Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟ, ΟΙ ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Οι κατ' εξοχήν ρατσιστές και με φασιστοειδή αντίληψη, λένε ρατσιστές εμάς και τους Έλληνες που θέλουμε να προστατέψουμε το σπίτι και τη γαλήνη μας.

23 σχόλια:

  1. Λένε ή γράφουν:
    1) Θέλουμε τους μετανάστες στη χώρα μας.
    2) Θέλουμε τους μετανάστες στα Σχολεία μας.

    Δεν λένε όμως ούτε γράφουν:
    Θ έ λ ο υ μ ε τους μετανάστες στα σ π ί τ ι α μας.

    Πολύ θα παρακαλούσα εσένα, αριστερέ, που αγαπάς τους μετανάστες, να μου το εξηγήσεις, να το δικαιολογήσεις.
    Αναμένω εναγωνίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθόμουν χθες σε ένα παγκάκι κι άκουγα δυο υπερήλικες άνδρες να συζητούν.

    Ο ένας επιβράβευσε του γονείς του Σχολείου για την ανακοίνωση που δημοσίευσαν:
    ''Μπράβο στους γονείς, έδωσαν ένα καλό μάθημα στους ισλαμοφοβικούς''.

    Ο άλλος έδειξε να δυσπιστεί:
    ''Εμένα προσωπικά αυτοί οι γονείς θα με έπειθαν ότι οι ίδιοι είναι εναντίον της ισλαμοφοβίας, εάν δέχονταν στο δικό τους σπίτι τους πρόσφυγες και τους φιλοξενούσαν επ' αόριστον. Αυτό θα ήταν το καλύτερο δίδαγμα για τα παιδιά τους, γιατί εκείνο που μετράει είναι η πράξη, το ζωντανό παράδειγμα, όχι τα λόγια και οι θεατρικές παραστάσεις''.

    Αυτά άκουσα από τους δυο άγνωστους ηλικιωμένους, αυτά σας μεταφέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζούμε σε μια Σκοτεινή εποχή βρωμιάς και σαπίλας όπου η Ιστορία ξαναγράφεται όπως βολεύει τους ντόπιους ΡΑΓΙΑΔΕΣ του φασιστικού μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ και η δειλία των κομμουνιστών ονομάζεται ειρήνη . Τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας , οι από κούνια και παράδοση γραικύλοι και υποταχτικοί ξένων ανθελληνικών συμφερόντων , λειτουργούν ως προωθημένο φυλάκιο των Ισχυρών της Γης αποσκοπώντας στην άνευ όρων παράδοση της Ελλάδος στο άρμα της Παγκοσμιοποίησης . Οι τουρκοκοτζαμπάσηδες του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεφτιλίσουν τελείως το Ελληνικό Γένος , κολυμπούν στην λάσπη και στην διαφθορά σαν τα γουρούνια σκοτώνοντας την ώρα τους στα τούρκικα σίριαλ και αποτελούν το χειρότερο είδος στον Πλανήτη Γη . Ζούμε σε μια Σκοτεινή Φασιστική εποχή όπου η Ιστορία ξαναγράφεται και η δειλία των κομμουνιστοραγιάδων ονομάζεται ειρήνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζούμε σε μια Σκοτεινή εποχή βρωμιάς και σαπίλας όπου η Ιστορία ξαναγράφεται όπως βολεύει τους ντόπιους ΡΑΓΙΑΔΕΣ του φασιστικού μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ και η δειλία των κομμουνιστών ονομάζεται ειρήνη . Τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας , οι από κούνια και παράδοση γραικύλοι και υποταχτικοί ξένων ανθελληνικών συμφερόντων , λειτουργούν ως προωθημένο φυλάκιο των Ισχυρών της Γης αποσκοπώντας στην άνευ όρων παράδοση της Ελλάδος στο άρμα της Παγκοσμιοποίησης . Οι τουρκοκοτζαμπάσηδες του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεφτιλίσουν τελείως το Ελληνικό Γένος , κολυμπούν στην λάσπη και στην διαφθορά σαν τα γουρούνια σκοτώνοντας την ώρα τους στα τούρκικα σίριαλ και αποτελούν το χειρότερο είδος στον Πλανήτη Γη . Ζούμε σε μια Σκοτεινή Φασιστική εποχή όπου η Ιστορία ξαναγράφεται από τα ερπετά του κόκκινου φασισμού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή συχνά ακούμε τις λέξεις ναζιστές και φιλοναζιστές, αυτό το ιστορικό ντοκουμέντο τι σας λέει; Ποιοι ήταν φιλοναζιστές;;

    Οι σταλινιστές ήταν φ ί λ ο ι και σύμμαχοι των ν α ζ ί .

    Βλέπε σύμφωνο Μολότοφ-Ριμπερντροπ του 1939.
    https://kokkonis.wordpress.com/πηγες-της-ιστορίας/σύμφωνο-ρίμπεντροπ-μολότοφ-1939/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΙΖΑΣΠΑΣΤΗΣ . Δευτέρα 23 Μαρτίου 1931............ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ . Απόφαση του 3ου συνεδρίου του ΚΚΕ . Η ντόπια φασιστική κυβέρνηση της Ελλάδας καταπιέζει και εξοντώνει τον Λαό της Μακεδονίας Θράκης κρατώντας με το σίδερο και την φωτιά τους κατοίκους στην υποταγή και την σκλαβιά . Έξω οι Έλληνες ιμπεριαλιστές και φασίστες από την Μακεδονία Θράκη . Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει την Ελληνική Μακεδονία υποδουλωμένη περιοχή και καλεί τον Λαό να ξεσηκωθεί για να ενωθεί με την Βουλγαρία . ΖΗΤΩ ΤΟ Κ.Κ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ . ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΘΡΑΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . ΚΚΕ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 1931 . Δυστυχώς αυτά τα σκυλιά του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ , οι ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ και του ΜΕΣΑΙΩΝΑ ροκανίζουν και σήμερα τα θεμέλια της Πατρίδος μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες το ντοκουμέντο.
      http://hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html

      Διαγραφή
  7. ΚΚΕ ,ΣΥΡΙΖΑ ,ANTIFA CIA , ANTARCIA ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΌΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι τους είναι καθάρματα και ανθέλληνες βολεμένα τομάρια . Αυτοί του κκε είναι ξενόφερτοι και προδότες .Αυτοί οι αληταράδες έχουν τεράστιες ευθύνες για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδος . Αυτούς τους χρηματοδοτεί ο Σόρος και τους στηρίζει . Έχουν πάρει εκατ. ευρώ σε επιδοτήσεις τα λαμόγια και κάνουν τους εργατοπατέρες . Άι στο διάολο χατζατζάρηδες γιουσουφάκια του Ερντογκάν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός η αυτή στην φωτογραφία που έχει ο Μάκης δίπλα στον Τσολιά είναι ο Τσακαλώτος . Λουλούδες όλοι τους και φλώροι στον συριζα της πορνο αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όποιος δάσκαλος κάνει σωστά την δουλειά του και είναι έντιμος έχει πρόβλημα από τους αλήτες της αριστερής θολο κουλτούρας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχουν γίνει και ξυλοδαρμοί δασκάλων που αντιδρούν στον κόκκινο φασισμό του συριζα . Μέλη του ΑΝΤΑΡCIA CIA ANTIFA με την ανοχή των συριζαίων συλλόγων γονέων έχουν κτυπήσει και απλούς πολίτες . Το λύκειο στο άλσος στο Δημαρχείο είναι γκέτο αριστερών φασιστών . Τσογλάνια του antifa ξυλοκοπούν όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχουν γίνει και ξυλοδαρμοί δασκάλων που αντιδρούν στον κόκκινο φασισμό του συριζα . Μέλη του ΑΝΤΑΡCIA CIA ANTIFA με την ανοχή των συριζαίων συλλόγων γονέων έχουν κτυπήσει και απλούς πολίτες . Το λύκειο στο άλσος στο Δημαρχείο είναι γκέτο αριστερών φασιστών . Τσογλάνια του antifa ξυλοκοπούν όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με όσα αισχρά διαβάζουμε και βλέπουμε καθημερινά ένα είναι το συμπέρασμα . Τριτοκοσμικά φαντάσματα και διεστραμμένοι αριστεροί φασίστες διαλύουν την χώρα μας κάθε μέρα που περνά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με όσα αισχρά διαβάζουμε και βλέπουμε καθημερινά ένα είναι το συμπέρασμα . Τριτοκοσμικά φαντάσματα και διεστραμμένοι αριστεροί φασίστες διαλύουν την χώρα μας κάθε μέρα που περνά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σκατορουφιάνοι σιχαμερά σκουλήκια συριζαίοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτοκτόνησε ένας νέος άνθρωπος στον Χολαργό . Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του . Οι αλήτες συριζαίοι δεν παθαίνουν τίποτα με τόσα εγκλήματα έχουν κάνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σκοτεινό το μέλλον της χώρας . Οι Έλληνες εγκαταλείπουν την Ελλάδα και ειδικά οι νέοι . Μας φέρνουν κατά χιλιάδες μουσουλμάνους ασιάτες . Οι περισσότεροι αδιάφοροι σε λίγα χρόνια θα χορεύουν σαν τους ινδιάνους . Είμαστε άξιοι της τύχης μας . Είμαστε ένας λαός χωρίς ιδανικά . Οι τεμπέληδες και ανεπρόκοποι κάνουν ότι θέλουν σε αυτή την χώρα . Δεν υπάρχει Ελπίδα . Οι συριζαίοι θα σας θάψουν όλους . Λαός που δεν διεκδικεί το το δίκιο του είναι για τα σκουπίδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάθε μέρα υπάρχουν 2 με 3 δολοφονημένοι άνθρωποι εκτός από τις ληστείες και τα περιστατικά βίας . Στην Αθήνα οι αναρχοσυριζαίοι καίνε και καταστρέφουν τα πάντα και ο γερμανοτσολιάς Τσίπρας υπογράφει την μία μετά την άλλη προδοτική συμφωνία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάθε μέρα υπάρχουν 2 με 3 δολοφονημένοι άνθρωποι εκτός από τις ληστείες και τα περιστατικά βίας . Στην Αθήνα οι αναρχοσυριζαίοι καίνε και καταστρέφουν τα πάντα και ο γερμανοτσολιάς Τσίπρας υπογράφει την μία μετά την άλλη προδοτική συμφωνία . Τα ανθελληνικό ξενόφερτο κκε έκανε προχθές συγκέντρωση στην Αθήνα και οι μισοί ήταν Πακιστανοί και από την Αφρική . Όλοι κρατούσαν στα χέρια τους κόκκινες σημαίες . Δεν υπήρχε ούτε μία Ελληνική . Αυτά τα καθάρματα μας εξουσιάζουν σήμερα και εμείς ανήμποροι δεν αντιδρούμε . Αλίμονο σε αυτή την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γράφει ο Μάκης Βραχιολίδης για τις αυτοκτονίες Ελλήνων και κανείς δεν δίνει σημασία . Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή