Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ!!! Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΩΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ! "ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ"! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ....

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ FRIK
Άκου να δεις ρε Λεβέντη… γιατί είναι και μα@@κας και προδότης και λεβέντης….


Ο Έλληνας ήταν πάντα μόνος του από την αρχαιότητα!
Από του 300 του Λεωνίδα, από τους Τούρκους το 1821, από τους Ιταλούς και τους Γερμανούς το 1940 και δεν μας φοβίζει ο Τούρκος… γιατί εμείς είμαστε Έλληνες και έχουμε αρχιδια, ψυχή και τόλμη και δεν θα αφήσουμε τον τούρκο…. Θα πέσουμε υπέρ της πατρίδας και οι πρώτοι που θα πεθάνετε είσαστε εσείς οι πολιτικοί αν δεν προλάβετε να φύγετε σε περίπτωση πολέμου!


Περιμένεις Λεβέντη ότι με αυτά που λες ο λαός θα σε ξανά ψηφίσει?
Περιμένεις με αυτά που λες και τα ακούνε οι Τούρκοι ΚΑΙ ο Έλληνας να λέει ότι καλά τα λες?
Ναι είμαστε λίγοι με ψυχή… και θα δώσουμε αν χρειαστεί ακόμα και την τελευταία ρανίδα του αίματος μας στην σημαία και την πατρίδα!
Ο Λεβέντης λέει να κόψουμε 200 ευρώ από κάθε σύνταξη για να πάρουμε αεροπλάνα 5ης γενιάς… ρε κέρατα… αλήτη… τα λεφτά που μάζευες από τους μεγάλο βιομηχάνους να βαλεις για να τα πάρουμε … που πρέπει να πεινάσουμε εμείς, οι παππούδες και τα παιδία μας… εγώ ο ίδιος πριν χρόνια σε βρήκα μέσα σε ναυτιλιακή εταιρία σε προεκλογική περίοδο που ζητιάνευες λεφτά για να βάλεις υποψηφιότητα!!!
ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ?



oparlapipas.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ . ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ . ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΩΝΤΑΣ . ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΛΥΦΤΕΙΣ ΤΩΝ ΚΩΛΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή