Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ "ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ"! Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...ΒΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ...

ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ

Η αλβανική τρομοκρατία προ των πυλών

Κατ΄ αποκλειστικότητα, μόνον εδώ!


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Το γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων στα βόρεια σύνορά μας βρίσκεται στα...

πρόθυρα εμφυλίου πολέμου! Στον οποίο πρωταρχικό ρόλο θα παίξουν οι Αλβανοί και η κυβέρνηση των Τιράνων! Η όποια κυβέρνηση, από την στιγμή που όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας, ως κύριο σκοπό τους έχουν τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”! Το οποίο σχέδιο, βρίσκεται σε εξέλιξη στα δρώμενα στη ΠΓΔΜ και στη συνέχεια θα εξαπλωθεί και στην Ελλάδα, με τις αλυτρωτικές βλέψεις της Αλβανίας με το ανύπαρκτο ζήτημα της “Τσαμουριάς” (διεκδικούν τη Θεσπρωτία και την Κέρκυρα)!
Με σειρά άρθρων μου που ήταν εμπλουτισμένα με ατράνταχτα στοιχεία, προσπάθησα να καταστήσω κοινωνό τον ελληνικό λαό, περί του τεράστιου κινδύνου που διατρέχει η Πατρίδα μας! Από τη στιγμή που όλοι οι χθεσινοί, αλλά και οι σημερινοί κυβερνώντες σφυρίζουν αδιάφορα, ωσάν να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος!
Όμως, είχαν ενημερωθεί επί πολλά χρόνια από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας για τον επερχόμενο κίνδυνο και δυστυχώς δεν αντιδρούν!
Στο τελευταίο άρθρο μου: «Επόμενος στόχος της Αλβανίας η “Τσαμουριά”», αποδείκνυα αυτή την έγκαιρη  γνώση της Εξουσίας της Ελλάδος, από τα πλέον επίσημα στελέχη των Υπηρεσιών μας!
Σήμερα θα σας γνωρίσω, για τα όσα ενημέρωνε την ελληνική κυβέρνηση, ο Πρέσβης μας στο Βελιγράδι με επίσημη επιστολή του, την 27η Ιανουαρίου 2004!

Βαλκάνια – Αλβανική τρομοκρατία!   


«Η εβδομαδιαία επιθεώρηση “ΣΒΕΝΤΟΚ” (μάρτυρας) δημοσιεύει δισέλιδη συνέντευξη του συνταγματάρχη Μίλαν Μιγιαλκόβσκι, πρώην καθηγητή της Σχολής Εθνικής Άμυνας του ΓΕΣ της Σερβίας - Μαυροβουνίου, στο δημοσιογράφο Σρέντογιε Σίμιτς, η οποία επικεντρώνεται στις ενέργειες του αλβανικού παράγοντα και τη δράση ισλαμιστών εξτρεμιστών στα Βαλκάνια. Παραθέτουμε τα κύρια σημεία:
- Η εμφάνιση του (Αλβανικού) “Εθνικού Στρατού του Μαυροβουνίου” είναι μια λογική συνέπεια των κινήσεων των αλβανών εξτρεμιστών στα Βαλκάνια και στον κόσμο γενικότερα. Στις 3 Μαίου 2000 έγινε στο Πόγραδετς της Αλβανίας μυστική συνάντηση του Ίλιρ Μέτα, τότε Πρωθυπουργού της Αλβανίας, του Χασίμ Τάτσι από το Κοσσυφοπέδιο και του Αρμπέν Τζαφέρι από την ΠΓΔΜ.
Συμφώνησαν σε ένα πρόγραμμα δράσης όλων των αλβανικών κομμάτων, ανεξαρτήτως του σε ποια χώρα αυτό-δραστηριοποιούνται, με σκοπό την ενοποίηση “όλων των Αλβανών που ζουν σε Αλβανικές περιοχές” (σ.σ. τα 4 αλβανικά κόμματα της ΠΓΔΜ, σήμερα, αποτελούν κατά εντολή του Έντι Ράμα, την “Αλβανική πλατφόρμα” που συνεργάζεται με τους σοσιαλιστές νικητές στις εκλογές του Δεκεμβρίου του 2016 στην ΠΓΔΜ)!
Ένα μήνα νωρίτερα ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας Φάτος Νάνο είχε προτείνει το σχηματισμό ενός παναλβανικού σώματος με στόχο την, το συντομότερο δυνατόν, “ένωση των 6 εκατ. Αλβανών των Βαλκανίων”.
- Στις 31 Μαίου 2001 οι Σερβικές δυνάμεις εισήλθαν στη Χερσαία Ζώνη Ασφαλείας. Αυτή ήταν η πρώτη φορά από τη διάλυση της SFRJ που η διεθνής κοινότητα έλαβε μια απόφαση με την οποία κατά κάποιο τρόπο τέθηκε ένα εμπόδιο στις φιλοδοξίες των αλβανών εξτρεμιστών.
- Το Σεπτέμβριο του 2001 στο Πρίζοεν συναντήθηκαν οι ηγέτες των περισσοτέρων κομμάτων και τρομοκρατικών οργανώσεων και σχημάτισαν την “Εθνική Επιτροπή για την Άμυνα και Απελευθέρωση Αλβανικών Περιοχών” (ΝΚΟΑΤ) με στόχο να υπερασπισθούν σθεναρά τις περιοχές που έχουν απελευθερώσει, εννοώντας το Κοσσυφοπέδιο την Δυτική και ορισμένα τμήματα της Βόρειας “Μακεδονίας”.
Ταυτόχρονα συμφώνησαν να εργαστούν και για την απελευθέρωση περιοχών οι οποίες βρίσκονται ακόμη υπό κατοχή, δηλαδή τη Νότιο Σερβία, τμήματα του Μαυροβουνίου και της Βορείου Ελλάδας!
- Το 2002 η ΝΚΟΑΤ άλλαξε την ονομασία της σε “Μέτωπο Εθνικής Ένωσης των Αλβανών” (FNOA).
- Στις αρχές του 2003 σχηματίσθηκε το “Αλβανικό Εθνικό Ταμείο” με έδρα τη Ζυρίχη, ως όργανο για τη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων του “ΑΝΑ".
Τα έσοδα του ταμείου προέρχονται από το εμπόριο ναρκωτικών, την πορνεία, το εμπόριο λευκής σάρκας και άλλες παράνομες δραστηριότητες. Μόνο το εμπόριο ναρκωτικών αποδίδει ετησίως περισσότερα από 1 δις δολάρια!

Τα πετροδολάρια και χώρες της Δύσης στηρίζουν τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας! 


Ένας από τους κύριους χρηματοδότες του Ταμείου είναι Σαουδάραβας υπήκοος ιδιοκτήτης της δήθεν ανθρωπιστικής οργάνωσης “Καραβάνι”, που έχει την έδρα της στα Τίρανα.
Το αν θα φθάσουμε σε πράξεις αλβανικής τρομοκρατίας στο Μαυροβούνιο δεν εξαρτάται από τους Αλβανούς. Άλλωστε όλα όσα αυτοί έπραξαν από το 1990 και εξής, δεν τα έπραξαν μόνοι τους. Η τρομοκρατία τους είτε στηρίζεται από την Αλβανία, είτε από ορισμένες δυτικοευρωπαϊκές χώρες. Μεγάλη επιρροή στους Αλβανούς τρομοκράτες ασκεί ο ισλαμικός παράγοντας και συγκεκριμένα η ισλαμική σέκτα της Σαουδικής Αραβίας “Βεχαμπίστ”, η οποία βρίσκεται στο “μήκος κύματος” της Αλ Κάιντα. Αυτοί ή κάποια χώρα από τη Δύση θα αποφασίσουν εάν θα “ανοίξει” μέτωπο στο Μαυροβούνιο.
- Τον Μάρτιο του 2003, όταν άρχισαν οι επιθέσεις των Αλβανών εναντίον της Σερβικής Χωροφυλακής στη Νότιο Σερβία, ο αυτοαποκαλούμενος στρατηγός Βίγκαν Γκράνιτσα είχε πει ότι ο ΑΝΑ δρα σε περιοχές που έχουν σφετερισθεί οι Σέρβοι, οι “Μακεδόνες” και οι Έλληνες Ορθόδοξοι. Αυτή η δήλωση εκτός των άλλων δείχνει ότι η Τζιχάντ είναι η κινητήριος δύναμη των Αλβανών εξτρεμιστών και τρομοκρατών. Στην ερώτηση: οι ΗΠΑ μάχονται σκληρά εναντίον της Τζιχάντ και της Αλ Κάιντα. Γιατί τους ανέχονται στα Βαλκάνια, δόθηκε η απάντηση: Ξεκινούν από την άποψη ότι είναι σε θέση να ελέγξουν την αλβανική τρομοκρατία, θέση η οποία είναι σωστή. Διότι οι Αλβανοί εξτρεμιστές δεν εκτέλεσαν ποτέ ένα χτύπημα εναντίον αμερικανικών συμφερόντων. Τι θα συνέβαινε εάν τα παιδιά που δολοφονήθηκαν στο Γκοράζντεβατς ήταν αμερικανόπουλα; Ο ΑΝΑ θα τοποθετείτο στην “μαύρη λίστα” αμέσως μετά τον Μπιν Λάντεν.
- Οι πολιτικοί της Σερβίας – Μαυροβουνίου υποστηρίζουν πως οι Αλβανοί επιδιώκουν πρώτον, ένα ανεξάρτητο Κοσσυφοπέδιο και δεύτερον, τη “Μεγάλη Αλβανία”. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο είναι σωστό.

Θέλουν ελληνικά εδάφη!


Αυτοί θέλουν, σε πρώτη φάση, να πλήξουν την εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας -Μαυροβουνίου και της “Μακεδονίας” και σε δεύτερη, την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας. Επιδιώκουν τη δημιουργία ενός ισλαμικού κράτους στα Βαλκάνια, που θα περιλαμβάνει και τη Βοσνία και το οποίο θα αποτελέσει προγεφύρωμα προς την Ευρώπη.      
Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Εν τούτοις, αυτό που συμβαίνει τώρα δεν είναι το ίδιο με αυτό που συνέβη όταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν τόσο ισχυρή που «πάτησε» τους ευρωπαϊκούς λαούς και έφθασε μέχρι τη Βιέννη.
Τώρα η δύναμη κρούσης της σιωπηρής κατάκτησης των Βαλκανίων είναι το παγκόσμιο ισλαμικό κίνημα, δύναμη κρούσης του οποίου αποτελεί η Αλ Κάιντα και το δίκτυο της που έχει παρουσία σε όλο τον κόσμο και στο Κοσσυφοπέδιο και την “Μακεδονία”.
Η πρώτη τους επιτυχία ήταν η Βοσνία, επιτυχία όμως που δεν ήταν πλήρης, διότι ο Αλία Ιζετμπέγκοβιτς επεδίωκε η Βοσνία στο σύνολο της να είναι μουσουλμανική. Εν τούτοις δημιουργήθηκε ένα ισλαμικό κράτος.
Εάν η διεθνής κοινότητα επιτρέψει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου και όλα βαδίζουν προς αυτήν την κατεύθυνση, αυτό θα αποτελούσε μια ακόμη μεγάλη νίκη των ριζοσπαστών ισλαμιστών στα Βαλκάνια. Λίγο χρειάζεται για να ενωθούν η Βοσνία, το Κοσσυφοπέδιο, η Αλβανία και τμήματα της “Μακεδονίας”.
Πρόσφατα, μετά την επίθεση της Κωνσταντινούπολης, το Ισλάμ άρχισε να “σηκώνει κεφάλι” και στη Βουλγαρία.

Πρόστυχος ο ρόλος του ΝΑΤΟ! 

Όλα αυτά δείχνουν ότι η παλιά ιδέα του αποκαλούμενου “μουσουλμανικού τόξου” που θα φθάνει μέχρι το Μπίχατς, στην Βοσνία Ερζεγοβίνη, μπορεί να υλοποιηθεί χάρη στη σιωπηρή υποστήριξη δυτικών δυνάμεων και κυρίως του ΝΑΤΟ.
Εντός πλαισίου με τίτλο “Η όξυνση της κατάστασης στην Βόρειο Ελλάδα εξυπηρετεί και την Τουρκία γράφει τα ακόλουθα.
ΕΡ. Υποστηρίζετε ότι απειλείται και η Ελλάδα. Όμως η χώρα αυτή είναι μέλος του ΝΑΤΟ, δεν το θεωρείτε αυτό αρκετή προστασία;
ΑΠ. Η αλβανική εθνική κοινότητα έχει μεγάλο αριθμό μελών στην Βόρειο Ήπειρο. Στην Ελλάδα εργάζονται περίπου 200 - 300 χιλιάδες Αλβανοί από την Αλβανία. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη στην κατοχή της στοιχεία για τις σχέσεις ορισμένων από αυτούς με εξτρεμιστές!!
Εάν υπάρχει ένας τέτοιος πληθυσμός, ο οποίος προηγουμένως έχει γαλουχηθεί με το “ριζοσπαστικό Ισλάμ”, τότε γιατί να μην μπορεί να ταράξει και την Ελλάδα;
Ακόμη περισσότερο λόγω του γεγονότος ότι η Ελλάδα και η Τουρκία παρόλο που και οι δύο είναι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, ποτέ δεν είχαν καλές σχέσεις.
Πριν από 2-3 χρόνια ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας είχε κατηγορήσει τους Έλληνες ότι παρέχουν στήριξη στους Κούρδους τρομοκράτες. Εάν δημοσίως κάνουν τέτοιες δηλώσεις, τότε τι θα τους εμποδίσει, εκμεταλλευόμενοι τους Αλβανούς εξτρεμιστές να “οξύνουν” την κατάσταση στην Ελλάδα;
Οι ριζοσπάστες ισλαμιστές είναι ένα είδος τρομοκρατών, το οποίο δεν υπολογίζει τη δύναμη της χώρας εναντίον της οποίας επιτίθεται.
Το μόνο που υπολογίζουν είναι ο σκοπός, δηλαδή η δημιουργία ισλαμικού κράτους στο οποίο θα κυριαρχεί η σεριάτ. Για το σκοπό αυτό θυσιάζουν τους μαχητές τους. Το δυνατότερο όπλο τους είναι οι τρομοκράτες - αυτόχειρες για τους οποίους κανείς μέχρι στιγμής, δεν έχει αποτελεσματική απάντηση»!

Το διά ταύτα!     

Από δεκαετίες ήταν ενημερωμένες οι κυβερνήσεις μας για το σχέδιο της γείτονας χώρας στη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”!
Έχουν λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αντιμετωπίσουν την “αυριανή” τρομοκρατική επιθετικότητα από την Αλβανία;;
Μπορεί να κοιμάται ήσυχα ο ελληνικός λαός;;
(σ.σ. η επιστολή βρίσκεται στα χέρια μας και σκοπίμως δεν αναφέρουμε το ονοματεπώνυμο του Πρέσβη μας)!!


Σε επόμενο δημοσίευμά μας: Αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ στη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”!!

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΦΡΟΛΕΞ ΜΕ ΣΟΥΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΒΛΑ ΜΕ 500ΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή