Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΞΕΡΑ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΞΕΣΠΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! ΔΕΙΤΕ....

Μάρτυρες της εξευτελιστικής καθημερινότητας που ζουν οι αλιείς μας στο ...

Θρακικό Πέλαγος γίναμε εδώ στο alexpoli.gr καθώς σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση καταγράψαμε ένα ντοκουμέντο άκρως εξευτελιστικό για τη χώρα μας. Στη Λαδόξερα παραβιάζοντας τα θαλάσσια σύνορα της χώρας, όπως κάνουν καθημερινά πλέον, 10 τούρκικα αλιευτικά… Ο Έλληνας Καπετάνιος καλεί μέσω ασύρματου το σκάφος του λιμενικού που βρίσκεται εκεί και ξεσπάει… Οι άνδρες του λιμενικού απαντούν ότι έκαναν συστάσεις αλλά δε μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω γιατί εκτελούν εντολές… Ο Καπετάνιος απάντησε ότι συστάσεις γίνονται συνεχώς αλλά αυτό που γίνεται μπροστά στα μάτια τους… δεν υπάρχει.
Στις απαντήσεις τους οι άνδρες του λιμενικού ήταν ξεκάθαροι “εκτελούμε εντολές”. Για λόγους δεοντολογίας δεν θα δημοσιεύσουμε το ηχητικό των απαντήσεων αλλά μόνο το ξέσπασμα του Καπετάνιου και όσα τους είπε… άλλωστε στη χώρα αυτή από εξευτελισμό έχουμε χορτάσει δε χρειάζεται να τον διαφημίζουμε κιόλας. Θα είχε αξία επίσης να ακούσουμε τις απαντήσεις όσων θεωρούν και δεν ντρέπονται μάλιστα να το λένε και δημόσια ότι δε συμβαίνουν τέτοια περιστατικά και κάποιοι υπερβάλλουν. Ας ακούσουν το ηχητικό και ας δουν τις φωτογραφίες… αν επιμένουν μπορούμε να τους δώσουμε και τις απαντήσεις που κόψαμε από το ηχητικό, για να χορτάσουν εξευτελισμό.
Έως τώρα πάντως παρά τη δημοσιότητα που έχει δοθεί στο θέμα, επισήμως η πολιτεία εξακολουθεί να μην αντιδρά και οι Τούρκοι αλιείς αλωνίζουν ανενόχλητοι στο Θρακικό πέλαγος, δημιουργώντας αμέτρητα προβλήματα στους Έλληνες αλιείς ενώ δεν λείπουν και οι φωνές που επισημαίνουν ότι με τέτοια “χαλαρή” αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας στην περιοχή, είναι πολύ πιο εύκολο να δούμε θερμό επεισόδιο καθώς τους επιτρέπουμε να κάνουν βόλτες στην πόρτα μας… Μάλιστα η προκλητικότητα των Τούρκων έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που όταν δέχονται τις τυπικές παρατηρήσεις του λιμενικού… φωνάζουν το δικό τους για βοήθεια …γιατί “παρενοχλούνται”.

 scoops.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου