Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΜΑΖΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ

Δευτέρα 10-04-2017, πλησίον του κοιμητηρίου Χολαργού, συγκεκριμένα...

ανεβαίνοντας την Αναστάσεως, στο σημείο που στρίβουμε αριστερά για το κοιμητήριο Χολαργού. Δεξιά υπάρχει ένα χωμάτινο πλάτωμα στο οποίο σήμερα παρατηρήσαμε να πετάγονται φοβισμένες και άρρωστες γάτες.

Ασυνήθιστο γεγονός για κάποιους που ανεβαίνουν καθημερινά στον Υμηττό.

Μέτα από έρευνα στο συγκεκριμένο χώρο διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν τέσσερα κλουβιά μεταφοράς μικρών ζώων, με ακαθαρσίες και έντονη δυσοσμία.
Τα κλούβια είχαν προφανώς ανοιχτεί με προσοχή διότι τα ζώα ήταν τρομοκρατημένα και είχαν αφοδεύσει.
Πλησιάζοντας για την  φωτογράφιση, διαπιστώσαμε ότι μέσα σ΄ενα κλουβί υπήρχε ένα μαύρο, ανήμπορο, τρομοκρατημένο γατί.

Στη συνέχεια, στο χώρο πάρκινγκ, απέναντι από το κοιμητήριο Χολαργού είδαμε ότι υπήρχε άλλο ένα κλουβί και δυο άλλες γάτες υπερκινητικές και φοβισμένες οι οποίες μόλις μας αντιλήφθηκαν έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Πολύ περίεργα γεγονότα με εγκατάλειψη κατοικίδιων τα οποία ελλοχεύουν κίνδυνους για τα ίδια τα ζώα, αλλά και διερχόμενους οδηγούς.

Είναι τυχαία η εγκατάλειψη;

Μήπως είναι φορείς ασθενειών "λύσσας", και υπάρξει μεταδοτικό πρόβλημα σε άγρια και ήμερα ζώα του Υμηττού;

Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι.
Βούλα Χριστοδουλοπούλου

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο δημοτικός φορέας στον οποίο εμπλέκονται αντιδήμαρχοι,σύμβουλοι κλπ,ο φορέας που διαφημίζει το έργο της δημοτικής αρχής με εκδηλώσεις και φωτογραφίσεις μανεκέν και αρκετά κοστίζει στον δημότη,κάνει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή