελληνική κυβέρνηση ενήργησε δολίως σε βάρος της χώρας; Είχε κανένα λόγο να το κάνει ο Παπανδρέου και οι συνεργάτες του; Ήταν πράκτορας ο Γ. Παπανδρέου;
Γεωργαντά:   Ναι, θεωρώ ότι η τότε κυβέρνηση ενήργησε δολίως. Εκτιμώ ότι ο Παπανδρέου και οι συνεργάτες του προχώρησαν εσκεμμένα προς την καταστροφή της χώρας μας. Άλλωστε η θεωρία στην οποία πιστεύουν λέει ότι ο άνθρωπος λειτουργεί με γνώμονα το προσωπικό του συμφέρον. Αν μάλιστα συνδυάσουμε όλα τα σκάνδαλα που ξεδιπλώνονται καθημερινά στα μάτια μας, θα έλεγα ότι είχαν πολλούς λόγους να πράξουν ό,τι έπραξαν. Δεν ξέρω αν ο Γ. Παπανδρέου ήταν πράκτορας. Αν ήταν πράκτορας, τότε ήταν ένας ανίκανος πράκτορας διότι αποκαλύφθηκε πολύ σύντομα. Ίσως κατά βάθος να μισούσε την Ελλάδα. 
Η σημερινή κυβέρνηση και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς τι ευθύνες έχει στην υπόθεση;
Γεωργαντά:   Η σημερινή κυβέρνηση δεν διαφέρει κατά την εκτίμησή μου από την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου. Με ψέματα πήραν την ψήφο των Ελλήνων και με ψέματα κυβερνούν. Ως αντιπολίτευση καταδίκαζαν την αλλοίωση των στοιχείων του χρέους και του ελλείμματος, και σήμερα την επικροτούν και μάλιστα υιοθετούν τις ίδιες μεθόδους παρουσιάζοντάς μας τα ελλείμματα ως πλεονάσματα. Οι ευθύνες τους είναι τεράστιες καθόσον μάλιστα διόρισαν ως Υπουργό Οικονομικών τον κ. Στουρνάρα ο οποίος ήταν από τους πρωτεργάτες της αλλοίωσης των στοιχείων το 2001 με τον κ. Σημίτη που μας φόρτωσε δεκάδες δισεκατομμυρίων ευρώ με την Goldman Sachs.  
Εάν η Eurostat και ο επικεφαλής της, Βάλτερ Ράντερμαχερ,  ήθελαν πάση θυσία να επιτύχουν την αλλοίωση του ελληνικού ελλείμματος ώστε να χώσουν την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης,  δεν μιλάμε τότε για επίθεση της ΕΕ σε βάρος της χώρας μας και κατάκτησή της;
Γεωργαντά:    Ναι, συμφωνώ, αν και βλέπω τον ρόλο της Γερμανίας πολύ πιο επιθετικό ιδιαίτερα κατά της χώρας μας, αλλά και κατά της λοιπής Ευρώπης. Νομίζω ότι αυτό που δεν πέτυχαν οι Γερμανοί στον πρώτο και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έχουν αποφασίσει να το πετύχουν τώρα: την κυριαρχία τους στην Ευρώπη. Διευκολύνονται και από την ανυπαρξία Ευρωπαίων ηγετών με έντιμη και αξιοπρεπή συνείδηση.    
Εάν αποδειχθεί ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου οδήγησε σκοπίμως τη χώρα μας στα νύχια του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης (και του ΔΝΤ) σε απόλυτη συνεργασία με την ΕΕ, πώς θα βρει η χώρα μας το δίκιο της; Θα καταγγείλει την ΕΕ; Και σε ποιον; Τι νομικές διεξόδους  μπορεί να έχει;
Γεωργαντά:   Βάζετε ένα τεράστιο θέμα. Πιστεύω ότι είναι άμεσης προτεραιότητας η χώρα μας να αναδείξει έναν τίμιο και εθνικόφρονα ηγέτη. Αυτό φαίνεται δύσκολο, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος θα οργανωθεί μόνον αν παρουσιαστεί ένας ηγέτης ή μια ηγέτιδα ομάδα τίμιων Ελλήνων που θα εμπνεύσει για να ξαναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας. Από ό,τι διαβάζω στα μπλογκς υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μας με απόψεις καινοτόμες, επιστημονικές και επαναστατικές που πιστεύω θα βοηθήσουν στην αναγέννησή μας, αλλά φαίνεται ότι όλοι μας περιμένουμε από τους άλλους τον ξεχωριστό και αυτόν που θα μας οδηγήσει. Έχουμε χάσει και την αμοιβαία εμπιστοσύνη μας. Πολύ δύσκολη η ερώτησή σας. Έχω σκεφτεί μερικά πράγματα και σε συνδυασμό με την σημερινή κατάσταση υγιούς μέρους της αντιπολίτευσης, αλλά αυτό μπορούμε να το εκθέσουμε σε άλλη αποκλειστική για το θέμα αυτό συνέντευξη γιατί είναι πολύ εκτεταμένο θέμα.
Στο σημείο που βρισκόμαστε και μετά την παραπομπή της ανακρίτριας Πεδιαδίτη, η Δικαιοσύνη δεν θα αγγίξει τον κ. Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ;
Γεωργαντά:    Νομίζω ότι η Δικαιοσύνη θα προχωρήσει στην παραπομπή του κ. Γεωργίου. Προχωράει αργά και βασανιστικά, αλλά σταθερά προς την καταδίκη του, άλλωστε σήμερα υπάρχουν επιπλέον στοιχεία σε βάρος του.
Πιστεύετε ότι η Δικαιοσύνη αντιδρά με γρήγορα αντανακλαστικά αναφορικά με την υπόθεση του ελλείμματος ή ακολουθεί βραδύ ρυθμό;
Γεωργαντά:    Όπως είπα προηγουμένως, η Δικαιοσύνη αργεί αλλά δεν λησμονεί.Έχω την εντύπωση ότι η Δικαιοσύνη σήμερα δεν θα προχωρήσει άμεσα, νομίζω ότι θα περιμένει να δει τα αποτελέσματα των προσεχών δημοτικών και Ευρωπαϊκών εκλογών. Εκτιμώ ότι αν το κυβερνόν σχήμα αποδοκιμαστεί από τους Έλληνες πολίτες, τότε η Δικαιοσύνη θα αισθανθεί πιο ελεύθερη να πράξει το καθήκον της άμεσα και με ταχύτητα.
Να υποθέσω λοιπόν ότι έχετε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη κυρία Γεωργαντά ή φοβάστε ότι η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ δεν θα φτάσει ως το τέρμα;
Γεωργαντά:    Πιστεύω ότι η υπόθεση θα φτάσει ως το τέρμα. Αν δεν πίστευα σ’ αυτό, θα τα είχα παρατήσει. Όμως, μάλλον όχι, δεν θα τα παράταγα με τίποτα, διότι, ξέρετε, είναι και το θέμα της αδικίας σε βάρος μας, υποφέρουμε λόγω των αλχημειών των κκ. Γεωργίου και Ράντερμάχερ. Πρέπει να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τα στοιχεία για να δείξουμε στους Δυτικούς Ευρωπαίους και ιδιαίτερα στους Γερμανούς ότι δεν μπορούν να μας οδηγούν ως πρόβατα επί σφαγήν. Στην ουσία, νομίζω ότι οι Δυτικοί μας αντιπαθούν γιατί είμαστε ορθόδοξοι και όχι καθολικοί ή διαμαρτυρόμενοι. Δεν αντέχουν το γεγονός ότι οι Γραφές τους, η επιστήμη και οι τέχνες δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς την Ελληνική αναφορά. Το έχω παρατηρήσει αυτό. Να σας πω, έχω διαπιστώσει ότι συμπαθούν πιο πολύ τους μουσουλμάνους παρά εμάς. Αυτό το έχουν από την Βυζαντινή εποχή.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που είναι στην κυβέρνηση έχουν τους λόγους τους να θέλουν να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια αναφορικά με την δόλια αύξηση του ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ.  Τα άλλα όμως κόμματα τι κάνουν; Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ ή και Χ.Α. γιατί δεν επιμένουν στην αποκαθήλωση του Γεωργίου και να καθίσει στο σκαμνί της Δικαιοσύνης;
Γεωργαντά:   Νομίζω ότι η αντιπολίτευση δεν έχει βρει κανάλια επικοινωνίας και συνεργασίας ώστε όλοι μαζί να πιέσουν καταστάσεις. Είναι ένα μειονέκτημα που το έχουμε στην Ελλάδα. Μόνο το κακό συνεργάζεται, παράδειγμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Επιπλέον, υπάρχουν βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, μάλιστα και ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, ο κ. Πάνος Καμμένος, έχουν πιέσει και έχουν φωνάξει και στην Βουλή και στις Επιτροπές της Βουλής για την αποκαθήλωση του κ. Γεωργίου. Ακόμα και ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΚΕ έχουν θίξει το ζήτημα, για την ΧΑ δεν έχω ακούσει κάτι, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουν θέσει και αυτοί την δολιότητα της αλλοίωσης των στοιχείων. Όμως, η πλειοψηφία της Βουλής δυστυχώς έχει και το πεπόνι και το μαχαίρι. Δεν πρέπει να ξαναψηφιστούν τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα πουθενά, ούτε στις δημοτικές εκλογές, ούτε στην Ευρωβουλή, ούτε στις βουλευτικές εκλογές. Έχουν προδώσει ό,τι ιερό και όσιο υπάρχει στην χώρα μας.     
Πώς θα χαρακτηρίζατε τους Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου-Γεωργίου;
Γεωργαντά:   Εθνικούς εγκληματίες. Νομίζω ότι πρέπει να τους αφαιρέσουμε την Ελληνική υπηκοότητα, να τους απελάσουμε και να τους απαγορεύσουμε να ξαναμπούν στην χώρα μας. Πολύ που θα τους νοιάξει, βέβαια, αλλά έτσι, για μας, για να μη τους ξαναδούμε μπροστά μας. Αφού βέβαια κατασχεθούν οι περιουσίες τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΙΧ ΤΡΕΜΟΥΝ
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ
    ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ
    https://www.youtube.com/watch?v=-Ia0FPdyMB4

    ΑπάντησηΔιαγραφή