Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΤΥΦΩΝΑΣ-ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ! 580 ΕΥΡΩ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ!!!!

Το έγκλημα του Κατρούγκαλου είναι πρωτοφανές. Από 1ης Ιανουαρίου 2017 οι ελεύθεροι επαγγελματίες (μικρομεσαίοι, δικηγόροι, γιατροί, φαρμακοποιοί κ.α.) θα υποχρεώνονται να πληρώνουν τεράστιες ασφαλιστικές εισφορά κάθε μήνα, σε σχέση με όσα έδιναν μέχρι σήμερα! Υπολογίζεται ότι κάθε ελεύθερος επαγγελματίας θα πρέπει να καταβάλει...

το λιγότερο 580 ευρώ μηνιαίως! Πρόκειται για βόμβα στα θεμέλια του ιδιωτικού τομέα, βόμβα την οποία έβαλε εν ψυχρώ ο πολιτικός εγκληματίας Κατρούγκαλος, εκτελώντας την εντολή της κυβέρνηση Τσίπρα! Χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν ήδη καταθέσει τα μπλοκάκια τους, ώστε να γλιτώσουν την επερχόμενη φοροεπιδρομή, ενώ είναι σχεδόν αδύνατον να αντέξει η πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών από αυτή την καταιγίδα! Δικηγόροι, γιατροί και μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα σαρωθούν από τις...εξωγήινες ασφαλιστικές εισφορές, ενώ το 2021 θα υπάρξει νέα ραγδαία αύξηση. Έτσι, όσοι καταφέρουν να αντέξουν από τον τυφώνα Κατρούγκαλου μέχρι το 2021, είναι βέβαιον ότι θα σαρωθούν τότε! Όλη η επιχείρηση θανάτου των επαγγελματιών από τον Κατρούγκαλο έχει ένα στόχο: να εξοντώσει τους επαγγελματίες ώστε να μην μπορέσουν ποτέ να πάρουν σύνταξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου