Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ! ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 2ο ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ!!!

Εξελίσσεται σε σημαντικό συγγραφέα ο Μπάμπης Στάικος και μάλιστα δημιουργεί πρωτότυπα έργα. Μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του...


Δείτε τι λέει ο ίδιος:
"Το δεύτερο βιβλίο μου κυκλοφόρησε σήμερα πρώτη μέρα από τις εκδόσεις "Οστρια" με τίτλο "Είναι τόσο σκοτεινά εδώ". Πρόκειται για δυό παράλληλες ιστορίες που διαδραματίζονται με χρονική απόσταση 100 ετών . Η μία το 1914 και η αλλη το 2014 και στο τέλος συγκλίνουν. Η παρουσίαση θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου στον εκδοτικό οίκο. Μοιράζομαι τη χαρά μου μαζί σας".

10 σχόλια:

  1. Πάντα βρίσκεις τρόπους να κάνεις αισθητή την παρουσία σου φίλε Μπάμπη και να μας εκπλήσεις ευχάριστα. Πολλά συγχαρητήρια και καλοτάξιδο το νέο σου βιβλίο. Ο συνάδελφός σου Κ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ. Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύπλευρος και πολυτάλαντος !! Καλή επιτυχία στο νέο δρόμο που χάραξες Μπάμπη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΚΕ ΜΠΑΜΠΗ . ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ . Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ . ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ . ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θερμά συγχαρητήρια κύριε Στάικε. Καλοτάξιδο το βιβλίο σας. Δεν σας γνωρίζω αλλά έχω ακούσει για τις δωρεές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλοτάξιδο και πολλά συγχαρητήρια Μπάμπη. Ένας άνθρωπος του πνεύματος και της προσφοράς ....Λυπάμαι τους "πτωχούς τω πνεύματι"...εσύ πάντα θα είσαι πλούσιος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια φίλε , καλοτάξιδο πάντα μπροστά και πάντα όρθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέσα στο Σκοτάδι και την Καταχνιά υπάρχουν ακόμη Κάστρα Πατριωτισμού και Εθνικής Αντίστασης ενάντια σε αυτούς που εξοντώνουν τον Ελληνισμό . Αμέτρητες οι πράξεις προδοσίας γύρω μας και χιλιάδες Εφιάλτες ισοπεδώνουν Αξίες και Παραδόσεις χιλιάδων χρόνων . Συγχαρητήρια Μπάμπη . ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλά συγχαρητήρια !! Καλοτάξιδο !! Πάντα άξιος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή