Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ SUCCESS STORY ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: "ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ...ΚΟΦΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟΝ...ΔΟΤΗ! Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ"! ΠΟΛΛΟΙ...ΒΛΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ!!!!

Ο Τσίπρας αυτή την ώρα στη Βουλή λέει εν μέσω χειροκροτημάτων των κλακαδόρων βουλευτών του ότι όχι μόνο έπιασε η κυβέρνησή του τους στόχους, αλλά τους υπερέβη σε σημείο που η οικονομία βρίσκεται σε...

πορεία ανάπτυξης! Γι΄αυτό τον λόγο αντί να ενεργοποιηθεί ο "κόφτης", ενεργοποιήθηκε ο..."δότης". Και γ' αυτό τον λόγο δίνει την "13η σύνταξη" στους συνταξιούχους! 

Την ίδια ώρα άρχισαν να φαίνονται τα σημάδια πειθούς της τακτικής Τσίπρα σε πολλούς συνταξιούχους! Ήδη πολλοί από αυτούς άρχισαν να λένε ότι θα ξαναψηφίσουν τον Τσίπρα, δίνοντάς του ακόμη μία ευκαιρία!!! 
Αυτό είναι ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού! Δεν πα'να τους σφάζει η εκάστοτε κυβέρνηση; Αν τους δώσουν ψίχουλα, παρά το ότι τους έχουν κλέψει όλο τους το βιος, ξαναψηφίζουν τους σφαγείς τους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου