Τρίτη 23 Μαΐου 2017

"ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ"- ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ, ΒΓΕΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ 4ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ Η...ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΟΥ...ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ! ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ-ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!! BINTEO

Είναι για λεμονόκουπες ο τύπος. Γελοίος, αλλά τι φταίει αυτός, αφού του ...

δίνουν βήμα και μάλιστα τον αποκαλούν και φίλο τους; Όπως ο Αυτιάς που τον διαφημίζει ως "αγαπητό του φίλο Θανάση..". Βγαίνουμε σε μία εβδομάδα, είναι θέμα λίγων ημερών να βγούμε από το τούνελ της κρίσης.
Δείτε και ακούστε τον ΄πολιτικά γελοίο Παπαχριστόπουλο που το παίζει και προφήτης!

2 σχόλια:

  1. Ο επονομαζόμενος κοινώς και γυρολόγος, ή ανεμοδούρας, ή όπου βρω "φαΐ...τρώω"!
    Και φωνασκεί πολύ βρε παιδί μου, σου σπάει τα νεύρα με την αγριοφωνάρα του.
    Αυτός και η άλλη η "ξανθιά" με την τσιριχτή φωνή, δεν...αντέχονται ούτε και με ηρεμιστικά χάπια αδελφέ μου!!!
    Ρε αϊ στον αγύριστο, διαβολοπαρμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΣΑ !!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ !!!!! ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΤΡΙΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή