Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ"! ΕΙΝΑΙ …Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΣΟΚ!

ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ …Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρωτοστατεί στη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, στο άρθρο μου της περασμένης Κυριακής 21 Μαίου 2017 με τίτλο: «ΝΑΤΟ και Δύση πίσω από τη “Μεγάλη Αλβανία”», προανήγγειλα πως, σύντομα θα προβώ σε ηχηρές αποκαλύψεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ΝΑΤΟ στη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”!!

Από αυτό το άρθρο μου, το οποίο πιστεύω ότι έκανε πολύ μεγάλη....

αίσθηση, κρίνοντας και από τη μεγάλη αποδοχή που έτυχε στα social media, αλλά και τις ηλεκτρονικές σελίδες του διαδικτύου, θα αναδημοσιεύσω μερικά πολύ χρήσιμα στοιχεία, των όσων αναφέρει στην επιστολή του, ο Πρέσβης μας στο Βελιγράδι, την 27η Ιανουαρίου 2004! Το περιεχόμενο της επιστολής απευθυνόταν στην τότε ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στον Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη!  

Όλες οι κυβερνήσεις γνώριζαν και είναι όλες υπεύθυνες…

Κάποια αποσπάσματα λοιπόν, αυτής της απόρρητης επιστολής!

- Στην Αλβανία συμφώνησαν σε ένα πρόγραμμα δράσης όλων των αλβανικών κομμάτων, ανεξαρτήτως του σε ποια χώρα αυτό-δραστηριοποιούνται, με σκοπό την ενοποίηση “όλων των Αλβανών που ζουν σε Αλβανικές περιοχές” (σ.σ. τα 4 αλβανικά κόμματα της ΠΓΔΜ, σήμερα, αποτελούν κατά εντολή του Έντι Ράμα, την “Αλβανική πλατφόρμα” που συνεργάζεται με τους σοσιαλιστές νικητές στις εκλογές του Δεκεμβρίου του 2016 στην ΠΓΔΜ και ήδη πήραν την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο των Σκοπίων, Γκεόργκι Ιβάνοφ)!
- Στις αρχές του 2003 σχηματίσθηκε το “Αλβανικό Εθνικό Ταμείο” με έδρα τη Ζυρίχη, ως όργανο για τη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων του “ΑΝΑ".
Τα έσοδα του ταμείου προέρχονται από το εμπόριο ναρκωτικών, την πορνεία, το εμπόριο λευκής σάρκας και άλλες παράνομες δραστηριότητες. Μόνο το εμπόριο ναρκωτικών αποδίδει ετησίως περισσότερα από 1 δις δολάρια στην Αλβανία!
- Ένας από τους κύριους χρηματοδότες του Ταμείου είναι Σαουδάραβας υπήκοος ιδιοκτήτης της δήθεν ανθρωπιστικής οργάνωσης “Καραβάνι”, που έχει την έδρα της στα Τίρανα.
- Οι Αλβανοί εξτρεμιστές δεν εκτέλεσαν ποτέ ένα χτύπημα εναντίον αμερικανικών συμφερόντων!

Πρώτα η αυτονομία στα Σκόπια και μετά η απελευθέρωση της “Τσαμουριάς”!


Είναι επίσης χρήσιμο για τη συνέχεια να αναφέρω και πάλι άλλο ένα προηγούμενο άρθρο μου: «Επόμενος στόχος της Αλβανίας η “Τσαμουριά”», στο οποίο παρέθετα ολόκληρη την ομιλία υψηλοτάτου Αλβανού αξιωματούχου, στην αλβανική Βουλή, στα μέσα του Καλοκαιριού του 2001!
«…Ο “Στρατός Απελευθέρωσης Τσαμουριάς” (UCC) είναι έτοιμος για δράση, αλλά πρέπει πρώτα να διασφαλιστεί η αυτονομία των ομοεθνών μας στα Σκόπια (σ.σ. προσπάθεια που γίνεται σήμερα, με τα γεγονότα στα γειτονικά Σκόπια), με την κατάλληλη επεξεργασία του ζητήματος από τα “κανάλια” του εξωτερικού (σ.σ. δεν εννοεί τηλεοπτικούς σταθμούς)!

Απόρρητη έκθεση του ΝΑΤΟ…


…δημοσιεύουμε σήμερα (απόσπασμα), το οποίο αποτελεί τεράστιο ντοκουμέντο του ρόλου που πάντα έπαιζε το ΝΑΤΟ εναντίον των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδος μας (σχ. 1)!
Σε αυτό το απόσπασμα (9 Αυγούστου 1999) καταδεικνύονται οι περιοχές ελέγχου που δραστηριοποιείται η αλβανική Μαφία (σχ. 2)! Αποδεικνύοντας ότι, την Αλβανία “κυβερνούσε” και “κυβερνά” πάντα η αλβανική Μαφία! Εμείς παρουσιάζουμε σήμερα το χάρτη της Αλβανίας που εμπεριέχεται στην απόρρητη έκθεση του ΝΑΤΟ (σ.σ. Άρα σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ γνωρίζει πως υπάρχει αλβανική Μαφία, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει και τις περιοχές στις οποίες δρα)!
Σε άλλον ένα χάρτη που σήμερα σας παρουσιάζουμε από την απόρρητη έκθεση του ΝΑΤΟ, καταγράφονται οι αλβανικές εγκληματικές δραστηριότητες κατά περιοχή!
Παρακάτω, αυτός ο χάρης που σημειώνει τα σημεία στην Αλβανία, όπου γίνεται - διεξάγεται:
 • Λαθρεμπόριο τσιγάρων  
 • Παράνομη μετανάστευση
 • Λαθρεμπόριο καυσίμων
 • Κυκλοφορία κλεμμένων αυτοκινήτων
 • Χημικά απόβλητα
 • Λαθρεμπόριο όπλων
 • Διακίνηση πορνείας
 • Διακίνηση ναρκωτικών
(σ.σ. Άρα το ΝΑΤΟ γνωρίζει τις έκνομες – παράνομες – εγκληματικές πράξεις της Αλβανίας και όμως δρα κατά των συμφερόντων μιας χώρας - της Ελλάδος - που από το 1952 επί κυβερνήσεως Νικολάου Πλαστήρα, αποτελεί μέλος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας! 
Ωστόσο, αξίζει πάλι να θυμηθούμε τι έλεγε στην επιστολή του ο Πρέσβης μας στο Βελιγράδι: “Τα έσοδα του ταμείου προέρχονται από το εμπόριο ναρκωτικών, την πορνεία, το εμπόριο λευκής σάρκας και άλλες παράνομες δραστηριότητες. Μόνο το εμπόριο ναρκωτικών αποδίδει ετησίως περισσότερα από 1 δις δολάρια στην Αλβανία”!
Έτσι, μέχρι πότε οι κυβερνήσεις μας θα εθελοτυφλούν, θα στρουθοκαμηλίζουν και θα αφήνουν να δρουν ελεύθεροι όσοι επιβουλεύονται τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα;;
Πάντως, να γνωρίζουν όλοι, πως η όποια επιπρόσθετη καθυστέρηση εφησυχασμού, σημαίνει πως θα έχουν διαπράξει Εσχάτη Προδοσία κατά της αγαπημένης μας Πατρίδος!! 3 σχόλια:

 1. ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΟ BONDSTEEL CAMP.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ΝΑΤΟ αντί να αμύνεται σε τυχόν επιθέσεις, κάνει επιθετικούς πολέμους, π.χ. πόλεμος στη Λιβύη εναντίον του Καντάφι.
  Πόσο αλλόκοτος είναι αυτός ο ανθρώπινος κόσμος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μια χαρά είναι ο κόσμος.
  Η καλύτερη άμυνα είναι η...επίθεση!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή