Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ; Η ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΑΠΑΝΤΑ...

Η Αντιδήμαρχος του δήμου Παπάγου-Χολαργού Άννα-Μαρία Τσικρικώνη ανήρτησε στο προφίλ της στο facebool μερικές ενδιαφέρουσες και σωστές σκέψεις της για το τι φταίει για τη σημερινή κρίση. 
Πιο κάτω κάνουμε και το δικό μας μικρό σχόλιο. 

Άννα-Μαρία Τσικρικώνη: Πάντα πίστευα ότι με την πολύ ανάλυση χάνουμε την ουσία!! Ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει για όλα αυτά που βιώνουμε σαν κοινωνία, σε μικρό και σε ευρύτερο επίπεδο!! Βάζουμε κάτω μαθηματικούς τύπους, υπολογίζουμε, αναλύουμε, κάνουμε συσχετισμούς, τεχνοκρατικές και άλλου τύπου αναλύσεις!! Κάποιοι ξεκινούν από μικρές αλήθειες και καταλήγουν να λένε τα μεγαλύτερα ψέματα!!! Και από όλα αυτά , τελικά, διαπιστώνω οτι λείπει η ψυχή, το πνεύμα, η ηθική!!! Λείπει ο καθορισμός αυτού που μας δίδασκαν κάποτε οι γονείς μας, λείπει ο καθορισμός του τι είναι σωστό ή λάθος!! Μπερδεμένοι και χαμένοι σε προσωπικές και ατομικές ατέρμονες διαδρομές και φιλοδοξίες δεν καταφέρνουμε να δούμε το οφθαλμοφανές!!! Για όλα όσα βιώνουμε φταίει το ότι πάψαμε να παλεύουμε με πάθος για το ακατόρθωτο, πάψαμε να μετράμε τη ζωή με μέτρο το "καλό" και "αγαθό" και καταλήξαμε να αποδεχτούμε σαν υπέρτατες αξίες το "συμφέρον", το "κέρδος" το "βόλεμα" !!!!!  Όσες αναλύσεις και μαθηματικοί τύποι κι αν χρησιμοποιηθούν, αν δεν επανακαθορίσουμε τις πρωτεραιότητες και αξίες μας, αν δεν διαλέξουμε τις ουτοπικές , αλλά "καθαρές" διαδρομές, δεν θα πάμε ούτε σαν άτομα, ούτε σαν κοινωνία μακριά!!!

Σχόλιο "Παρατηρητή":  Η αγαπητή Αντιδήμαρχος έθεσε απόλυτα σωστά το ζήτημα. Για την κρίση ας κοιτάξουμε στο σπίτι μας, στην οικογένειά μας. Από την ώρα που δεν υπάρχει αγάπη, από την ώρα που κυριαρχεί το συμφέρον ανάμεσα σε ένα αντρόγυνο και ο όρος "αγάπη" περνά πρώτα από το φίλτρο του τι συμφέρει εμένα, άρα τον/την αγαπώ, τότε πρόκειται για ...σκατά αγάπη. 
Από τη στιγμή λοιπόν που μέσα στο σπίτι μας υπάρχει η υποκρισία και η ψευτιά είναι βέβαιον ότι τα ίδια και χειρότερα θα υπάρχουν προς τα έξω. 
Από την ώρα που οι εχθροί μάς σφάζουν όλους, σήμερα τον ένα, αύριο τον άλλον κι εμείς είτε χαιρόμαστε γιατί κάηκε το σπίτι του διπλανού είτε στην καλύτερη λέμε "α, την γλίτωσα, δεν ήρθε σε μένα το κακό" αντί να κοιτάξουμε όλοι ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό που μας κατέκτησε, μην ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει. 
Όταν ενώ γνωρίζουμε ότι για την καταστροφή της χώρας ευθύνονται το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που την κυβέρνησαν από το 1974 κι εδώ αλλά εμείς εξακολουθούμε και ψηφίζουμε τούς ίδιους και τους ίδιους (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) ε, είμαστε ή δεν είμαστε άξιοι της τύχης μας; Μας αξίζουν οι επιλογές μας, μάς αξίζει ό,τι περνάμε και μην ψάχνουμε να βρούμε αλλού τις αιτίες της καταστροφής μας. 

33 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ,

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ,ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ , ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ;
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ;

    ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΛΙΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ" ;
    ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ; (ΟΧΙ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗΝ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) .
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ;
    ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ "ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ;
    ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ;
    ΟΙ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ;
    "ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΓΟΒΕΣ Ή ΣΚΑΡΠΙΝΙΑ !
    Ή ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ Ή ΤΟ ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ .


    ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ;
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣΑΚΙ !

    ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ " ΈΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ" Ή "ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ" ! !

    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ,ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑ .

    ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ....

    .....ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΑ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.

    ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ;

    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ,ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε η επιβεβαίωση των παρατηρήσεών μου!!!Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι το συγκεκριμένο σχόλιό μου έχει την οποιαδήποτε σχέση με την ανάληψη της δημαρχίας κλπ κλπ στα οποία αναφέρεστε!!Κάποιες σκέψεις μου διατύπωσα,, γενικές., σαν σκεπτόμενο άτομο!!Και δεν νομίζω ότι όποτε αναφέρομαι σε κάτι θα πρέπει ταυτόχρονα να λέω και να προτείνω λύσεις για τόσο σοβαρά θέματα που θέσατε!!Δηλ αν έγραφα κάτι για τις σχέσεις των δύο φίλων , θα έπρεπε να σας πω τις λύσεις που προτείνω για το Δήμο?Πιάσατε μία αληθινή λέξη, τη λέξη "ουτοπία", και επιλέξατε να αγνοήσετε το πνεύμα κάτω από το οποίο την είπα και δώσατε τη δική σας εξήγηση και διατυπώσατε τη δική σας "αλήθεια" !!Το γιατί το κάνατε αυτό το γνωρίζετε ήδη!!Το αν αξίζει τον κόπο, είναι μια απάντηση που την οφείλετε στον εαυτό σας!!Όσον αφορά εμένα και το Δήμο, προς το παρόν συνεχίζω να προσπαθώ να δίνω λύσεις, σε καθημερινά προβλήματα, μέσα σε απερίγραπτες δυσκολίες, και εξακολουθώ "ουτοπικά" να πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο και ότι θα καταφέρω να σας κάνω να το αντιληφθείτε!!!
    Αννα Μαρία Τσικρικώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!!!
      ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ IQ .

      ΚΥΡΙΑ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ , ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ .
      ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ .ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Η ΙΔΙΑ...!
      ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΑΣ Ή ΔΗΜΟΥ .
      Ο ΕΛΙΓΜΟΣ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
      ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ Ή Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΗ ,ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ.

      ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
      ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ Ή ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

      ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ .
      ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ .
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ.
      ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ,ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ.

      ΓΙΑ ΤΗΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;
      ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;
      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΛΩΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ VERDE ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΑ GRAFFITIES ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
      ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;
      ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;


      ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ Ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;

      ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ .
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΘΑ" ΟΛΩΝ.

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.


      Διαγραφή
    2. Σε σας έχει κάποιο νόημα να δώσω κάποιες διευκρινήσεις για να να καταλάβετε τι ακριβώς έχει γίνει!!Οι συγκεκριμένες απόψεις, που ανέβηκαν από το διπλωματικο παρατηρητή, ήταν κάποια γενικά σχόλια που έκανα στο προφίλ μου στο φβ και τα οποία τα διαβάζουν οι φίλοι μου!!Στο status μου δεν αναφέρω ούτε καν την ιδιότητά μου ως αντιδήμαρχος Χολαργού!!Δεν είχε καμία σχέση με τις δημοτικές εκλογές!! Εκτός και αν ως αντιδήμαρχος δεν έχω το δικαίωμα να αναφέρομαι σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τα δημοτικά δρώμενα! Από εκεί το είδε και το ανέβασε ο Παρατηρητής και το είδα ξαφνικά!Αυτά που με ρωτάτε ευχαρίστως, αν έχετε πραγματικά διάθεση να πληροφορηθείτε να σας απαντήσω κάτω από άλλες όμως συνθήκες , μέσα από συζητήσεις που θα γίνουν, μέσα από συνεντεύξεις,από άρθρα που θα δημοσιευτούν !!!Το συγκεκριμένο δεν προοριζόταν για δημοσίευση!!Όπως στο προφίλ μας ανεβάζουμε ένα τραγούδι, έτσι έγραψα και κάποιες σκέψεις της στιγμής που προορίζονταν να τα δούν μόνο οι φίλοι μου!!Και ξαφνικά γίνεται όλο αυτό!!Πραγματικά τα γεγονότα με ξεπερνούν και θα τολμήσω να πω ότι με επιβεβαιώνουν.Να είστε σίγουρος ότι καθημερινά παλεύω με πολύ αντίξοες συνθήκες !!Ο τομέας καθαριότητας έχει πραγματικά μεγάλη έλλειψη προσωπικού!! Εξήντα άτομα λιγότερα από το 2010!!Και παρ' όλα αυτά , χάρη στην προσπάθεια του προσωπικού που έχει απομείνει προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πολλούς άλλους Δήμους!!Όμως έχουμε προεκλογική περίοδο μπροστά μας και έχουμε όλο το χρόνο αυτά να τα πούμε!!Αυτό που ανέβηκε , επαναλαμβάνω, ήταν κάτι που έγραψα στο προφίλ μου σαν σκέψη μου για όλα αυτά που βλέπω να γίνονται γύρω μας και ακούω στην τηλεόραση. Δεν μου έκανε κανένας καμία ερώτηση και δεν απάντησα σε κανέναν! Ηθελα να τονίσω την ανάγκη που υπάρχει, στο να πιστέψουμε , ότι έστω κι αν βλέπουμε ότι όλα δεν πάνε όπως θα θέλαμε , εμείς αξίζει να προσπαθούμε, αρκεί να προσπαθούμε με το σωστό τρόπο.
      Άννα Μαρία Τσικρικώνη

      Διαγραφή
    3. Να μην διώχνατε εργαζομένους, να μην κυνηγούσατε εργαζομένους, να μην υποχρεώνατε εργαζομένους σε πρόωρη συνταξιοδότηση, να είχατε ενοποιήσει τις δύο υπηρεσίες καθαριότητας, να μην σπέρνατε διχόνοια ανάμεσα στους εργαζομένους των δύο περιοχών, να μην τρομοκρατούσατε τους εργαζομένους του Χολαργού, να παίρνατε και άλλο κόσμο και τότε θα μπορούσατε να κάνετε τη δουλειά σας.

      Διαγραφή
    4. Ώστε έχει έλλειψη προσωπικού ο Δήμος, ε; Τότε γιατί σε όλα τα δικαστήρια που έκαναν οι πρώην συμβασιούχοι, η Δημοτική Αρχή ήταν εναντίον τους; Σε αντίθεση με άλλους Δήμους, όπου ο Δήμαρχος και σύσσωμη η Διοίκηση πάλευαν και παλεύουν να κρατήσουν τον κόσμο τους;

      Διαγραφή
    5. Ακόμη και με αφορμή μια άσχετη ανάρτηση στο facebook, η αγάπη και η αποδοχή του κόσμου προς τον Ξύδη και τους συνεργάτες του είναι εμφανής...

      Διαγραφή
  4. Αερομπουρδολογίες!!!
    Κ. Τσικρικώνη αντί να φιλοσοφείτε ανέξοδα για την κρίση καλύτερα να εξηγήσετε γιατί επί των ημερών της αντιδημαρχίας σας οι κάδοι καθαριότητας στον Χολαργό μείνανε άπλυτοι για έναν ολόκληρο χρόνο. Πιστέψτε με για αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν φταίει η κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την Κρίση φταίει να μένεις στο Πικέρμι και να σε ταΐζει ο λαός του Χολαργού για να τον κοροϊδεύεις παριστάνοντας την Αντιδήμαρχο σε λάθος Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την Κρίση φταίνε οι προδότες. Και εσύ από προδοσίες ξέρεις πολύ καλά. Δύο μέσα σε τρεισήμισι χρόνια ούτε ο Δασκαλόπουλος δεν έχει πετύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. * σχέσεις των δύο φύλων (συγγνώμη για, ορθογραφικό λάθος που έγινε λόγω βιασύνης)
    Άννα Μαρία Τσικρικώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ήσασταν τόσο ολοφάνερα εμπαθής, εγκάθετος και αστείος θα σας απαντούσα!!Τώρα όμως, προτιμώ να σας αφήσω στη λύσσα σας και στην τρικυμία της ψυχής σας!!
      Καληνύχτα,
      Άννα Μαρία Τσικρικώνη

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?? ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΞΥΔΙΚΟΙ ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ Ή ΟΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑ?????

      Διαγραφή
    3. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΕΜΠΑΘΗΣ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ,
      ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ.

      Υ.Γ. ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.

      Διαγραφή
  8. Για την Κρίση φταίνε τα παιδιά του μπαμπά (όπως εσύ και ο αρχηγός σου) που μας κατσικώθηκαν και μας κατέστρεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή ιδέα. Καλύτερα να μας λες για τις σχέσεις των δύο φύλων, παρά να καταστρέφεις το Χολαργό και να μας θυμίζεις κιόλας τη μαλακία που κάναμε και ψηφίσαμε Ξύδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ασχοληθείς με τις σχέσεις των δύο φύλων, περιμένουμε να μας προτείνεις λύσεις και στάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βοήθεια, η υποκρισία και η ψευτιά υπάρχουν μέσα στο σπίτι του Βραχιολίδη. Κάποιος να τον βγάλει στο χαλάκι της εισόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Του τελείωσαν οι συκοφαντίες και οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις και άρχισε τα copy paste από τα προφίλ του κόσμου στο facebook. Πόσο πιο κάτω θα πέσει η... δημοσιογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια την ακατάσχετη φλυαρία σας στο FB, το γεμάτο καλοσύνη, κατανόηση, αγάπη, ζεστασιά χαμόγελό σας, εσείς. Πονάτε για την κρίση, συμπονάτε τον κατατρεγμένο και αβοήθητο συμπολίτη μας. Και πάντα έχετε έτοιμη την φιλοσοφημένη απάντησή σας!
    Κ. Τσικρικώνη σοβαρευτείτε επιτέλους!!!
    Είστε αντιδήμαρχος καθαριότητας. Πληρώνεστε από τον φορολογούμενο Δημότη για να επιβλέπετε, να συντονίζετε, να διοικείτε την καθαριότητα στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.
    Και η καθαριότητα επί των ημερών σας ήταν η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ όλων των εποχών!!!
    Αντί λοιπόν να μιλάτε για την κρίση απολογηθείτε για αυτήν την κατάντια στον τομέα ευθύνης σας.
    Ήμαρτον πια!!!
    Και εσείς κ. Βραχιολίδη αντί να ρωτήσετε την κ. Τσικρικώνη, την αντιδήμαρχο καθαριότητας, γιατί οι κάδοι καθαριότητας έμειναν άπλυτοι για έναν ολόκληρο χρόνο την ρωτάτε για την κρίση λες και ρωτάτε τον Στουρνάρα ή τον Καστοριάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ λέω καλύτερα για την καθαριότητα του Χολαργού να ρωτήσουμε το Στουρνάρα ή τον Καστοριάδη. Από τούτους εδώ, καλύτερα θα ξέρουν να μας πουν.

      Διαγραφή
    2. ΤΟΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

      Διαγραφή
  14. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΔΑΓΚΩΣΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ . ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΗΤΤΑ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ. ΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ . ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ, ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ, ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ.ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ,ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
      ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ .
      ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΖΗΤΩ Ή ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΖΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ.

      ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ .

      Διαγραφή
    2. Τράβα σε άλλους Δήμους να δεις τι έχουν και μετά έλα να μας πεις αν είναι όλα θέμα Κρίσης ή αν είναι θέμα ασχετοσύνης και ανικανότητας.

      Διαγραφή
  15. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ .
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ , ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ !
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ .
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ .
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΙΣ 14/9 ΚΑΘΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ.
    ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑ Ή ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ Ή ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ......!
    ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ !

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ,ΤΙ ΚΕΦΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ;
    ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ......!
    ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 1970 ΚΑΙ 1980 ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ .
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;
    ΜΙΑ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΗΘΑΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΤΡΑΜ ,ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ,ΧΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ.
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ,ΠΡΟΚΡΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.
    ΑΝ ΕΧΑΣΕ Ή ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΝΔ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΤΟ ΚΚΕ , Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ,ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ .....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλό είναι για να αντιληφθείτε την ουσία του προβλήματος καθαριότητα στον Δήμο μας να μάθετε γιατί οι κάδοι καθαριότητας στον Χολαργό μείνανε άπλυτοι για ένα ολόκληρο χρόνο. Τότε θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι επικαλούνται την κρίση και την έλλειψη προσωπικού για να καλύψουν ή την ανεπάρκειά τους ή την αδιαφορία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σωστά ! Η κρίση είναι μια ευκαιρία για να κρυβόμαστε πίσω από αυτή και να έχουμε άλλοθι για όλα.Ήμουν εχθές στη Νέα Φιλοθέη και μέχρι κάδους για τα κακά των σκύλων έχουν βάλει.Σε άλλους Δήμους μια χαρά όλα λειτουργούν.
    Ακούστε και το νέο κόλπο για τα αυτοκίνητα προς απόσυρση για να μαθαίνετε.
    Εδώ και ένα χρόνο δεν είχαν γερανό για να πάρει τα αυτοκίνητα από τους δρόμους.
    Αποτέλεσμα είναι να τα μετακινούν ανά τρίμηνο οι ιδιοκτήτες για να μην τα πάρει ο γερανός και για να παίρνει παράταση η διαδικασία.Τα παρκάρουν αλλού και έτσι τρεις μήνες συν ένας για το ειδοποιητήριο και άλλος ένας για να τα πάρει ο γερανός ,πάμε στους πέντε μήνες.Πριν τα πάρει ο γερανός, τα παρκάρουν πάλι αλλού και ο φαύλος κύκλος ,χωρίς αποτέλεμα δηλαδή,συνεχίζεται.
    Και λένε από το Δήμο, τι να κάνουμε ; Έτσι είναι ο νόμος !
    Για να ήμασταν Ψυχικό ,Φιλοθέη ή Βουλιαγμένη και θα ας έλεγα εγώ για το νόμο αν είναι έτι ή αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιο είναι το επάγγελμα της κυρίας Τσικρικώνη; Πριν γίνει αντιδήμαρχος με 1500 ευρω το μηνα, που εργαζόταν; Τώρα που εργαζεται; Και αφού ειναι μονιμη κάτοικος στο Πικέρμι γιατι πολιτεύεται εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΕΧΕΙ Κ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ
    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ , ΠΡΟΙΚΙΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ Κ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ..

    ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΣΩΣΤΗ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ Η ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΜΟΙΣΘΙ 10 ΜΗΝΕΣ ...ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΕΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι να μην πιάσουμε αυτό το θέμα, ρε πηξαμε στους καραγκιόζηδες, τι έχουν ρε οι Χολαριώτες ΨΩΡΑ;;;
    Ενοχλούν τον κόσμο με τα τηλέφωνα και λένε ενωθείτε Παπαγιώτες για να μην βγει Χολαριώτης Δήμαρχος και τρέχουν πίσω τους τα γιουσουφάκια των 50€. Τι είναι οι Χολαριώτες Β κατηγορίας πολίτες. Φτού στους καραγκιόζηδες. Υπάρχουν και άλλοι να ασχοληθείτε και όχι μόνο η Τσικρικώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή