Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΔΗΓΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ...ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ!!!!

Το γεγονός προκαλεί τρόμο! Αν αυτά γίνονται στην κοιτίδα της Ορθοδοξίας και φτάνουν στο σημείο να υποδεικνύουν να μην φοράμε...

σταυρό επειδή ενοχλούνται ή μπορεί να ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι, σίγουρα δεν πάμε καθόλου καλά!
Μας αναφέρθηκε λοιπόν ότι τροχονόμος που σταμάτησε οδηγό μοτοσυκλέτας, εκτός από τον έλεγχο των στοιχείων που έκανε στον οδηγό, τού υπέδειξε να βγάλει και τον σταυρό που φορούσε!!!
Μάλιστα, όπως μας είπαν, ο τροχονόμος έβγαλε από την τσέπη του ένα σταυρό και είπε στον οδηγό: "Κι εγώ Χριστιανός είμαι, αλλά έχω τον σταυρό στην τσέπη μου. Δεν πρέπει να τον φοράς σε δημόσια θέα, κι εσύ να τον έχεις μέσα στην τσέπη σου"!!!
Προφανώς, ο τροχονόμος ενήργησε σκεφτόμενος την ασφάλεια του οδηγού, προκειμένου να μην δεχθεί επίθεση από κάποιον μουσουλμάνο! Ως γνωστόν οι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι που κυκλοφορούν σε Αθήνα-Πειραιά, αποτελεούν εν δυνάμει κίνδυνο για όλους τους χριστιανούς και δη για όσους φοράνε τον σταυρό τους στο στήθος και μάλιστα είναι εμφανής.
Φαντασθείτε πού φτάσαμε! Να φοβόμαστε μέσα στην Πατρίδα μας να δείχνουμε τον σταυρό μας!!! 

8 σχόλια:

  1. Αυτά δεν μου κάνουν εντύπωση. Είναι επακόλουθα των πολιτικών από τους προδότες που κάνουν ότι μας κυβερνούν, ενώ στην ουσία εξυπηρετούν τους εχθρούς της Πατρίδος!
    ΕΛΛΗΝΑ πρωθυπουργό στις επόμενες εκλογές, μόνο έτσι θα απαλλαγούμε από τους μεμέτηδες που κατακλύζουν την χώρα και όταν εδραιωθούν, θα επιβάλλουν την δική τους θρησκεία και τον ψευδοπροφήτη τους, τον μεμέτ-μωάμεθ, στο όνομα του ψεύτικου θεού τους τον αλλαχ-μαχτζούν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος που εχουμε δεν ειναι πρωθυπουργός αλλά πρωθυπούργος.
    Το ιδιο και οι υπούργοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μου έδωσες μια καλή ιδέα-λογοπαίγνιο.
      Όχι πρωθυπούργος, αλλά..."πρωθυ-μούργος!!!!!"
      Γιατί πρόκειται περί μεγάλου Μούργου!

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο δε ξέρεις τι λες

      Διαγραφή
    3. Τι έγινε παππού-συνταξιούχε;Σου θίξαμε το "παιδί"!
      Γιατί από τι ξέρω, όλοι οι συνταξιούχοι τρέχατε με τα μπαστουνάκια να ψηφίσετε το "παιδί" το 2015(δύο φορές) για να σας δώσει πίσω την 13η σύνταξη, να σας καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και να σας δώσει και δωρεάν συνταγογραφούμενα Viagra....!

      Διαγραφή
  3. Για ψάξτε το καλύτερα ..!! Είμαι σχεδόν βέβαιος πως ΔΕΝ ήταν αυθόρμητη και ...καλοσυνάτη κίνηση του οργάνου - μπουζουκιού αλλά κάποια ΟΔΗΓΙΑ / ΔΙΑΤΑΓΗ από ¨ανώτερα¨κλιμάκια ..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έζησα στην Σαουδική Αραβία. Τώρα φαίνεται το φαινόμενο μεταφυτεύτηκε και στην Ελλάδα! Τα λέμε, τα γράφουμε. Νά τα και εδώ τώρα. Και πού είστε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EXW OLOI KAI TORA PRIN EINAI ARGA TO KATALABATE PAME SE LIGO KATA DIAOLOU ..DEN EXOUME KAMIA PROSEGGISI MAYTON TON KOSMO ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή