Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ! ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΩΝΩΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ!!!!

Τραγική είναι η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Την ώρα που οι δανειστές ζητούν νέες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις και ραγδαίες περικοπές από το δημόσιο τομέα, η δημόσια υγεία βρίσκεται σε ...

απόλυτο κίνδυνο. Το κράτος πλέον δεν μπορεί να παράσχει τα στοιχειώδη και τα δημόσια νοσοκομεία βρίσκονται υπό διάλυση! Όχι μόνο υπάρχει τεράστια έλλειψη φαρμάκων, όχι μόνο η Πολιτεία έχει εξαιρέσει πολλά από τα χορηγούμενα φάρμακα στους ασθενείς, όχι μόνο υπάρχει έλλειψη ακόμη και σε στοιχειώδη, όπως γάζες, οινόπνευμα, όχι μόνο φτάνουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία να χρησιμοποιούν τους χρησιμοποιημένους ορούς για να φτιάξουν...πάπιες (ώστε να ουρήσουν οι καθηλωμένοι στο κρεβάτι νοσηλευόμενοι), αλλά έχουμε και φαινόμενα να ζητούν από τους συγγενείς των ασθενών να φέρνουν από το σπίτι τους σεντόνια και χαρτιά υγείας, γιατί ούτε αυτά διαθέτουν πολλά από τα δημόσια νοσοκομεία!
Παρόμοιες καταγγελίες έγιναν πριν από λίγο από την ομοσπονδία εργαζομένων ιατρών στα νοσοκομεία η οποία κάνει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας! 
Η χώρα είναι ήδη τριτοκοσμική!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου