Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΞΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ! ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΛΕΒΕΝΤΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ......


Φρανσουά Φιγιόν, Ζαν Λικ Μελανσόν και όλα τα μπουμπούκια που...

έχασαν στις χθεσινές εκλογές βγήκαν ομαδικά να στηρίξουν τον Μακρόν για την 2η Κυριακή στη Γαλλία! Όλα τα καλά παιδιά των τραπεζιτών, των τοκογλύφων και της Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλει να καθυποτάξει τους λαούς στην πολτοποίηση της παγκοσμιοποίησης. 
Μαζί με αυτούς, τα ΜΜΕ και βεβαίως εδώ, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Μακρόν. Του ανθρώπου των τραπεζών-δανειστών! 
Ιδού οι ανακοινώσεις-δηλώσεις ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ υπέρ του Μακρόν. Όλοι συμφωνούν με τον Ρότσιλντ.
Υπέρ του Εμμανουέλ Μακρόν για τη μάχη του δευτέρου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών τάσσεται (σχεδόν) σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

«Eμείς, οι ευρωπαϊκοί λαοί, είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε να περάσουν αυτοί που απεργάζονται τη διάλυση της Ευρώπης, τα υπολείμματα του ναζισμού. Αυτό αποδεικνύει το χθεσινό αποτέλεσμα στη Γαλλία» δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος από το Ζάππειο όπου λαμβάνει χώρα η διάσκεψη του Φόρου των Αρχαίων Πολιτισμών.

«Η νίκη Μακρόν είναι η απάντηση των φιλελεύθερων δυνάμεων της λογικής στην επίθεση του αριστεροδεξιού λαϊκισμού» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα social media, ενώ διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης δήλωσε πως «η ατζέντα Μακρόν μοιάζει πολύ με της ΝΔ».

«Αριστερή στάση ευθύνης από το Γαλλικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Δεδομένη η τεράστια αντίθεσή του με Μακρόν, καλεί σε καταψήφιση της Λεπέν» έγραψε στο twitter η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου.

«Στηρίξαμε την απόφαση του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος, δεν είναι θέμα προσώπου από εκεί και πέρα είναι σαφές το μήνυμα. Πρέπει να υπάρξει μέτωπο απέναντι στην ακροδεξιά και την ρητορεία της» είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας στον Σκάι. 

«Η Γαλλία δεν θα αλλάξει τακτική όσον αφορά τα θέματα της χώρας μας. Σαφέστατα όμως το ισοζύγιο γέρνει υπέρ μας απ’ ότι αν έβγαινε ο Μελανσόν ή η Λεπέν, οι οποίοι συνδέονται στις απόψεις. Και οι δύο ήταν αντιευρωπαϊστές, υπέρ της εξόδου από την Ευρώπη» είπε επίσης στον Σκάι ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος άφησε αιχμές για την Κουμουνδούρου λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας μέχρι τη περασμένη εβδομάδα υποστήριζαν Μελανσόν». 

«Όλοι στηρίζουμε τη μάχη που θα δώσει για την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας, ενάντια στην ακροδεξιά υποψήφια» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

«Ουφ! Αναστεναγμός ανακούφισης. Ο Μακρόν είναι πρώτος. Φασίστες, λαϊκιστές & αντιευρωπαϊστές μπορούν να κοιμηθούν αγκαλιά & να κλάψουν παρέα» σχολίασε από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Υποχρέωση όλων των δημοκρατών στη Γαλλία και στην Ευρώπη είναι να τον στηρίξουμε στον τελικό γύρο των προεδρικών εκλογών, έτσι ώστε να μην επικρατήσουν φασιστικά και ακροδεξιά φαινόμενα.Ο Μακρόν υποστηρίχθηκε από τον Φρανσουά Μπαϊρού, ηγέτη των Ευρωπαίων Δημοκρατών (European Democratic Party) στους οποίους ανήκει η Ένωση Κεντρώων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.
Και ο...καλύτερος όλων Μητσοτάκης:
“Η νίκη Μακρόν είναι η απάντηση των φιλελεύθερων δυνάμεων της λογικής στην επίθεση του αριστεροδεξιού λαϊκισμού”, έγραψε στο twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η νίκη Μακρόν είναι η απάντηση των φιλελεύθερων δυνάμεων της λογικής στην επίθεση του αριστεροδεξιού λαϊκισμού.

7 σχόλια:

  1. Οι λαοί ψηφίζουν την παγκοσμιοποίηση της αριστερο-δεξιάς.
    Βλέπε τι ψήφισε ο Γαλλικός λαός στην συντριπτική πλειοψηφία.
    Πανηγυρίζουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Δεν υπάρχει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ !!!!!!ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή Επιτυχία στην Μαρίν Λεπέν . Εύχομαι να πάρει υψηλό ποσοστό . ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΑΝΤΑΡCIA στηρίζουν τον τραπεζίτη του ΣΟΙΜΠΛΕΡ τον ανώμαλο Μακρόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα πλέον ξέρουμε ποιοι στηρίζουν το σύστημα της Παγκοσμιοποίησης.

      Διαγραφή
  4. Οι λαοί της ευρώπης τελικά ούτε που ξέρουν τι τους γίνεται, μάλλον ζουν σε έναν ψεύτικο κατασκευασμένο απο τα νεοταξίτικα κέντρα της "αντικειμενικής και σοβαρής ενημέρωσης" φανταστικό κόσμο που τους αποκοιμίζει! Το δε ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, αυτό που οδήγησε τη χώρα στο σημερινό χάλι, δεν κρύβει καν τη χαρά του με το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών στη Γαλλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξερνάω ακόμη απο την φανερή ξεφτίλα των κομμάτων του συνταγματικού δήθεν τόξου και των Ελλήνων ψηφοφόρων με μυαλό απο νεκρά καλαμάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αριστερά ΣΤΑΘΕΡΑ και ΠΙΣΤΗ στις ΑΡΧΕΣ της ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ Μακρόν . VIVA LA REVOLUTION ΛΕΧΡΙΤΕΣ του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ του ΣΟΙΜΠΛΕΡ . ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ της ΜΑΣΑΣ και ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ της ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή