Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 8 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ! ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2009!!!

Οι δικοί του άνθρωποι έψαχναν τον 24χρονο τότε Αλέξανδρο από το...

2009. Αυτό που δε γνώριζαν τόσα χρόνια είναι ότι ο άτυχος Αλέξανδρος ήταν ήδη νεκρός.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου 20 Μαΐου, ο αδελφός του πήγε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στις φωτογραφίες των νεκρών που του υπέδειξαν οι αστυνομικοί, αναγνώρισε τον αγνοούμενο Αλέξανδρο. Στη συνέχεια πληροφορήθηκε τον χώρο ταφής του ως αγνώστων στοιχείων και ότι υπάρχει δείγμα DNA για ταυτοποίηση.

Την είδηση του θανάτου του διαδέχτηκε η σκληρή αποκάλυψη, ότι δεν έχει μείνει τίποτα από τον άτυχο νέο, αφού τα οστά του κατέληξαν με την εκταφή τους, στο χωνευτήριο. Η μητέρα του Αλέξανδρου Βιολέτα Καρασαβίδη, πληροφορήθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας την τραγική εξέλιξη στο θρίλερ που την βασάνιζε οκτώ ολόκληρα χρόνια.

«Ο Αλέξανδρος βρέθηκε νεκρός από την πρώτη μέρα που εξαφανίστηκε στην περιοχή που μένουμε στο Μενίδι και κανείς δεν μας ενημέρωσε» λέει άνθρωπος της οικογένειας του άτυχου Αλέξανδρου, που αναζητούσαν απεγνωσμένα οι δικοί του στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

«Λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και τα αποτυπώματα του υπήρχαν στον φάκελο του. Κανείς όμως αστυνομικός δεν μπήκε στον κόπο να κάνει σωστά τη δουλειά του. Να τα ταυτοποιήσει με αυτά του νεκρού. Αν είχε γίνει αυτό, θα γνωρίζαμε εδώ και οκτώ χρόνια την αλήθεια και θα μπορούσαμε σαν οικογένεια να τον θάψουμε όπως του άξιζε. Για μας το «χτύπημα» είναι διπλό, αφού δεν βρήκαμε ούτε ένα κοκαλάκι του» δήλωσε μέλος της οικογένειάς του.

Οι δικοί του άνθρωποι έψαχναν τον 24χρονο τότε Αλέξανδρο από το 2009. Αυτό που δε γνώριζαν τόσα χρόνια είναι ότι ο άτυχος Αλέξανδρος ήταν νεκρός ήδη από την επομένη της εξαφάνισής του.

Η τραγωδία γράφτηκε το πρωί του Σαββάτου όταν ο αδελφός του πήγε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στις φωτογραφίες των νεκρών που του υπέδειξαν οι αστυνομικοί, αναγνώρισε τον αγνοούμενο Αλέξανδρο. 

Κατόπιν, πληροφορήθηκε ότι είχε ταφεί ως αγνώστων στοιχείων και ότι υπάρχει δείγμα DNA για ταυτοποίηση.

Ο Αλέξανδρος Καρασαβίδης 24 χρόνων ήταν ηρωινομανής και είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στο Μενίδι στις 29 Μαΐου. Την επομένη βρέθηκε νεκρός σε πάρκο της περιοχής αλλά η οικογειά του δεν δήλωσε την εξαφάνισή του παρά τον Ιούλιο του 2009 θεωρώντας ότι ήταν ζωντανός και θα επέστρεφε σύντομα.

Τότε ο αξιωματικός υπηρεσίας του Α.Τ. Μενιδίου, δεν έλεγξε τις φωτογραφίες νεκρών που είχαν βρεθεί στην περιοχή το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος να καταλήξει στα αζήτητα και να ταφεί ως αγνώστων στοιχείων στο νεκροταφείο της Νίκαιας. 

Τρία χρόνια μετά έγινε η εκταφή του και τα οστά του διατηρήθηκαν σε οστεοφυλάκιο για δύο μήνες. Επειδή όμως κανείς δεν τον είχε αναζητήσει τα οστά του κατέληξαν στο χωνευτήριο. 

Πηγή: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου