Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ Α2! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ!

Δελτίο Τύπου 28

                                           2 Ιουλίου 2017
Θερμά συγχαρητήρια
στον ΑΣ Παπάγου για την άνοδό του στην Α2 Εθνική

Ο Επικεφαλής της παράταξης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα...

στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ συγχαίρουν θερμά τους αθλητές, τους προπονητές και τo Διοικητικό Συμβούλιο του Α. Σ Παπάγου για την άνοδο της Ομάδος στην Α2 Εθνική κατηγορία, όπου θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια είναι το ελάχιστο που μπορεί να πει κάποιος, για τους αθλητές αυτούς που αγωνίστηκαν με πρωτοφανές πάθος καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και ανέδειξαν το ταλέντο τους, αλλά και την πολύ μεγάλη επιθυμία τους για τη διάκριση της ομάδας.

 Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές τους που αξιοποιούν με προσοχή και μεθοδικότητα τις ικανότητες και την εμπειρία του κάθε αθλητή. Όμως θα ήταν άδικο εάν δεν αναγνωρίζαμε την ισχυρή βούληση των διοικούντων για διάκριση και επιτυχίες. Οι επιτυχίες όμως για τον Α. Σ. Παπάγου δεν σταματούν, αφού η προσπάθεια συνεχίζεται ώστε του χρόνου να έχουμε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.
 Πιστεύουμε ότι η επιτυχία σας αυτή αποτελεί τιμή, πολύ μεγάλη τιμή για το δήμο μας, το δήμο Παπάγου-Χολαργού και τους δημότες του και είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα έλθουν και άλλες ακόμη μεγαλύτερες αφού πίστη όλων μας είναι ότι ο ένδοξος σύλλογος είναι πλέον στο δρόμο των επιτυχιών. Είμαστε δίπλα σας και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου